2019. november 30., szombat

TDK HD-X PRO 30 VHS bontott, új videókazetta gyűjteménybe eladó - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

TDK HD-X PRO 30 VHS új és eredeti Made in Japan bontott videókazetta a képeken látható állapotban eladó


Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 18:52 .

Walther CP88 4.5 Co légpisztoly - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Walther CP88 Co patronos 4. 5 légpisztoly, hibátlan újszerű állapotban a képen látható tartozékokkal és profi távcsővel együtt!
A távcső felszereléséhez szakszerű átalakítás történt a pisztoly felső részén.
A pisztoly ritkaságnak számít ebben a kivitelben és újszerű állapotban.
Esetleg értékbeszámítás lehetséges egyeztetés szerint.

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 10:46 .

Dedra porfesték kréta 115 g kék (M9005N) - Jelenlegi ára: 305 Ft

Dedra porfesték kréta 115 g kék(cikkszám: M9005N)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőDedra porfesték kréta 115 g kékTermékleírásDedra porfesték kréta 115 g kékInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 305 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Yamaha Majesty 250 taposó ,műanyag idom. - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Yamaha Majesty 250 második széria(mosolygós) taposó eladó!  
Gyári bontott. Kompletten ahogy képen.


Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 18:43 .

Virágkötészeti kellék SHOLBELLY, 40 DB, #2125444 - Jelenlegi ára: 2 006 Ft

SHOLBELLY, 40 DB, ÁTMÉRŐ 4 CM, SZÁRAZVIRÁG, KRÉM -.

Jelenlegi ára: 2 006 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 16:25 .

Tatay Sándor: Zápor / Diszharmónia (*93) - Jelenlegi ára: 400 Ft

Tatay Sándor: Zápor / Diszharmónia
A megrendelt könyv(ek) személyesen átvehetők Budapesten lévő átvételi pontunkon minden hétköznap 10 és 18 óra, szombaton 10 és 14 óra között. A személyes átvételi lehetőségről részletesen az Ismerj+ alatt olvashat.  Kiszállítás esetén a Magyar Posta mindenkori díjszabása az irányadó, több könyv rendelése esetén egyszeri postázási díjat számolunk, 6000 forintot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.
A vásárlás menete részletesen >>"

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 23:49 .

Quercetti: Pixel Baby Basic óriás pötyi - Jelenlegi ára: 5 570 Ft

A Quercetti: Pixel Baby Basic óriás pötyi leírása: A puha műanyagból készült pötyik 46mm-es átmérőjének köszönhetően akár már másfél éves kortól megismerkedhetsz a pötyikészletek nyújtotta örömökkel, hiszen apró lenyelhető alkatrészeket nem tartalmaz. A különböző színek és formák segítenek fejleszteni készségeid, mindamellett a játék hozzájárul a kézügyességed és mozgás koordinációd hatékonyabb fejlődéséhez. Válaszd ki a számodra leginkább tetsző hátteret, majd helyezd a színes formákat a megfelelő helyre. Ügyelj arra, hogy a sárga háttérrel rendelkező lyukba sárga pötyit pattints, a pirosba pirosat és a kékbe kéket. Jellemzők: - 1db átlátszó lyukacsos alaplap- Puha műanyagból készült pötyik- 24db nagyméretű pötyi 46mm átmérő, 3 féle formában és színben- 8db sablon kártya különböző háttérrel- Származási hely: Olaszország

Jelenlegi ára: 5 570 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Dedra csempekereszt 2 mm 100 db fogóval (DED02U020) - Jelenlegi ára: 115 Ft

Dedra csempekereszt 2 mm 100 db fogóval(cikkszám: DED02U020)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőDedra csempekereszt 2 mm 100 db fogóvalTermékleírásTermék leírás: Dedra csempekereszt2 mm100 dbfogóvalInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 115 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

PC játéki DVd lemezek - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladóak 200Ft/db áron a képen látható műanyag tokos pc játék dvd lemezek.
A DVD lemezek gyári eredetiek. A lemezek megkímélt állapotban vannak, többnyire magyar szinkronnal!
Van pár kivétel, mielőtt vásárolnál és ez mérvadó dolog kérdezd meg kérlek!
Ha a képen látható dvd-k közül eladok , lehetőségeimhez képest igyekszem mihamarabb jelezni, hogy már melyik nincs meg!
Vásárlás előtt mindenképp kérdezd meg ha a darabszám már nem annyi mint a képen látható.
A terméknél lévő szállítási költség csak hozzávetőleges alapdíj, melyre még 600 Ft kiszállási díjat számolnak fel. Pontos szállítási költséget csomagolás után tudok mondani, mert függ a csomag súlyától és méretétől is. Több termék vásárlása esetén egybecsomagolás lehetséges, így az össz súly lesz a mérvadó.
Kedves vásárlók, licitálók!
Az eladásra kínált termékek többnyire használtak, így előfordulhat, hogy kisebb karcok, foltok, apróbb sérülések lehetnek rajtuk. A feltűnően kirívó eseteket igyekszem jelezni! Amennyiben valamit nem vettem észre kérlek jelezd és keresünk mindenki számára megfelelő megoldást!
Jelen pillanatban Minden termékemet csak személyesen tudom átadni lakcímemen, Veresegyházon előre egyeztetett időpontban, VAGY csak DPD Vatera futárral ( ahhoz nem kell előre nyomtatni címkét, nincs nyomtatóm) tudom megoldani a szállítást. Ajánlott levélként, egyéb postai úton NEM tudok postázni jelen pillanatban.
Kérlek ezek tudomásulvétele alapján vásárolj és az értékelés során is tartsd ezt szem előtt!
UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK CSOMAGOT!!
A megvásárolt termékért kérlek 3 napon belül jelentkezz! Max. 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket kifizesd, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítom a terméket. Nem szeretnék hetekig a pénzre várni!
Ha licitálás után megnyertél egy terméket, de van még további termék licit alatt, akkor azt bevárjuk, de erről mindenképpen szólj nekem.
Szabadidőmből és saját pénzemből a megvásárolt terméket nem szállítom házhoz!
Felesleges licitálással és vásárlással elveszed másoktól a lehetőséget és az eladónak ezzel kárt okozol! Licitet nem törlök!!!!! !
Köszönöm figyelmedet és megértésedet!
Szeretettel visszavárlak!

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 07:56 .

Hatalmas akvárium fénycső lot (8 db) egyben - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Tisztelt Érdeklődők!  
Jelen aukció tárgya a képeken látható új bontatlan akvárium világítási eszköz.  
Általános tudnivalók
Számlaképes vagyok, kérem, hogy számla kiállítás iránti igényét legkésőbb a kapcsolatfelvételkor jelezze. ÁFA szempontból AM vagyok.  
Amennyiben az aukció tárgya műszaki eszköz és annak nincs jelzett hibája, akkor próbára vételi lehetőséget biztosítok mely során kipróbálhatja a terméket és ha nem elégedett azzal visszafizetem az árát.  
Licitet főszabály szerint nem törlök,
A helyszínen alkudozás negatív értékelést jelent automatikusan (és üzlet sem lesz),  
 Kapcsolatfelvételre 8 nap, átvételre max 15 nap van, ha ez bármilyen okból elmarad, automatikusan negatív értékelés és a terméket újraindítom,
Minden egyes rendelés esetén kérem, hogy emailben keressenek meg a postázás/átvétel egyeztetése érdekében.   Kérem tehát, hogy a vevő kezdeményezze a kapcsolatfelvételt.  Amennyiben az email nem megoldható, a telefon is megteszi, de ez esetben hosszabb visszajelzési idő is előfordulhat.  
Mindenről adok nyugtát
Az általam eladott műszaki termékek és játékok eladás időpontjában fennálló a leírásban kifejtett működőképességére visszavásárlási garanciát vállalok (a garancia nem terjed ki a termék leírásában jelzett esetleges hibák és ajándék játékok esetére). Lotok esetén a visszavásárlási garancia darabszám arányos.  
Postázás
Több termék összevárására van mód, együttes postázás lehetséges
A postázás mindenkori postai díjszabás alapján történik, ezen belül: DPD/Foxpost/vaterafutár általában nem, csak kivételes esetben, egyedi egyeztetés alapján lehetséges,
o   Ha valamely termék közepes méretű ajánlott postakész borítékba befér, lehetséges a postán maradóra címzés
o   Mindenkori postai díjszabás szerint lehetséges a csomagautomatára címzés (Ehhez kérem megadni az automata címét, email címet és telefonszámot),
A postázásra főszabály szerint minden héten pénteken kerül sor. Amely termékek vételára csütörtök délutánig beérkezik, azt tudom pénteken postázni.  A pénteki postázástól való eltérés indokolt esetben lehetséges, de felárral járhat. Ha valakinek sürgősségre van igénye kérem, hogy már a rendelés visszaigazolásakor jelezze.
Személyes átvétel
 A termékek személyes átvételére általában hetente egy alkalommal (pénteken) a 13. kerületben, vagy a Budapest 13. kerület -Érd vonalon van mód. Az eltérő átvételi hely és időpont felárat eredményezhet,
35 000, -Ft. feletti összértékű rendelés esetén Budapest területén belül lehetséges az ingyenes házhozszállítás,
10 000, -Ft. feletti vásárlás esetén lehetséges a 13. kerülettől eltérő átadási hely, (benzin) költségtérítés mellett (csak Budapest vagy Érd területén belül),
Általában több aukcióm fut egyszerre, kérem tekintsék meg a további aukciókat,  
Kérem ezeket figyelembe véve licitálni.
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 22:12 .

175/65 r15 téligumi garnitúra - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

175x65 R 15 téligumi garnitúra eladó, lehetőleg egyben a négy db.
2 db Good Year 2 db Dunlop SP Winter
Profilmélység kb. 5mm, egyenletesen kopottak, sérülésmentesek.
Dot: 1009 mint a fotón

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 12:56 .

FWB PCP légpuska légtartály - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

FWB PCP légpuska légtartály eladó. Nyomást jól tartja, adatok, méretek a fotókon.
FIGYELEM!
Kérem nézze meg a többi termékemet is, összevont rendelésnél kedvezményt tudok adni!
 
Tisztelettel kérem kedves leendő vásárlóim megértését, hogy csak postázással tudok árusítani,  ugyanis nem tartózkodom az örökölt családi házban, és idős bátyámat bízom meg az utalás utáni postázásra.
KÜLFÖLDRE NEM POSTÁZUNK!
 CSAK Banki előreutalással. Utánvétellel nem postázunk.
Kikiáltási ár alatt nem tudok terméket eladni. Az aukció zárás után levelet küldök, amire választ várok, postacímmel, fizetés teljesítési határidővel.
Amennyiben a licit lejárta után 3 napon belül nem jelentkezik, és 7 nap után nem fizeti ki a terméket, negatív értékelést adok. A képek mindig az aktuális termékről készülnek.
A félreértések elkerülése végett, ha bármit nem ért, vagy bizonytalan valamiben, kérdezzen licit előtt, nagyon szívesen válaszolok, habár legtöbb termékhez nem értek, amiért is elnézést kérek.
Igyekszem a tőlem telhető legjobb leírást adni, és több fotót készíteni.
Árut vissza nem veszek, nem cserélek.
Kérem mindenki megfontoltan licitáljon, mert NEM törlök licitet!
Magán/privát aukció!   Számla, garancia, csere, visszavétel nélkül!!
 
KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÜKET!
 

Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-14 14:39 .

Samsung SIII mini - I8190 - független - Jelenlegi ára: 12 000 Ft


Samsung S3 mini 
I8190
Eladó, a fent megnevezett termék.
A feltöltött képek a meghirdetett termékről készültek!
A termék a képeken látható állapotú: normál, szép állapotú.
Eredeti, gyári Samsung.
 
Nem klón.
Kártyafüggetlen.
Működése hibátlan.
A készüléket akkumulátorral árulom.
Töltőt, dobozt nem tudok hozzá adni.
1 hónap garancia !!
Számla igényét kérem jelezze.
Amennyiben kíváncsi további termékeimre, kérem kattintson ide.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 13:12 .

Gyertyaláng alakú izzókkal készült hagyományos karácsonyfa füzér, égősor, izzósor, fényfüzér - Jelenlegi ára: 11 999 Ft


Hagyományos karácsonyfa füzér, gyertya formájú csipeszes foglalatokkal és gyertyaláng alakú izzókkal. A selymes, lágy fényű izzók hamisítatlan béke beli karácsonyi hangulatot teremtenek. A 12 tagú füzér teljesen új, csak kipróbálás erejéig volt használatban. A csomaghoz tartozik két pótizzó is, de további pótizzókat is tudok biztosítani. Postázom, ha szükséges.
Utolsó pár darab ezzel a csipesszel.
Adatok:
hálózati feszültség: normál otthoni hálózat (230V / 50 Hz)
összteljesítmény: 23 W
izzók száma: 16 db. + 2 db. pótizzó
izzók névleges feszültsége: 14 V
izzók névleges áramerőssége: 0, 1 A
CE jelöléssel


Jelenlegi ára: 11 999 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 08:28 .

Speakon hangfalkábel [Speakon dugó - Speakon aljzat] 2 x 1.5 mm? 5 m fekete Paccs HSC49BK050SD - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Speakon hangfalkábel [Speakon dugó - Speakon aljzat] 2 x 1. 5 mm? 5 m fekete Paccs HSC49BK050SD
Termék azonosító: 100132
Hangszóró hosszabbító kábel
Kábel SPK csatlakozóval rendelkező hangszórók csatlakoztatásához.
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): Speakon dugó ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): Speakon alj ? Dugó kivitel: Egyenes ? Erek száma: 2 ? Kábel kivitel: Hosszabbítókábel ? Kábelhossz: 5 m ? Kábeltípus: Jelkábel ? Szín: Fekete ? Tartalom: 1 db ? Átmérő (pólus/ér): 1. 5 mm? ? ? (érszámból számolva): 2 x 1. 5 mm?
Mennyiség: 5 m / db(Egységár: 1 298 Ft/m)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fotga 62 mm UV szűrő - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Eladó egy  62mm-es Fotga PRO-1D Slim UV szűrő.
Ultravékony 0, 5 mm-es optikai üveg
3 mm-es alacsony profilú keret.
Az ultra vékony szűrőkeretek, amelyek segítenek elkerülni a szuperszéles látószögű lencsék vignettálását.  


Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 08:08 .

Pamut macskaház - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Macskák részére 100% pamut ház vízálló.
Méret: 41× 32cm.
A termék külföldről érkezik, a várható szállítás 2-3 hét. A postaköltség 1190ft.  
A képen látható szinekből választható.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 12:04 .

Over G Fighters - Xbox 360 játék - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Over G Fighters - Xbox 360 játék
                                                           

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 15:51 .

Innofit INN-030 Szépségápolási szett - Jelenlegi ára: 6 060 Ft

INNOFIT szépségápolási szett Body BeautySet
INNOFIT INN-030 Szépségápolási szett test
Innofit INN-030 szépségápolási szett tulajdonságai:
5 az egyben Innofit testápoló szett
kézi görgős masszírozás
testápoló/tusfürdő adagolóval zuhanyozáshoz
pedikűr kezelés
gyengéd testradírozás
frissítő masszírozás
Szépségápolási szett kiegészítők:
habkő
kefe-masszírozó fej
görgős masszírozó fej testápoló/tusfürdő adagolóval
Működés 4 db AA elemmel


Jelenlegi ára: 6 060 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2019. november 29., péntek

ZEPTER ARTMIX BL-001 konyhai robotgép Karácsonyi ajándéknak ! - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Áron alul sürgősen eladó különleges, eredeti ZEPTER robotgép, bontatlan, gyári csomagolásban, két év jótállással.
A géppel főzni, párolni, mixelni lehet. Levesek, főzelékek, szószok, krémek, saláták, turmixok, frissítő koktélok készíthetők vele. Könnyen tisztítható, külön pároló edény tartozik hozzá. Rövid idő alatt elkészíthetők az ételek automatikusan, 1-4 fő részére.
Párolási, jégaprítós, mártás, krémleves, sűrű leves, mixelés, egyedi manuális program funkció van benne, az idő, hőmérséklet, sebesség állítható. Edénykapacitás 1, 75 liter. Teljesítménye turmix funkcióban 500 W, főzési funkcióban 1000 W. Időbeállítás 1-60 perc.  A képek a bemutató darabot mutatják.

Jelenlegi ára: 200 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 13:37 .

Hatástalanított ritka 1907 Roth-steyr pisztoly - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Eladó a képen látható hatástalanított ritka 1907 Roth-steyr pisztoly, rossz állapotban
Csak személyes átvétel Pécsen vagy Budapest XI. kerületben. Nem postázok.


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 16:59 .

Candy kutyaruha L akciós - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó az egyik legcukibb kutyaruha amit valaha is láttam. Hossza: 34 cm, has: 17 cm+ nyakrész 8 cm, hasnál tépőzáras. Szélesség: 25 cm.  
6600 Ft helyett 3900 ft.

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 22:15 .

Kukri Neáli tőr - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó a képen látható Kukri Neáli tőr
Csak személyes átvétel Pécsen vagy Budapest XI. kerületben. Nem postázok.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 17:11 .

Kristály rivoli 8mm-es 4 db/cs ÜGY-RI08 - Jelenlegi ára: 280 Ft


Kristály rivoli benfoglaláshoz, kúpos fülbevaló - medálalapba.
Méret: 8mm
4 db / csomag
Az első fotón a választható színeket, a másodikon pedig a  pillanatnyi készletet látod.
A 4 db-ot bármelyik színből összeválogathatod
Medál- és  fülbevalóalapot is találsz a termékeim között.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
kása és szalmagyöngy
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 280 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 18:43 .

Karomvágó, Fressnapfos. - Jelenlegi ára: 1 300 Ft


Szeretett cicámat el kellett altatnunk, mert beteg lett.   Ezeket a dolgokat az utóbbi hónapokban vásároltam , hogy minnél kényelmesebb legyen neki.
Karomvágó, könnyen használható Fressnapfos.
Minden kitisztítva, mosva  és fertőtlenítve van.
A cicám egy 5 kg-os Brit cica volt. : -(


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2019-12-13 16:51 .

Nagy színváltós LED hóember alakú dekor világítás - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


Nagy színváltós LED hóember alakú dekor világítás
Közeleg a karácsony, lassan az egész város ünnepi díszbe öltözik, most Te is egyszerűen a szobádba, munkahelyedre vagy az asztalodra varázsolhatod az ünnep hangulatát!
Válaszd a hóember mintájú világító asztaldíszt és élvezd családod társaságában az Ünnepet, kellemes fényözön mellett!
Váltogatja színeit, a gyerkőcöket és a családtagokat egyaránt lenyűgözheted vidám, karácsonyi hangulatával.
Segítségével feldobhatod az asztalod az ünnepi ebéd tálalásakor, és az adventi koszorú mellett is jól mutat. Lakásod minden helyiségében elhelyezheted, legyen szó a nappaliról, hálószobáról, vagy a konyháról.
A vidám hóember kikapcsolt állapotban is kiváló dekorációs eszköz.
Tulajdonságok:
- Magassága: 14 cm
- Anyaga: Műanyag
- Hóember mintájú
- Multicolor világítás
- 3 db gombelemmel működtethető (a csomag tartalmazza)
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 1990 Ft
Akciós ár:
1390 Ft


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2019-12-06 12:37 .

Roll-On Dezodor Men Clinique - Jelenlegi ára: 14 440 Ft

EAN Kód:
0020714131173
Gyártó:
Clinique
Súly:
0, 116 kg
Szélesség:
10
Hosszúság:
10
Magasság:
10
A Roll-On Dezodor Men Clinique egy exkluzív, minőségi testápolási termék. Ha a legjobb személyi higiéniás termékeket keresed, pontosan a 100 %- ban eredeti Clinique termékekre van szükséged. Nem: Men

Jelenlegi ára: 14 440 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Pici akril kúpos 6x6 (100 darab) napsárga - Jelenlegi ára: 100 Ft

DIY apróságok. Mindenkinek a kezében van a kreativitás valamilyen módon. Csak meg kell találni mindenkinek a sajátját. : )
A gyöngyök anyaga: akril (műanyag). Mérete: 6 mm. Az ár 100 darabra vonatkozik.
10. 000, - Ft feletti vásárlás esetén, a szállítási költség 0, - Ft. : )


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 22:19 .

134-140-es fari nadrág lányoknak bszh: 66-cm - Jelenlegi ára: 780 Ft

Sziasztok.       Eladó  ez a   farmer  lányoknak     dereka max: 34cm-ig enged           már lehet készülni az őszi ídőre is 
Csak a családunkban feleslegessé vált ruhákat és lábbeliket, időnként gyerek  játékokat , könyveket árulom.
Van mikor az ajándékba kapott új termékeket is tovább adom mert nekünk már van olyan.
Nem vagyok kereskedő, így csak azt tudom feltenni amit már a gyermekem, vagy mi már  nem használunk
Nincs házi állatunk és nem dohányzunk.
Kérlek nézd meg a képeket kinagyítva és olvasd el a méreteket.
 


Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 21:26 .

hajgumi , hajcsat, bizsu (bizsu vegyes csomag) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Női, és gyerek bizsuk, hajgumik, fülbevaló, karkötők. A hajgumi csomagból csak egy szín lett kiszdve, ezért a többi megmaradt, + festhető kulcstartó kis kreatívoknak.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-09 20:01 .

Klups Jonas járóka kerekekkel - bialy/fehér - Jelenlegi ára: 25 990 Ft

Klups Járóka Kojec II kerekekkel
Kényelmes és strapabíró fa járóka, emelhető matraccal!
Klups Járóka Kojec II kerekekkel
Jellemzők: - minőségi, borovi fenyő fából készültek, így rendkívül időtállóak - mérete ideális és kényelmes matraccal ellátott - a matrac könnyedén, 5 pozícióban is emelhető - hogy rácsai közül 3 kivehető Mérete: 100x96 cm.

Jelenlegi ára: 25 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

MAXXIS 195/65R15 95H AP2 XL négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 22 969 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásCFékezésBZaj1, 69Méret195/65R15GyártóMaxxisIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexH=210 km/hSúly index95=690kgGumiabroncs mintázatAP2ALLSEASON69
Jelenlegi ára: 22 969 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Desszert, 50 g, Lindt Lindor Assorted, tejcsokoládé golyók (KHK702) - Jelenlegi ára: 563 Ft


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Az OfficeMarket. hu Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak kínálatban árult a(z) Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak termék kategóriában lévő Desszert, 50 g, Lindt Lindor Assorted, tejcsokoládé golyók (KHK702) részletes leírása:
Tejcsokoládé praliné lágyan olvadó töltelékkel (44%), díszdobozban
csom=0 db
súly=0 kg
márka=.
rendelési kód=KHK702
kategória=Édes és sós kekszek, magvak
Gyártói cikkszám:
40. 0000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítjuk a papír, írószer és irodaszer termékeket az ország bármely pontjára.
Desszert, 50 g, Lindt Lindor Assorted, tejcsokoládé golyók (KHK702), Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak, Irodaszer, írószer, mágneses törölhető tábla, flipchart tábla, számológép, laminálógép, etikett, spirálozógép, nyomtató, tintapatron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, parafa tábla kínálatunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet.
Irodaszer házhoz szállítás az Ország egész területére. Budapest, Szeged, Debrecen, Tatabánya, Kecskemét, Nyíregyháza, Miskolc, Szombathely, Szolnok, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Győr, Pécs, Kecskemét, Pápa, Esztergom, Vác, Kaposvár, Veszprém, Siófok, Cegléd, Zalaegerszeg, Jászberény.
Kényelmes online rendelés, olcsó ár, folyamatos akciók, országos házhoz szállítás.
Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak kínálat, Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak kínálat, Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak rendelés online, Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak beszerzés, Üzemeltetés > Konyhai termékek > Édes és sós kekszek, magvak Budapest


Jelenlegi ára: 563 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Féklámpa burkolat Suzuki Adress akció! Új! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Suzuki Adress hátsó lámpa burkolat. Új!  
Kérésre postán is elküldjük a terméket!  


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 18:23 .

James Bond 007 Nightfire Ps2 Playstation 2 eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Eladó a képen látható James Bond 007 Nightfire
Playstation 2 játék!
Tökéletesen működik!
Tok: 5/4
Lemez: 5/3
Füzet: 5/4 egy esetben nincs
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 09:25 .

Eldobható műanyag lapostányér 85db/cs 22cm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

85db eldobható műanyag tányér ,
22cm az átmérője.
Nem tudom bontani a csomagot.
Minden termékünk készleten van így azonnal tudjuk küldeni.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 20:42 .

Wilson Hammer teniszütő eladó - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Eladó egy régebbi, viszont alig használt, jó állapotú WILSON HAMMER 5. 4 titanium teniszütő a saját tokjával. A fényképek minden általam ismert adatot tartalmaznak az ütőről.

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 14:41 .

Kaiser Alaska Grey melange Kézmelegítő muff babakocsira - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Melegít, és védi az édesanya kezét miközben tolja a babakocsit
Ajánlott: univerzális
Tépőzár segítségével rögzíthető a babakocsi tolókarjára
Belül vastag plüssel bélelt, puha, meleg, kívül mérsékelten vízálló anyagból.
mosható 40 ° C
Méret: 45 x 25 x 4 cm
Szín: szürke
a kép katalóguskép a valóságnak megfelel


Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 09:25 .

2019. november 28., csütörtök

3 kanalas digitális konyhai mérleg (ÚJ) - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció tárgya egy 3 kanalas digitális konyhai mérleg (ÚJ)
3 kanalas digitális konyhai mérleg (ÚJ)
0. 1g - 500g-ig
A termék 8 napos visszárúból származik. Átnézett, ellenőrzött, tökéletesen működik.
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1200 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-05 13:39 .

Gyönyörű lombok (festmény) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladóvá vát egy gyönyörű festmény, jó állapotban.  
A kép méretei: 37. 5 cm  széles és 47 cm magas.  

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 14:06 .

8 tekercses, 3 rétegű SPRINGFORCE ALOE VERA wc-papír - Jelenlegi ára: 1 Ft


Kérem csak az licitáljon, aki az aukció megnyerését követően 3 munkanapon belül azt személyesen át tudja venni vagy postai szállítás esetén rendezni tudja az utalást, köszönöm előre is!!
8 tekercses
fehér
3 rétegű
 SPRINGFORCE
ALOE VERA
wc-papír
most
1
Forintról
indul a licit


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 10:37 .

Jura Impressa S9 avantgarde kávéfőző GARANCIÁVAL - Jelenlegi ára: 1 Ft

Jura Impressa S9  avantgarde kávéfőző GARANCIÁVAL
Teljesen automata készülék Kávékészítés szemes, illetve őrölt kávéból Egyszerre két kávéleadási funkció Forró víz adagolása tea és instant italok készítéséhez Két kazán, gyorsgőzölési funkció Digitális kijelző, beépített számláló Rotary Switch forgó kapcsoló Elektronikus őrlésmennyiség szabályozás Őrlésfinomság állítás Előáztatásos kávéfőzési mód Automatikus tisztító és vízkőtelenítő program Öblítési funkció Energiatakarékos üzemmód Programozható ki-bekapcsolás Csészemelegítő A kávékifolyófej állítható a csésze nagyságához, tejhabosítófej.
Teljesítmény: 1350 W Víztartály: 2, 7 l Zaccfiók befogadóképessége: kb. 16 pogácsa Pumpanyomás: 15 bar Felhasznált kávé: 5-16 g/adag Kapacitás: 50-80 adag/nap Kávétartály: 280 g Méret (SZ x M x H): 345x350x390 mm Tömeg: 11, 7 kg
Teljesen átvizsgált (vízkőtelenítve, tömítőgyűrű csere, stb. )
3 hónap garancia!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 14:24 .

SonyEricsson C902 LCD Kijelző - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eladó SonyEricsson C902 LCD Kijelző Új!
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 11:02 .

Switcher Softshell szép női sportkabát aláöltözet S - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

 Eladó a képeken látható  
   Softshell női Felső  
3 rétegű puha héj.
Vízhatlan motorháztető, ütéscsillapítóval.
Puha 3-utas magas nyújtható lélegző szövet.
Kényelmes aktív sportos illeszkedés.
Teljes hossza elülső cipzáras rögzítés
2 oldalzseb zipzárral és 1 cipzáras zseb a mellkason valamint 2 nagy belsőzseb
Nagy szél ellenállás és magas melegség
• Testhez simuló fazon és szűkíthető derék •
   Minden irányban rugalmasan nyúlik Az aktív mozgás elengedhetetlen kelléke  Víz pajzs, szélálló külső lágy microfleece anyag Gyoran szárad és komfortos viselet  Kivezeti az izzadtságot,   meleg poláros belső
Kiváló minden sporthoz a szabadban     
 Sífutás, túrázás, futás, kerékpározás, motorozás, stb.  
  Címkébe írt méret:     S    de nézd a centiket  
    Hosszúság : 63 cm   
  Mellbőség hónaljnál: 2X46 cm   
   Ujjhossz nyaktól: 74 cm  
    Szép új állapotban van!    
  A szállítási költség a vevőt terheli.  
  átvétel megbeszélés alapján  Budapesten.
  FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !
 NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS !

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 14:37 .

Eladó baba őszi szett - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó baba őszi szett
pulcsi (H&M)
harisnya (H&M)
pólók (H&M, tesco)

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 22:52 .

Wypall törlőkendő 2db együtt - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Wypall nedves törlőkendő. 2db együtt eladó. Az ár  kettőre értendő.
Bontatlan, új. 50db-os , 27x27cm

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-15 20:08 .

Hold + 5db csillag dekorgumi falmatrica - Jelenlegi ára: 750 Ft

Saját készítésű, dekorgumiból készült falmatrica, kétoldalú ragasztóval lehet felragasztani. A4-es méretű.
2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. Ez alapján azokat a csomagokat amelyeknek a mérete meghaladja az alábbiakat, postán keresztül csak csomagként tudom elküldeni! Hosszúság: 32, 4cm Szélesség: 22, 9cm magasság: 2, 4cm. Emiatt, ha több terméket is vásárolsz, ha a postával kéred a szállítást, a pontos postaköltséget e-mailben küldöm el.
5 vagy annál több darab dekoráció vásárlása esetén 10% kedvezményt adok! (A szettben lévő dekorációk 1 db-nak számítanak. ) A kedvezmény csak a dekorgumi falmatricákra vonatkozik.
 

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 10:51 .

RÉGI KÉZI FALISZŐNYEG,FALVÉDŐ 61x182cm - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

ELADÓ
A képeken látható  állapotban
Kedves Licitálók
Licitálás előtt kérem nézze meg a képeket akár nagyítva is.
Termékeim mivel régiség és antik darabokból ál főként így koruknak megfelelő megkímélt állapotban vannak ahogy az a képeken is látszik.
Kisebb foltok, pöttyek elvétve lehetnek de ezek ugye egy mosással orvosolhatók.
(Termékeimet mosás nélkül árulom ahogy az a képeken is látszik. )
Korukhoz képest termékeim megkímélt állapotban vannak.
Igyekszek minden darabot átnézni és a durvább hibákat a termékleírásba beírom.
Ha ideje engedi tekintse meg többi termékeimet is.
A félreértések elkerülése végett kérem csak az licitáljon aki meg is szeretné venni a terméket mert licitet nem törlök , és a terméket nem vásárolom vissza mert használt termékről van szó.
Kérem, sikeres vásárlás esetén egy héten belül a futárköltséggel megemelt összeget átutalni szíveskedjenek.
Egy hét után ki nem fizetett árút ismét felteszem és a adásvétel negatívnak értékelem.
 A megrendelt termékek utánvételes postázására sajnos nincs lehetőség.
Megértésüket köszönöm.
A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT /  EGYEBKÉNT  NYUGTÁT TÖLTÖK KI /

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-14 16:38 .

2 DB LORNYON - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

2 darab régi lornyon a rövidebb kb : 9cm a hosszabb kb : 13 cm hosszú . A nagyobb tökéletesen működik a , a kisebb rugója nem igazán , mindkettő lencséje korának megfelelő állapotban van .

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-12 09:08 .

Tisztítófolyadék, képernyőhöz, pumpás, 250 ml, FELLOWES - Jelenlegi ára: 1 395 Ft


Tisztítófolyadék, képernyőhöz, pumpás, 250 ml, FELLOWES
Termék azonosító: 90522
- Alkalmazható bármely szkenner üveg részének, PDA-nak, képernyő szűrőnek, CRT, vagy TFT/LCD monitornak és a laptop képernyőjének tisztításáhozMennyiség: 1 db(Egységár: 1 395 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 1 395 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0O011 Faragott fa dobozos skorpió preparátum - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Üveglap alatt, faragott fa dobozban lévő skorpió preparátum. Szélesség: 9. 5 cmHosszúság: 15. 5 cmSúly: 0. 14 kg
Termékeim között több skorpió található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-02 14:29 .

Simítózáras tasak 100db 10x15cm - Jelenlegi ára: 890 Ft

Simítózáras tasak.
Könnyű mozdulattal nyitható zárható.
Légmentesen zár.
Viztiszta
Méret: 10x15cm
Termékdíjs termék.
Minden termékünk készleten van , így azonnal tudjuk küldeni.


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 17:13 .

Fali tartó DSC infrákhoz ( DSC MBS falitartó ) - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Fali- és mennyezeti-tartó DSC LC infrákhoz
( DSC Mounting Bracket Set )
A termék új, érintetlen!
- a falitartó DSC "LC" sorozatú infrákhoz használható (termékeim között találhat ilyen infrát is)
- akár falra, akár mennyeztere is szerelheti az infrát ezzel a tartóval
- rejtett kábelátvezetés
Feltöltött termékeim között további biztonságtechnikai termékeket találhat: IDE KATTINTVA
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Főpostánál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 23:53 .

Xiaomi Redmi 4X Arany Csillogós Szilikon Tok - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eladó Xiaomi Redmi 4X Arany Csillogós Szilikon Tok Új!
Termékleírás:
- Tökéletes szilikon belsővel történő kialakítás.
- Kemény tartás 
- Tökéletes csillogás.
- Könnyed, egyszerű tartás.
- Megtartja a készülék egyediségét és tökéletes csillogást biztosít.
-Több színben elérhető
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.
Más színekben is kapható!  


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 13:26 .

Szép 2 darab Finn 10 pennia 1936 - 1937 egyben eladó - Jelenlegi ára: 25 Ft

A KÉPEKEN SZEREPLŐ TERMÉK KERÜL ELADÁSRA!
HÁROM HÉT GYŰJTÖGETÉSI LEHETŐSÉGET TUDOK ADNI MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓMNAK!
AKI KI SZERETNÉ HASZNÁLNI A GYŰJTÖGETÉSI LEHETŐSÉGET, KÉREM JELEZZE EMAILBEN AZ ELSŐ VÁSÁRLÁS UTÁN, HOGY TUDJAK RÓLA A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT!
CSAK EMAILBEN KÉREM A JELZÉST, MIVEL NAPKÖZBEN NEM TUDOM FELVENNI ÁLTALÁBAN A TELEFONT ELFOGLALTSÁGOM MIATT!
AZ EMAIL INGYEN VAN ÉS AMINT IDŐM ENGEDI VÁLASZOLOK MINDEN MEGKERESÉSRE!
A HÁROM HÉT LEJÁRTA UTÁN KÉREM RENDEZNI AZ ADDIG MEGNYERTEKET!
ÉS KÉREM, HOGY KÉRJE EMAILBEN MINDEN KEDVES VÁSÁRLOM A SZÁMLASZÁMOT AMIRE UTALHAT!
MINDENKINEK JÓ LICITÁLÁST KÍVÁNOK!
Üdvözlettel: Bali429

Jelenlegi ára: 25 Ft
Az aukció vége: 2019-12-04 18:16 .

TU fehér, pamut felső (42) - Jelenlegi ára: 1 Ft


42-es TU felső.
Hossz: 58 cm
Mell: 42-56 (*2) cm
Derék: 40 (*2) cm
Alul: 45 (*2) cm
100% pamut
180 gramm
A megnyert termék szállítással terhelt végösszegét a gratuláló levélben
megadott számlaszámra kérném utalni.
Utánvéttel nem postázok, személyes átadást nem vállalok.
A feladást a feltüntetett módon tudom csak megoldani.
(Vaterafutár, DPD, Foxpost stb. futárszolgálat nem! )
Több termék vásárlásakor a posta módosulhat!
Részutalást követően a maximális gyűjtögetési idő 2 hét.
A mért adatok tájékoztató jellegűek, 1-2 cm-rel eltérhetnek.
Az esetleges hibát a termékleírásban vagy az utolsó fotón jelzem.
A ruhák mosva/vasalva nincsenek, így felületi folt előfordulhat.
Licitálásoddal az itt, ill. a saját oldalamon feltüntetetteket elfogadod.
Köszönöm, hogy végig olvastad - sikeres licitálást! : )


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-07 11:24 .

XBOX 360 SLIM E 4GB KONZOL+KINECT+2DB EREDETI LEMEZES JÁTÉK+1 HÓNAP GARANCIA - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

XBOX 360 SLIM E 4GB KONZOL+KINECT+2 LEMEZES JÁTÉK
TÁP+AV KÁBEL+1 FEKETE WIRELESS KONTROLLER
GYÁRTÁS: 2014-12-05
EREDETI, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉRDEN VAGY POSTA AZ ALÁBBI DÍJAKON
1 NAPOS ÜZLETI CSOMAGKÉNT: +1. 500FT
MPL CSOMAGAUTOMATÁBA: +800FT
A TERMÉKRŐL SZÁMLÁT ADOK ÉS 1 HÓNAP GARANCIÁT VÁLLALOK
TEKINTSE MEG A TÖBBI XBOX 360-ONE-PS4-DVD-EGYÉB TERMÉKEIM
JÁTÉKOK-KONZOLOK-KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 13:47 .

2019. november 27., szerda

Verda formapárna új 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció tárgya Verda formapárna
Új cimkés 
Azonnal vihető készleten van 
Mérete kb. 40x21cm
Előre utalás után 2-3 munkanapon belül  postázok!
Nézz szét nálam hátha találsz kedvedre valót!!
Gyűjtögetésre van lehetőség de hetente kérem a már megnyert aukciók összegének rendezését!
Folyamatosan töltök fel 1ft-os aukciókat!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-11 22:00 .

Illatosító kép, Winter magic, méz, 10ml - Jelenlegi ára: 3 590 Ft


Illatosító kép, Winter magic, méz, 10ml
Termék azonosító: 577464
MagicAir  - Winter Magic illatosító kép 9 x 13cm, méz illatban. 10ml. Mennyiség: 1 db(Egységár: 3 590 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
3-4 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

HIKVISION DS-7116HGHI-F1 - Jelenlegi ára: 52 565 Ft


HIKVISION DS-7116HGHI-F1
Termék azonosító: 491680
- 16 csatornás HDTVI DVR.
- 16 db analóg vagy 1080p HDTVI kamera csatlakozás.
- Video tömörítés: H. 264+/H. 264 és dual stream.
- Video felbontás: 1080p (1920x1080).
- HDTVI bemenet: 1080p / 25fps, 720p / 25fps.
- AHD bemenet: 720p/25fps.
- CVBS, AHD bemenet.
- Videó bemenet: 16 db BNC.
- Videó kimenet: 1 db VGA, 1 db HDMI.
- Main stream: 1080p / 720p / WD1 / 4CIF / VGA / CIF@25fps (P) / 30fps (N).
- Sub stream: 2CIF@6fps, CIF/QVGA/QCIF@25fps(P)/30fps (N), 4CIF/2CIF@6fps, QVGA /QCIF/25fp (P)/30fps(N).
- Hang ki és bemenet.
- Digitális zoom.
- Egyidejű többszálas visszajátszás (4 csatorna, 720p).
- Vezetékes kapcsolat.
- Rögzítési mód: Mozgás, manuális, időzített, riasztás.
- Mobil elérés: IPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile.
- Távoli elérés: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Kliens.
- E-mail értesítés.
- LAN: 1x RJ45 10M / 100Mbps Ethernet.
- Protokollok: TCP/IP, PPPoE, DHCP, Hik Cloud P2P, DNS, DDNS, NTP, SADP, SMTP, NFS, iSCSI, UPnP, HTTPS.
- 2 USB2. 0 csatlakozó.
- Merevlemez: 1 db SATA HDD foglalat (max. 6 TB).
- Magyar nyelvű menü.
- Beltéri használat.
- Külső tápegység.
- Tápellátás: 12VDC.
- Fogyasztás: max. 8 W.
- Működési Hőmérséklet: -10°C ~ +55°C.
- Méret : 200mm x 200mm x 45mm.
- Tömeg: 800 g. Mennyiség: 1 db(Egységár: 52 565 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 52 565 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

F&F gyönyörű magas szárú minőségi barna csizma 36-os - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Üdvözöllek!
Nagyon szép, szinte új, csini magas szárú csizmára tudsz licitálni, F&F márkájú, szára felűl gumírozott, nagyon jó puha kényelmes, csizma.
Hibátlan, bth.: 23, 5cm
Beszéljenek helyettem inkább a képek!
Köszi, hogy benéztél hozzám!
Nézz szét nálam, érdemes! : -)
További jó keresgélgetést!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 13:53 .

Helyőrség az Isten háta mögött - Végh Antal - Jelenlegi ára: 540 Ft

Helyőrség az Isten háta mögött - Végh Antal
Borító tervezők: Szlifka Anna
Kiadó: Népszava
Kiadás éve: 1988
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9633227933
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 280 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 11. 00cm, Magasság: 18. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**10970108**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 00:26 .

Philips kávéfőző - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Eladó a képen látható Philips HD7566  filteres kávéfőző. Arona záros.
Kérdezz bátran szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-08 12:18 .

Tépőzár Pánttal, bolyhos és horgos fél (H x Sz) 350 mm x 20 mm, fekete, Piros Fastech F101-20-350... - Jelenlegi ára: 69


Tépőzár Pánttal, bolyhos és horgos fél (H x Sz) 350 mm x 20 mm, fekete, Piros Fastech F101-20-350M 1 db
Termék azonosító: 265959
Tépőzár pánt, F101
Műszaki adatok:
Gyártói szám: F101-20-350M ? Méret, hossz: 350 mm ? Méret, szélesség: 20 mm ? Szín: Fekete, Piros ? Tartalom: 1 db ? Tulajdonság: Pánttal ? Tépőzár technológia: Bolyhos és horgos fél ? Tépőzár típus: Tépőzár
Mennyiség: 1 db(Egységár: 695 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 695 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

English Today DVD_sorozat_4_21_22_rész - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képeken látható English Today sorozatból a 4. 21. 22. lemez.  
A képeken látható 18. 19. 26. 23. 24. 25. rész már elkelt, nem az aukció tárgya!!!!
500 Ft darabja.
Köszi, hogy benéztél, több infó rólam az I+ ikonon. Bármilyen postázási formában benne vagyok, ha nem találod, szólj felrakom, viszont sajnálom, de utánvét az nincs.  


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 23:54 .

GENIUS - RAY CHARLES DVD ÚJ - Jelenlegi ára: 990 Ft

A Genius - Ray Charles Emlékest
(A Genius - A Night for Ray Charles)
amerikai film
Gyártási év: 2004
Típus: DVD
Lemezek száma: 1
Rendezte:  Bruce Gowers
Szereplők
Morgan Freeman (Önmaga)
Mary J. Blige (Önmaga)
Joe Cipriano (Bemondó)
Sir Elton John (Önmaga)
Jamie Foxx (Önmaga)
Tom Cruise (Önmaga)
Hossz: 61 perc
Hangsávok: angol - DTS, angol - Dolby Digital 5. 1
Forgatókönyv:  Ken Ehrlich,  David Wild
Képformátum: 4: 3 - 1. 33: 1
Megjelenés éve: 2004
Ray zenéjétől ihletett legendás előadók és kortárs művészek egész sora lép színpadra ezen a kötetlen és látványos koncerten. Quincy Jones, Jamie Foxx, Morgan Freeman és Regina King a mesterei a zenei géniusz tiszteletére adott ceremóniának, akinek teljes szívéből szól a soul. A rendezvény további tisztelettel adózik Ray Charles előtt, különféle hányattatásokon végigkísérve útját a hírnévig, méltatva nemzedékeken átívelő, elvitathatatlan zenei munkásságát. Olyan régi barátaival és zenésztársaival emlékezhetünk meg e kiváló tehetség életéről, mint Quincy Jones, B. B. King és David "Fathead" Newman.
Extrák:  
-Interaktív menük, -Közvetlen jelenetválasztás, -A film előzetese, -Werkfilm (így készült... ).
Linkek:  IMDb


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 01:04 .

2db-os márkás nadrág csomag 92-es - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Eladó egy 2db-os nadrág csomag, méretük: 92-es.
Tartalom:
- Tik & Tak Casual világos színű kordnadrág. Gumis derekú, sokzsebes. H: 54cm, db: 21cm, belső szárhossz: 34cm.
- Cherokee barna vászon nadrág. Gumis derekú, Sokzsebes, jó fazon nagyon. H: 55cm, db: 24cm, belső szárhossz: 35cm.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges (egyeztetünk) vagy kérésre postázom is.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további szép napot és jó egészséget kívánok nektek!

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 18:21 .

Sötétlila 4mm-es Bicone üveggyöngy kiárusítás akció - Jelenlegi ára: 6 Ft

4mm-es sötétlila Bicone üveggyöngy 
Az ár egy darabra értendő, 97db maradt

Jelenlegi ára: 6 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 16:58 .

MICHELIN 195/60R16 93V CrossClimate+ XL négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 51 741 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásCFékezésBZaj1, 69Méret195/60R16GyártóMichelinIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexV=240 km/hSúly index93=650kgGumiabroncs mintázatCROSSCLIMATEPLUS69
Jelenlegi ára: 51 741 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Új Mikroszkóp Eladó. - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Új Szovjet Mikroszkóp Junát-1 Eladó még nem volt használva.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-30 13:28 .

Ellrona tejhabosító - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció tárgya egy Ellrona tejhabosító
Kapacitás (tej): 200 ml
Melegít és habosít
Tapadásmentes bevonat
Automatikus kikapcsolás
Habosító kivehető és mosogatógépben mosható
Teljesítmény: 500 W
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1200 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-03 14:06 .

Zebra Z-2300 89x45mm festékszalag - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó a képen látható Zebra Z-2300 89x45mm festékszalag. A termék új, bontatlan!
Az ár 8db-ra vonatkozik!

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 19:15 .

Vasalóállvány, vasaló deszka, összecsukható - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Használt, de jó állapotú vasaló állvány, egy kézmozdulattal összecsukható.
Esztétikai hibái vannak, a vasalótartó fém picit rozsdás, a huzaton pedig néhány pici lyuk, amitől simán jól használható. Emiatt nagyon olcsón adom. A huzatot természetesen le lehet cserélni.
Futárral is el tudom küldeni, de több lesz a szállítás, mint az ára.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 23:34 .

Környezetbarát, takarékos mosógolyó (2db) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Mi a mosógolyó?
A mosógolyó segítségével mosószer és öblítő nélkül moshat kb. 1000 alkalommal!
Mire jó a mosógolyó?
Tisztítás, fehérítés, antibakteriális funkció, antisztatikus puha ruhák,... ráadásul nem szennyezi a vizeket, megakadályozza a visszamaradt mosószerek által okozott bőrproblémákat. Gátolja a színek klór által okozott oxidációját és kifakulását, a szövet megtartja rugalmasságát. Az erőteljes antibiotikus hatása eltávolítja a penészt és a kórokozó baktériumokat, amelyek a kellemetlen szagokért felelősek. Nem szükséges fehérítő, textilöblítő vagy más adalékanyag használata. Gyermekek, nők, érzékeny- és kényes bőrűek számára ajánlott mosógolyót használni.
Mi nem mosógolyó?
Sokan összetévesztik a mosódióval, vagy a mágnes golyóval. Vannak mosószerrel töltött és utántöltendő mosógolyók is, ezekkel csak nevében rokon. Csodaszernek sem szabad tekinteni, a makacs foltokat ugyanúgy folttisztítóval kell előkezelni. Erősen szennyezett ruháknál bevált recept, ha az addig használt mosószer egyötödét vagy 1-2 db mosódiót teszünk mellé. Mosószer használata esetén egy evőkanál ecetet, vagy a szokásos öblítő mennyiség egyötödét tegye a gépbe.
Mihez és meddig használható?
Mindenfajta textíliához használható. A fehér és színes ruhákat javasolt külön mosni. A mosógolyóval mosott ruháknak semleges, „ tiszta” illatuk lesz öblítő használata nélkül is. A mosógolyó 1000 mosásig használható, legalább 3 évig.
Mosógolyó használat
Normál szennyezettségű ruhák mosásához nem kell mosószert használni. Erősen koszos ruhák esetében a szokásos mosószer adag ötöde elegendő. Célszerű 1-2 szem mosódiót használni ez esetben, a szintetikus mosószerekkel szemben. Foltos, pecsétes ruhákat elő kell kezelni folttisztítóval ugyanúgy, mint hagyományos mosásnál. 5 kg ruhamennyiség felett két mosógolyó használandó. A mosógolyót a ruhákkal együtt kell a dobba tenni, ahol a program végéig bennmarad. A hatékony mosás érdekében javasolt áztató/előmosó programot beállítani, hogy a mosógolyó megfelelő hatásfokkal működjön. Ezután a szokásos mosási programot kell elindítani. Mosás után a hagyjuk megszáradni a mosógolyót.
Hogyan működik?
A mosógolyóban lévő különböző anyagú és funkciójú golyócskák súrlódása révén generálódó negatív ion sugárzás csökkenti a szennyező anyag és a ruha szövete közötti tapadást, így a szennyeződés könnyen eltávolítható mosószer nélkül. Az ALKÁLI GOLYÓK a közönséges kémiai mosószerek pH tartományát biztosítják, ezáltal segítenek az olajos szennyeződések eltávolításában. Az ANTIBAKETRIÁLIS GOLYÓK eltávolítják a mosógépben lévő penészt és a kórokozó baktériumokat, és aktiválják a vizet a tisztító hatás fokozásának érdekében. A KLÓR SEMLEGESÍTŐ GOLYÓK kiiktatják a vízben lévő klór összetevőt, és csökkentik a víz felületi feszültségét és növelik a tisztító hatást.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 05:12 .

Skylanders Superchargers Xbox360 - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Eladó a képen látható Skylanders Superchargers Xbox 360 Játék.
Hibátlan állapotban, alig használt.
Postázás megoldható.


Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 16:15 .

LOGILINK - kábelszorító, kábelkötegelő szett, 100 db., 20cm, black - Jelenlegi ára: 720 Ft

 További információkMagas minőségű kábelszorítóNémet Ipari SzabványUL, UL94V-2Strain relief up to 11 kgCsomagolásban: 100 db. Hossz: 200 x2. 5 mmSzín: fekete
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: KAB0003B


Jelenlegi ára: 720 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2019. november 26., kedd

Minecraft Xbox One-ra - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó a képen látható szép állapotban Minecraft Xbox One-ra . Személyesen Szegeden lehet megtekinteni , de postázok is .

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 14:41 .

Hama HTMC-Sky 1B (LA+10) M55 (VII) - Jelenlegi ára: 999 Ft

Hagyatékból eladó jó állapotú szűrők. Kb 20 db és napellenzők.
Hama HTMC-Sky 1B (LA+10) M55 (VII).  
Személyes átvétel vagy utalás után posta.
Csomagautomata 590 Ft 

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 03:27 .

Samsung SPF-72H 7" digitális fotóalbum és asztali képkeret - Jelenlegi ára: 7 900 Ft


Samsung SPF-72H 7" digitális fotóalbum és asztali képkeret a képeken látható állapotban eldó!
Működik, jó!


Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 11:30 .

Gyerek ezüst fülbevaló (ZAL-Ag 75743) - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Virágos gyerek ezüst fülbevaló. Felülete ródiumozott, cirkónia kövekkel díszített. A szárrész hossza: 1 m, szélessége: 0, 6 cm, súlya: 1, 3 gr, finomsága: 925. Érvényes magyar fémjellel ellátott.
Személyes átvétel:
Budapesten
továbbá: Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Kecskeméten, Szombathelyen,
Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Pécsen, Szegeden, Győrben.
!!! Figyelem Akció!!!!
50. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!!!
Kérem nézze meg többi termékünket is!
Ékszer, óra, porcelán, festmény között is válogathat!
További jó licitálást,
Sikeres Vaterázást kívánunk!

Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 17:26 .

RGB LED szalag csatlakozóval, 12 V, 502 cm, Barthelme Y51515231 182002 - Jelenlegi ára: 19 430 Ft

 Általános RGB LED csík, öntapadó 5 m, kiöntött kivitel 12 V/DC
12 V LED csík, öntapadó
150 LED/hossz 5 m
Kiöntött kivitel:
A LED csík 150 LED-et tartalmaz, egymástól 33 mm-re. Az alacsony ár nem jelent alacsony minőséget - bármilyen felhasználáshoz alkalmas és kimagaslóan jó ár/teljesítmény aránya miatt szívesen alkalmazzák az általános tartományban. A kiöntéssel mechanikus védelmet kap és védve van a nedvességtől is A LED-ek kapcsolása: közös anód (vezérlés negatív potenciállal).
Jellemzők:
Csatlakozó vezeték 20 cm, szabad végekkel ? Hátoldalán ragasztószalaggal.
Műszaki adatok:
Csatlakozó (LED csík): Nyílt kábelvég ? Egységnyi hossz: 10 cm ? Energiahatékonysági osztály (A++ - E): A++ ? Felhasználási terület (karácsonyi világítás): Beltérre/kültérre ? Fényszín: RGB ? Fényáram (phi) egységnyi: 18 lm ? Fényáram összesen: 900 lm ? Hőmérséklet (max. ): 40 °C ? Hőmérséklet (min. ): -10 °C ? Kivitel: 5 m/150 LED ? LED csík jellemzők: Hajlékony, Öntött, Öntapadó, Rövidíthető ? LED-ek száma: 150 ? LED-ek száma egységenként: 3 ? Méret, hossz: 502 cm ? Méret, magasság: 0. 3 cm ? Méret, szélesség: 1 cm ? Sugárzási szög: 120 ° ? Teljesítményfelvét: 33. 6 W ? Teljesítményfelvétel (egységenként): 0. 66 W ? További műszaki adatok: A kiöntés vastagsága: 3 mm ? Típus (kategória): LED csík ? Üzemi feszültség: 12 V ? Üzemi áram: 2800 mA
Figyelem:
Legkisebb egység (100 mm) 3 LED-del, a jelölt helyeken osztható. Osztható 50-es egységekbe, forrasztócsúcs 100 mm-ként.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 182002


Jelenlegi ára: 19 430 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

ZX29 Matchbox Models of Yesteryear Y9 Simplex-50 - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


Termékleírás:
 Simplex-50
Gyártó:
 Matchbox
Cikkszám:
 Y-9
Pályaszám:
 
Méretarány:
Állapot:
 új
Működés ellenőrízve:
 
Eredeti csomagolás:
 van
Egyéb:
  
A fizetési és átvételi feltételeket lásd az ismerj+ oldalamon! (a végösszeg egyeztetése után a termék és a postaköltség árát 3-4 munkanapon belül kérem a számlámra átutalni vagy befizetni, amennyiben ez 21 napon belül nem történik meg, fenntartom a jogot, hogy negatív értékelés után a terméket újra eladásra kínáljam itt a Vaterán) Csak ajánlott küldeményként postázok! Még a vevő felelősségére sem küldöm sima levélként a termékeket!
Az aukció végén a nyertes részére a Vatera rendszerén keresztül egy vásárlási értesítőt küldök a regisztrált e-mail címére, ebben minden fontos tudnivaló benne foglaltatik (a számlaszám is ebben van). Kérem ezután e-mailben keressen az ott megadott információk szerint!
Jó licitálást!
14 napos termékgyűjtési akció!
(egyszeri postaköltséggel,  az első vásárlástól számított 14 napon keresztül van lehetőség a termékek gyűjtésére) 

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 07:26 .

Böröndcímke - Jelenlegi ára: 250 Ft

Kézzel készített bőröndcímke, táskákra, bőröndökre névjegytartóval. Csattal lehet a táskákra ráfogatni.
Méret: 5x9. 5 cm. Szíjrész 18 cm.
Szín: szinte minden színben.
250 Ft. /db
Postázáshoz (közösen) a cím alapján kiválasszuk a legjobb ajánlatot.

Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 18:13 .

Hammer Vibe XT Vibrációs gép , vibrációs tréner - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Eladó a képeken látható jó állapotú fitness gép  , pár alkalommal volt csak használva.
Hammer Vibe XT Vibrációs gép a modernkor egyik fantasztikus találmánya!
Használatával kényelmesen edzhetünk minden izomcsoportra. Használata során szétbontja a szervezetben a testzsírt így elérhetjük a zsírmentes izomzatot.
Segítségével nővelhetjük erőnket és kitartásunkat.
Elősegíti a helyes testtartást.
Hammer Vibe XT Vibrációs gép használatával elkerülhetőek aszokásos sérülések és túlterhelések.
Egész testes edzést végezhetünk a Vibe XT használatával.
Alkalmas Erősítésre, Streching-re és masszázsra is!
Frekvencia tartomány: 20-50Hz
Motor: 200 watt
Amplitudó: 1, 6mm TÜV/GS
12 fakkos gumis csillapítás
18 program 3 személyes beállítás
Méretei: (HxSZxM): 50 x 55 x 120 cm Maximális teherbírása: 125 kg
Képek tükrözik az állapotát.
Csak személyesen vehető át.
Szállítási és fizetési feltételeink:
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, előre megbeszélt időpontban szinte bármikor Székesfehérváron az általam megadott címen.
Dpd futárral előre utalás esetén: 30 kg súlyhatárig lehetséges. Ennek díja a szállítási feltételeknél olvasható , termékenként változó. A pénz számlára érkezését követően munkanapokon 72 órán belül a címzetthez érkezik a csomag.
Dpd utánvétes csomag esetén munkanapokon 72 órán belül a címzetthez érkezik a csomag . Ennek díja a szállítási feltételeknél olvasható mivel termékenként változó.
Elállás esetén a termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli. Személyes átvétel esetén a termék épségéért , hirdetésben feltüntettet állapotáért 100% . -ig felelősséget vállalok. Futár szolgálattal történő küldés esetén a terméket alaposan csomagoljuk de épségéért felelősséget nem tudunk vállalni.
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától amiben megtalálsz minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, emailcím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket.
Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Vásárlást követően emailben kérlek küld el a pontos címet ahová a terméket küldhetem és ahol biztosan át tudja majd venni valaki.
Vaterán előre megadott címre is csak cím megerősítés után küldünk csomagot.
Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni
Termékeink használt termékek.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: hamarosz
Fejér Megyei Békéltető Testület
A fogyasztói jogvitákban a lehető legrövidebb időn belüli, hatékony fogyasztói jogvédelem. A legfontosabb szempont a vitás felek közötti egyezség létrehozása, hiszen így a kereskedők, szolgáltatók egy maguk által is elfogadott megoldás alapján rövid időn belül teljesítik az egyezségben vállalt kötelezettségeiket. A testület előtti fogyasztói jogviták keretébe tartoznak azon jogsérelmek, amelyek a kereskedő, szolgáltató által nyújtott áru, szolgáltatás minőségével, biztonságával kapcsolatban merültek fel, illetve a termékfelelősségi szabályokkal kapcsolatos jogviták, valamint a szerződések megkötésével és teljesítésével összefüggésben kialakult vitás helyzetek. A vállalkozót , kereskedőt minden esetben együttműködési kötelezettség terheli.
Gazdaság Háza 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. +36 22 510-310
Online vitarendezés
https: //ec. europa. eu/consumers/odr/main/index. cfm? event=main. home. show&lng=HU
Ezt az internetalapú platformot az EU azoknak a fogyasztóknak hozta létre, akik panasszal kívánnak élni az általuk online vásárolt termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, és fel szeretnének kérni egy semleges harmadik felet (vitarendezési testületet) a panasz kezelésére. Nemzeti kapcsolattartó pont - Magyarország Krisztina körút 99 H-1016 Budapest Magyarország +36 1488 2033 - onlinevita@bkik. hu
ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSÁNAK A MENETE
A fogyasztó 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttathatja postán vagy elektronikus úton küldött levél útján, vagy elállási szándékát jelezheti telefonon is. Vásárlást vissza igazoló emailben feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére. A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát a meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta. Mind esetben a Szolgáltató emailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma. Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül a Szolgáltató részére visszajuttatni, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket. A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli, kivéve ha a Szolgáltató vállalta e költségek viselését. A Fogyasztó kérésére Szolgáltató gondoskodik a visszaszállítás megszervezéséről, azonban a Szolgáltató által megszervezett visszaszállítás költsége a Fogyasztót terheli, a Szolgáltató ez esetben az általa megszervezett visszaszállítás költségét nem vállalja át a Fogyasztótól, kizárólag segítséget nyújt abban, hogy a Fogyasztónak a visszaszállítás megszervezésével ne kelljen foglalkoznia. Fogyasztó erre irányuló igényét Szolgáltató felé előre jelezze. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli. Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Ha Fogyasztó a szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését megkötését követően gyakorolja felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a Szolgáltató ésszerű költségeit. A Szolgáltató követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés illetve ésszerű költségeinek – ha szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés teljesítését a Fogyasztó kifejezett kérésére a határidő lejárta előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát - megtérítését. A 45/2014 Korm rendelet 20. § A fogyasztó az indokolás nélküli elállási vagy felmondási jogát , a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén , aa) a terméknek, ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek, ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak, , ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolja. Elállási/Felmondási nyilatkozatminta(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza) Címzett: , Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: , Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: , A fogyasztó(k) neve: , A fogyasztó(k) címe: , A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
SZAVATOSSÁG
Kellékszavatosság Az Ügyfél a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén az Ügyfél az átvétel időpontjától számított 1 éves ( használt termék esetén) elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Egy éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait az Ügyfél érvényesíteni már nem tudja. Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves( használt termék esetén)elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit. Az Ügyfél – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ügyfél által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést az Ügyfél nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére az Ügyfél is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. Az Ügyfél a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot. Az Ügyfél köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval. Az Ügyfél közvetlenül a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha az Ügyfél igazolja, hogy a terméket a Szolgáltatótól vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben a Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a az Ügyfél részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Szolgáltató bizonyítani tudja, hogy a hiba oka az Ügyfélnek felróható okból keletkezett, nem köteles az Ügyfél által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már az Ügyfél köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt. Ha az Ügyfél a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.
Termékszavatosság
A termék (ingó dolog) hibája esetén a fogyasztónak minősülő Ügyfél – választása szerint – az pontban meghatározott kellékszavatossági jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. Az Ügyfelet azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét az Ügyfél a gyártóval szemben érvényesítheti. Termékszavatossági igényként az Ügyfél kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén az Ügyfélnek kell bizonyítania. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét az Ügyfél a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Az Ügyfél a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős. Az Ügyfél termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával (Szolgáltató) szemben gyakorolhatja. A Ptk. értelmében gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója. A gyártó, forgalmazó (Szolgáltató) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy: - a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy , - a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy , -a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak, forgalmazónak (Szolgáltató) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 14:01 .

Kartondoboz ( Új! ), G4 méret, 26x30x21 cm - Jelenlegi ára: 220 Ft

Teljesen új kartondoboz!
Gyárilag laprahajtott kiveitelben eladó, így praktikusan kis helyen tárolható a felhasználásig.
Temékeim között több fajta méretben megvásárolhatóak ezek az ÚJ, nagyon jó minőségű kartondobozok. Tárolásra, csomagolásra, postázásra kiválóan alkalmazhatóak!
Méret (G1): 26x30x21 cm (szélesség x hosszúság x magasság)
Laprahajtott méret: 56x48 cm
Súlya: 230g
Figyelem!  A rendelési minimum érték 1000Ft, - ami egyéb termékekkel is kombinálható! Ezen összértéket el nem érő megrendeléseket sajnos nem áll módomban elfogadni!
(A postadíj összege nem számít bele, csak a termékek ára! )
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 munkanap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: A hirdetésben megadott módokon. Utánvétes postázás nincs.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: Elsődlegesen FÓTON, illetve heti 1 alkalommal BUDAPESTEN az alábbiak szerint:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Westend) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át


Jelenlegi ára: 220 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 11:39 .

Paella gázégő Optimgas T460BES (Ø 46 cm) Acél - Jelenlegi ára: 24 080 Ft

EAN Kód:
8437006757089
Gyártó:
Optimgas
Súly:
6 kg
Szélesség:
70
Hosszúság:
9
Magasság:
40
Szállítási időpont:
7-12 nap
Ha szeretnéd felújítani a konyhádat, vásárold meg a Paella gázégő Optimgas T460BES (? 46 cm) Acél terméket és más termékeket Optimgas! A legjobb minőség a legjobb áron csak egy karnyújtásnyira! Anyag: AcélNyomás: 20 mbarTeljesítmény: 14, 3 kWKb. mérete: ? 46 cm

Jelenlegi ára: 24 080 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

PIONEER CDJ-100S DJ CD JÁTSZÓ 2DB SZUPER ÁLLAPOT - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó egyben 2 db Pioneer CDJ-100S DJ CD játszó
Szuper állapotúak, szinte használatlanok
Karcmentesek, minden gomb, potméter, stb tökéletesen működik mindkét lejátszón.  
Átvenni Zuglóban vagy a Belvárosban lehet, megbeszélés kérdése.  
Postázni is tudom, már jelenleg is be van dobozolva és küldésre/szállításra kész.  
A pontos költségeknek még utána kell járnom.  


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 12:51 .

Michael Jackson: This is it (2009) Blu-ray ÚJ! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Michael Jackson: This is it (2009)
BLU-RAY
-------AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG-------
Külföldi kiadás - angol 5. 1 hangot és magyar feliratot tartalmaz.
Állapot:  Új, bontatlan
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben.
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Michael Jackson 2009 júliusa és 2010 márciusa között (12 évvel utolsó turnéja, a HIStory után) ötven koncertet adott volna a londoni O2 Arénában. A jegyek az összes koncertre rekordsebességgel keltek el, ám alig három héttel az első show előtt a legendás popsztár életét vesztette.
A próbákat és a sztár színfalak mögötti életét azonban egy stáb folyamatosan rögzítette – a 16 dal előadását is tartalmazó felvételekből, valamint a legközelebbi munkatársak, barátok visszaemlékezéseiből áll össze a film, mely Michael Jackson emlékének méltó és egyedülállóan különleges megőrzője. A rajongók közvetlen közelről élvezhetik a show-t, megismerhetik az énekest, a táncost, a filmkészítőt, a kreatív zsenit, és azt, hogy milyen lett volna a monumentális koncert, amelyre már sohasem kerülhet sor.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 14:43 .

Gyerekruha - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

50, 56-os méretű tipegők (fiúknak és lányok egyaránt) 9 db
8 db body  szintén 50-56-os méretben.  

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-03 11:47 .

Showlite SN-1200 1200W füstgép távirányítóval 350m³ / perc - Jelenlegi ára: 22 490 Ft


Ideális kis és közepes méretű helységekbe
Köd teljesítmény: 350m³ / perc
Teljesítmény: 1200 watt
Bemelegedési idő: 7 perc
Kifújási távolság: 2m
Tartály kapacitása: 2 liter
Rádiós távirányító - akár 10 méteres hatótávolság is
Méretek: 52 x 21 x 23 cm
Súly: 4, 7 kg
A Showlite SN-1200 foggondozó ideális eszköz a DJ-k, a pártszobában, a diszkóban vagy a kis- és közepes fázisokban. A nagy 2 literes tartálynak elegendő hangereje van ahhoz, hogy egész esténként nagylelkű köd hatásokat hozzon létre. Az erőteljes teljesítmény biztosítja a légköri köd fátyolát, amely tökéletesen támogatja a fénykibocsátást. A praktikus akasztóval a ködgépet egy állványhoz is lehet csatlakoztatni. A rádiófrekvenciás távvezérlőnek köszönhetően a gép kényelmesen és legfeljebb 10 méteres távolságon belül működtethető. Alternatív megoldásként a mellékelt 3 m-es kábel távvezérlő is használható.

Jelenlegi ára: 22 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 10:46 .

Hama 95290 Digitális képkeret - képnézegető,vetítő,óra,naptár - Fekete - ingyen posta - ÚJ ÁLLAPOT! - Jelenlegi ára: 10


  ÚJ ÁLLAPOTBAN VAN!   - csak kipróbálva volt
                        Alkalmi ! Nagyon jól jár most vele!
AJÁNDÉKOZZA MEG, LEPJE VAGY DÍJAZZA  A  a legjobb munkatársat, főnököt, családtagot, barátot, társat vagy gyermekét..... ., vagy ÖNMAGÁT!
   -Új - így nagyon szép, tiszta, teljes, igényes eredeti  új állapot , nem koszos, nem karcos ép, tiszta, koszmentes, eredeti  állapotában, dobozában, minden eredeti, gyári, új tartozékával.
     Jól látható, minden tartozék megvan, kipróbált, tökéletesen müködik, eredeti dobozában, eredeti papírokkal és a magyar nyelvű /*több nyelvű.. /*használati utasítással.
/*a monitoron - ami bekapcsolt állapotában "is"látható - a két színes kép, azok az eredeti, gyári képek!
         A fotókon, ami látható esetleg világos folt, az a fény visszatükröződése, nem hiba!
       - Hama 95290 Digitális képkeret  -             8", Fekete
  A rendkívül mutatós és karcsú Hama 95290 digitális képkeretnek hála legfontosabb pillanataink mindig előttünk lehetnek. Fekvő helyzetű 8"-os nagyfelbontású TFT LED kijelzőjén tetszőleges időközönként és különböző funkciókat használva váltogathatjuk képeinket. Funkciói közé tartozik a diavetítés, véletlenszerű lejátszás, zoom, képforgatás, naptár, óra, stopper. Bárhová vihető, tehető, polcra, asztalra, szekrényre, könnyen kezelhető, igényes látványt nyújt!
Termékleírás  
Fekvő formátumú képkeret digitális fotók megjelenítésére
Nagyfelbontású vékony TFT LED kijelző
8"-os (20, 32 cm) képátló
4: 3 képarány, fekvő
Beépített kártyaolvasó SD/SDHC/MMC kártyákhoz
USB 2. 0 aljzat
Támogatott képformátum : JPG, JPEG
Funkciók:   naptár, óra diavetítés, véletlenszerű lejátszás, zoom, képforgatás,, stopper
Tartozék hálózati adapter
fekvő-felbontás: 1024 x 768 Pixel-kontraszt: 500: 1
fényerő: 300cd/m2
méret: 200 x 56 x 165 mm
súly: 386 gramm
szín: fekete
keret anyaga: műanyag
Ajánlom mindenkinek: ajándékba, meglepetésnek "elismerésnek.. " de szülőnek, nagyszülőknek, gyermeknek, unokának,.... ..... aki egy évtizedek óta népszerű, már bizonyított márka, sok funkciós, akár fix helyre állítható de akár hordozható kis csodáját szeretné élvezni, mert van mit..... ... nap, mint, nap... a többi a kedves vásárlón múlik, milyen tartalommal tölti fel vagy váltogatja
 
    Természetesen garanciát vállalok a leírtakra és a termékre!
+ ingyen postával, hogy ne keljen fáradozni és még erre is költeni!
          
           Tekintse meg további termékeimet.
Állítsa össze kívánság listáját!
Bármi kérdése kérése lenne, szívesen segítek.
Szállítási ajánlat: Rendelje vatera futárral posta pontra! 1150 Ft ért akár több terméket is rendelhet egy posta áráért.
                    -  Egy terméket is postázok természetesen/*-
    a 100% biztonság érdekében, szállítánál akár törékeny kezelést is válasszthat, de az csak postai szállításnál oldható meg!
            SZEMÉLYESNÉL : MEGTEKINTHETŐ - GARANCIÁVAL.
    
 


Jelenlegi ára: 10 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 12:12 .

Avon Senses Happiness folyékony krémszappan - Jelenlegi ára: 1 Ft

Avon Senses Happiness folyékony krémszappan
Bontatlan, új csomagolásban
Happiness folyékony szappan a gránátalma és frézia üde illatával. Kényezteti az érzékeidet és táplálja a bőrödet.
JELLEMZŐI:
krémes formula
tápláló élmény
gránátalma és frézia illat
Ha több készleten lévő terméket vásárolsz, a postaköltségen tudsz spórolni.
Nézd meg a többi aukciómat is.  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-01 19:35 .

Cygnus 145 Front Suspension Roller - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Kedves Vásárló!
Termékeim között sok kislány és fiú ruhát találsz, illetve lábbeliket. Megkímélt, hibátlan állapotú ruhákat töltök fel. Van ami használva se volt.
Fontos, hogy a minőség ne a mennyiség rovására menjen, ezért csak olyan darabokra találsz az oldalamon, amit én jó szívvel vennék meg mástól, mert szépek, nincsenek agyonhasználva. A ruhák lakásátrendezés miatt szellőző zsákban voltak, ezért gyűröttek. Állat- és dohányzásmentes környezetben élünk, ezért nincs kellemetlen szaga egyiknek sem.
A termékeimet vissza nem tudom vásárolni, de olyan leírást adok mindről, ami miatt nem lesz senki sem félre informálva.
A HIRDETETT TERMÉK:
Cygnus roller
Színe fekete és narancssárga. Abec 7 csapággyal, alumíniumból készült. A súlya 3. 9 kg,  Puha és kényelmes fogantyú, egyszerű fék, max teherbírás: 100 kg. Néhány alkalommal használt.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 17:36 .

Monte Walsh: Az utolsó cowboy (2003)(Tom Selleck )Szinkronizált,karcmentes ritka magyar kiadású DVD! - Jelenlegi ára: 2


Monte Walsh: Az utolsó cowboy
(Simon Wincer filmje)
(2003)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT, KARCMENTES
DVD!
A TERMÉK MAGYAR SZINKRONNAL ÉS FELIRATTAL RENDELKEZIK!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
1892. A kocsmák üresek. Munka alig van. A cowboyok eltűnőben vannak... Monte Walsh is az utolsók közé tartozik, aki meg tud még élni abból, hogy farmokon besegít, ökröket terel, vigyáz rájuk és lovakat tör be. De már minden más, mint rég. Csupán a barátaival, Shorty-val és Chet-tel és szerelmével töltött idő idézi fel benne a cowboyok fénykorának idejét.
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEKEN ÉS
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT
TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 09:41 .

SLAG - kerti tó/akvárium külső szűrőjének egy darabja - azonnal postázható - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

VALAMILYEN SLAG .
HASZNÁLT, JÓ ÁLLAPOT.
CSÖVEK KB. 4 -5 CM VASTAGOK, AZ EGÉSZ KB. 1, 5 MÉTER HOSSZÚ SACCRA.
-----------------------------------------------------------------
ELŐREUTALÁS UTÁN DPD FUTÁR VAGY POSTACSOMAGKÉNT MEGY.
KEMENCÉN SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ .
utánvét nincs.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 19:54 .

2019. november 25., hétfő

Univerzális PIROS LED hátsólámpa - ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Új Univerzális hátsó LED lámpa bármilyen motorkerékpárhoz.  
Szín: PIROS
Anyag: UV álló átlátszó műanyag és fém.
Bármilyenmotorkerékpár, ATV, autó, teherautó, SUV, stb.
3 in 1 funkció : Menet, féklámpa és rendszámtábla-világítás nagyteljesítményű LED-el!
Könnyen beszerelhető, bármilyen DC 12V-os rendszerre.
Méret: kb. 11 x 7 x 5 cm
Csomag tartalma:
1 x Motorkerékpár hátsó fék LED-es lámpa.
Megjegyzés:
Könnyen telepíthető, de a professzionális/ motorszervízes telepítés ajánlott! Nem szakszerű beszerelés miatti hiba vagy kár csak saját felelősségre!
           ETZ, Simson, Zündapp, KTM, Puch, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, Robogó, ATV, Veterán, stb.
                                 
                                          Készletről - Utalást követően másnapi postával!!!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 18:53 .

Grönland - a Föld legnagyobb szigete - Barüske, He - Jelenlegi ára: 540 Ft

Grönland - a Föld legnagyobb szigete - Barüske, Heinz
Sorozatcím:: Világjárók 84.
Fordítók: F. Solti Erzsébet
Borító tervezők: Faragó István
Kiadó: Gondolat
Kiadás éve: 1972
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
Kötés típusa:: félvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 209 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: Kiadói borítója kissé szakadozott.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**81163577**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 17:26 .

Prohászka Ottokár: Élő vizek forrása (Elmélkedések Jézus szentséges szívéről), 1938 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

210 oldal, puha paír kötés, jó állapotban, tiszta, nem dohos. Mérete: 18x12, 5 cm.  
Feltétlenül nézze meg figyelmesen a korrekt képeket még a licitálás előtt és azt tekintse elsődleges jellemzésnek!
Csomagolás: vízbiztos és merevített
Szállítás módja, ideje: postán ajánlott els. levélben, összeg jóváírását követően max 3 munkanap
Az egyes tételekre vonatkozó pontos postadíjat kérdésére válaszolva tudom közölni!
Licit törlési kérést nem hagyok jóvá!  

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 10:39 .

5 LÍRA 1995 MÁLTA FÉMPÉNZ - Jelenlegi ára: 70 Ft

A KÉPKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN!  
MINDEN 1 FORINTOS AUKCIÓ VASÁRNAP 22: 22-KOR ÉR VÉGET!
KÉRDEZNI MINDIG ÉRDEMES A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A BELVÁROSBAN, ÁLTALÁBAN KEDDEN LEHETSÉGES.

Jelenlegi ára: 70 Ft
Az aukció vége: 2019-12-08 22:22 .

Melegfehér LED szalag 3528 120 LED / méter - Warm - Jelenlegi ára: 999 Ft



Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 23:40 .

6-9 hós kislány nadrág csomag - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható 6-9hós kislány nadrág csomag! A nacik használtak, de jó állapotban vannak!
Bármi kérdésed van szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 11:53 .

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Bontatlan, originál csomagolásban.
Származás: magyarországi Clinique márkabolt
Űrtartalom:  30 ml
Bőrtípus: 1, 2, 3, 4
Arcápoló szérum. Hatékonyan halványítja az öregedés, a napfény, a környezet káros hatásai és az aknés hegek által okozott sötét elszíneződéseket és pigmentfoltokat.


Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 02:26 .

Quechua (Decathlon) polár felső 10 évesre, 133-142-es méret - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó egy Decathlonban vásárolt Quechua polárfelső.  
Használt, de jó állapotú.
Bolyhozott felületű, 160 g/m² sűrűségű, meleg polár.  Poliészter szövet: kivezeti a testpárát (izzadságot). RET=6, 3.  újrahasznosított anyagból készült, kevésbé szennyezi a környezetet.  
122 g a 10 éves méret. Táska aljában, kis helyen elfér.
Mosógépben 30° C-on mosható, gyorsan szárad, nem igényel vasalást, nem gyűrődik.
Megtekintési garanciát adok rá. Átvehető előre egyeztetett időpontban és helyszínen.  

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 21:26 .

Dekor karton 1 oldalas 48x68 ezüst (ISKE116) - Jelenlegi ára: 3 341 Ft


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Az OfficeMarket. hu Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálatban árult a(z) Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok termék kategóriában lévő Dekor karton 1 oldalas 48x68 ezüst (ISKE116) részletes leírása:
48x68 cm
300g
csom=25 db
súly=3 kg
márka=.
rendelési kód=ISKE116
kategória=Kreatív papírok
Gyártói cikkszám:
40. 0000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítjuk a papír, írószer és irodaszer termékeket az ország bármely pontjára.
Dekor karton 1 oldalas 48x68 ezüst (ISKE116), Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok, Irodaszer, írószer, mágneses törölhető tábla, flipchart tábla, számológép, laminálógép, etikett, spirálozógép, nyomtató, tintapatron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, parafa tábla kínálatunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet.
Irodaszer házhoz szállítás az Ország egész területére. Budapest, Szeged, Debrecen, Tatabánya, Kecskemét, Nyíregyháza, Miskolc, Szombathely, Szolnok, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Győr, Pécs, Kecskemét, Pápa, Esztergom, Vác, Kaposvár, Veszprém, Siófok, Cegléd, Zalaegerszeg, Jászberény.
Kényelmes online rendelés, olcsó ár, folyamatos akciók, országos házhoz szállítás.
Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálat, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálat, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok rendelés online, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok beszerzés, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok Budapest


Jelenlegi ára: 3 341 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Autós kamera autó esemény kamera magyar - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Történt már meg önnel, hogy autója kárt szenvedett saját hibáján kívül, azonban biztosítója bizonyíték hiányában mégsem akart kártérítést fizetni? Szeretné elkerülni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat? Szerelje fel autóját autós kamerával! A webáruházunk által forgalmazott autós feketedoboz az ilyen szituációkra lett kitalálva. Mivel az autós kamera dátum és időbélyeggel látja el a felvételeket, ezért a készülék által készített felvételek felhasználhatóak bizonyítékként. A kamera ízléses külseje okos belsőt takar. Felvételeit akár FULL HD felbontásban készíti, így az átlagos felvételeknél jobban kivehetőek az egyes részletek, amelyek fontosak lehetnek későbbi felhasználás céljából. Az autós kamerán elhelyezkedő 6 led pedig lehetővé teszi az éjszakai felvételt. Üzemeltethető szivargyújtóról vagy akkumulátorról is, illetve a mellékelt autós tartó állvány segítségével azt könnyedén a szélvédőhöz erősíthetjük.   maximum 32GB-os SD kártyára dolgozik.
Tartalom:
Autó kamera 2, 5” LCD, 270˚. Elforgatható.
Rögzítő állvány
Lítium - Ion DC 5V 600mAh tölthető akkumulátor
Autós töltő


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 05:56 .

92-98-as kislány ruhacsomag, F&F, Lupilu ruhákkal, 6 db - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy hibátlan, szép állapotú kislány ruhacsomag.
6 db ruhát tartalmaz:
- Lupilu dinnyés kisruha
- Pepco nyári felső
- Lupilu átmeneti kabát
- Cherokee plüss pulóver
- nyári kötős kisruha
- lábfej nélküli harisnya


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 16:48 .

SPYDER egyedi túra póló, M, L ÚJ! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eadó egy vadonat új
SPYDER
ALPINE TECH
férfi technikai edző póló, túra póló!
Mérete: van M-es és L-es is
Színe: Piros, fekete
Hagyatkozz a mért adatokra:
M-es: hossza: 69 cm, mellbősége: 100 cm, váll: 45 cm
L-es:  hossza: 69 cm, mellbősége: 106 cm, váll: 48 cm
 de még nyúlnak is picit!

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 19:38 .

Parti Nagy Lajos - Banga Ferenc: A vak murmutér, v2266 - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

.
---------------------
-személyes átvétel
hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként 12 és 18 óra között a földalatti Vörösmarty utcai megállójához közeli üzletünkben
-postázás
-posta csomagautomatába
-posta pontra
-házhoz
az aktuális postai díjszabás és a rendelt tétel (tételek) súlyának függvényében.
-fizetés
-az üzletben készpénzben vagy bankkártyával
-postázás esetén kizárólag banki előre utalással (utánvét, csekk nincs).


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 17:13 .

Eredeti Nike - beltéri sport cipő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó eredeti Nike sportcipő 42, 5 méretben terem használatra is alkalmas non-marking talppal. A sarok résznél a képen látható sérüléssel. A hozzávaló fekete talpbélés a képen nem látható, de adok hozzá.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-08 17:36 .