2021. április 30., péntek

Fehér forgácslap függő szekrény 60 x 31 x 40 cm - Jelenlegi ára: 21 680 Ft


EAN Kód:
8720286133033
Súly:
11, 5 kg
Ez az egyszerű kialakítású függő szekrény optimalizálja konyhája terét, és bőséges tárolóhelyet biztosít személyes tárgyainak! A tárolószekrény tartós és funkcionális, így rendezetten tartja konyháját. A szekrény egy polccal rendelkezik, mely elegendő helyet biztosít a tálak, tányérok, fazekak és egyéb konyhai eszközök számára. A polcon kívül egy felhajtható ajtó található, hogy a tárolt elemek tisztán maradjanak. Emellett ez a szekrény nedves ruhával könnyen tisztítható. Színe: fehérAnyaga: forgácslapTeljes mérete: 60 x 31 x 40 cm (Szé x Mé x Ma)Összeszerelést igényel: igen
Színe: fehérAnyaga: forgácslapTeljes mérete: 60 x 31 x 40 cm (Szé x Mé x Ma)Összeszerelést igényel: igen
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 21 680 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 11:02 .

Barna műbőr masszázsszék - Jelenlegi ára: 166 930 Ft


EAN Kód:
8719883565927
Súly:
20, 8 kg
Biztosítson magának nagyszerű ülőmegoldást ezzel a kényelmes masszázsszékkel! Ez a masszázsszék távirányítóval van ellátva, valamint 5 masszázsfunkció áll rendelkezésre a fejéhez, a nyakához, a hátához és a lábaihoz, lehetővé téve, hogy teljesen ellazulhasson otthon vagy az irodájában. Az ülés egy gombnyomással még fűthető is a kényelmesebb pihenés érdekében. A műbőrből készült szék rendkívül tartós, széles faalapzata révén pedig meglehetősen stabil. A masszázsszék ülése szabadon körbeforgatható, így soha nem kell majd mozgatni a széket. A szék egy beépített időzítővel is rendelkezik, mellyel szabályozhatja a masszázs hosszát. Ez a klasszikus stílussal rendelkező, elektromos masszázsfotel pihentető vibrációs masszázst nyújt. A masszázs erőssége három fokozatban állítható. A háttámla beállítható úgy, hogy az megfeleljen az Ön ülési vagy fekvő igényeinek. A hőkibocsátó masszázspontoknak köszönhetően ez az elektromos masszázsfotel kellemes estét biztosít majd Önnek. Ha szeretne egy kényelmes és kellemes masszázsélményt az otthonában, akkor ez az elektromos masszázsfotel lehet az első választása! Színe: barnaAnyaga: fa szerkezet + műbőr kárpitÁllítható háttámlaMérete hátradöntve: 66 x 130 x 94 cm (Szé x Mé x Ma)Mérete felállítva: 66 x 92 x 106 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület szélessége: 52 cmÜlőfelület magassága: Kb. 46 cmA szék szabadon forogVezérlőegység GS / CE-velTávirányítóval ellátvaFunkciók: masszázs + derékfűtésMasszázsprogramok: 5 (gyúrás, ütögetés, shiatsu, vibrálás, automatikus)Intenzitás: alacsony, közepes, magasAnyag: Gyapot: 4%, Poliészter: 3%, PVC: 93%
Színe: barnaAnyaga: fa szerkezet + műbőr kárpitÁllítható háttámlaMérete hátradöntve: 66 x 130 x 94 cm (Szé x Mé x Ma)Mérete felállítva: 66 x 92 x 106 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület szélessége: 52 cmÜlőfelület magassága: Kb. 46 cmA szék szabadon forogVezérlőegység GS / CE-velTávirányítóval ellátvaFunkciók: masszázs + derékfűtésMasszázsprogramok: 5 (gyúrás, ütögetés, shiatsu, vibrálás, automatikus)Intenzitás: alacsony, közepes, magasAnyag: Gyapot: 4%, Poliészter: 3%, PVC: 93%
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 166 930 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 09:44 .

Ceruzatok Glow Lab Ezüst - Jelenlegi ára: 6 596 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Ceruzatok Glow Lab Ezüst terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Glow Lab és más márkás termékeket és licenszeket a legjobb árakon!
Szín: EzüstAnyag: PoliészterPamutFülkék: 1Kivitelezés: GyermekPapucsKapacitás: 8, 5 L


Jelenlegi ára: 6 596 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 08:32 .

Görög váza - 7. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Akció, minden termékre -50%! A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt (-50%-ot).
Az akció visszavonásig illetve a készlet erejéig érvényes. Görög váza - 7.
új,
anyaga: kerámia,
mérete: 11*14, 4*14, 4 cm,
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.
 
Címke: Görög, Görögország, Váza, Kerámia, Lakásdekoráció, Dekoráció.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 07:14 .

-Plexi egyrekeszes A4 asztali prospektustaró - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

 Szórólapok prospektusok tárolásához 
 
 Mint a képen!
Kérdezzen bátran, minden kérdésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.
 
Fotógarancia
A feltöltött képeket a felkínált termékről magam készítettem
Személyes átvétel lehetséges Budapesten a XVII. kerületében fix helyen majdnem minden nap egyeztetett időpontban, melyet a visszaigazolásban részletesen feltüntetek.
 
Az utalás beérkezését az értékelés elkészítésével jelzem.
Postázási napok: keddtől péntekig.
A beérkezett utalások alapján általában aznap, de legkésőbb másnap postára adom a megvásárolt terméket, vagy termékeket.
Csomagküldés: Postai díjszabás szerint bármely ajánlott, illetve csomagküldési lehetőséggel. Irányadó: termék súlya csomagolással együtt, és méret alapján .
( Postai előírások: pl max hossz méret)
Nagyobb értékű termék esetén ajánlom az időgaranciás, biztosított csomagküldés lehetőségét. Semmilyen csomagolási költséget nem számolok fel
Utánvételes, illetve rózsaszínű csekken bankszámlára történő fizetés lehetősége kizárva
Legcélszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb a CIB, vagy BBRt fiókban számlaszámra történő befizetés, melyekről azonnal értesítést kapok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
Amennyiben több terméket rendel egyszerre postaköltséget takarít meg.
Kérem nézze meg többi termékemet is, olvassa el saját oldalam.
Jó böngészést, sikeres licitálást!

Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 05:56 .

IDEXE mintás cipzáros pulóver - Jelenlegi ára: 8 890 Ft

Mintá s cipzá ros puló ver, anyagá ban mintá s, varrott mintá val dí szí tett, alja é s ujja vé ge passzé s, eleje vé gig cipzá ros 
Cikkszám: 9635041098
Anyaga: 77% pamut, 13% poliészter, 10% poliamid
Márka: Idexe
Szélesség: 42 cm
Hosszúság: 54 cm
Ujj nyaktól: 63 cm
Terméken rögzített méret: 9-10 év, 140
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 8 890 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 04:38 .

VW Golf VI 2008-2012 - Rács első lökhárítóba jobb, nem ködlámpás - Jelenlegi ára: 2 069 Ft

Rács első lökhárítóba jobb, nem ködlámpás (VG0382123)
 VW 
 VW Golf VI 2008. 10. 01-2012. 09. 30 (VWWGol 6) 
Utángyártott cikk!


Jelenlegi ára: 2 069 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 03:14 .

SSANGYONG MUSSO Alufelni Garnitúra 9408/244 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

SSANGYONG MUSSO 0000 (1996-0000) 2900 cm3 Dízel 5 ajtós
Alufelni Garnitúra 4 Db eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: MB-04662
Kivitel: terepjáró
Szín: bordó
Klíma: Manuális
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Manuális, ABS nincs
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 02:14 .

SIMOR ERZSI: Szeretlek téged halálosan...1942 - Jelenlegi ára: 500 Ft

SIMOR ERZSI: Szeretlek téged halálosan... 1942
Ajánlott levélként 395 Ft                                                                                              0. 1/  bor 2

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 23:50 .

Ingyen posta, Retró kép, régi plakát, új vászon nyomaton, fakeret, kész kép fakeretben, Esso - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Új vászon nyomat fakeretben
Méret: 24x40 cm-es.
V 5688
Ingyenes posta az ország egész területén, utánvétellel és előre utalással is lehet fizetni.
 A fakeret színét a második kép alapján lehet kiválasztani. Képeink valódi festővászonra vannak nyomtatva, rendkívül tartós, japán technológia.
 
Érdemes figyelemmel kísérni a többi aukciómat is!
Külföldre is postázok.
Kérdésére szívesen válaszolok.
Viszontlátásra!


Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 23:44 .

SMS Santini olasz hossazú ujjú kerékpáros felső XL - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


  Eladó a képeken látható 
    meleg olasz felső   
   Belseje bolyhos    
  komfortos hőszigetelés, kiváló termikus anyag   
   Elöl végig cipzárral zárodik hátul 3 zsebbel   
  Anyag: 100% polyester     
  Ujj hossza:  hosszú ujjú      Zsebek: 3  Hátsó zsebbel 
  Nagyon komoly darab !   
      anyaga enyhén rugalmas:   
  Méret:   L-XL de nézd a méreteket!    
  Hosszúság: elöl 68 cm hátul 74 cm  
  Mellbőség hónaljnál: 2X52 cm   
  Ujjhossz nyaktól:  82 cm  
  Jó állapotú, jó minőségű     Szép állapotban van!   
 A szállítási költség a vevőt terheli.
- Postázás előre utalás megérkezése után - AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT
  átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
  FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !
 NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS !  


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 22:14 .

2 db WII játék: Michael Jackson: The Experience és Grease - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

jó állapotú játékok, az ár a kettőre vonatkozik.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 21:02 .

Norvégia 10 korona 1972 VF bankjegy - Jelenlegi ára: 800 Ft

Norvégia 10 korona 1972  VF  bankjegy
Az áru helye:  Magyarország
Állapot:  használt
Garancia:  Nincs

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 19:56 .

Máté Péter - Hogyha én lennék a fény - CD - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Máté Péter- Hogyha én lennék a fény. Cd használt, de jó állapotban.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 18:38 .

[ETZ / 251] - KIPUFOGÓ DOB KRÓMOZOTT - Jelenlegi ára: 27 170 Ft


Márka:
ETZ
Típus:
251
Gyártmány:
Európai gyártmány
Címke:
ETZ alkatrész
KIPUFOGÓ DOB KRÓMOZOTT ? A következő motorhoz, robogóhoz: ETZ 251. Gyártmány: Európai gyártmány. A termék elérhetőségéről érdemes érdeklődni az esetleges készlethiány elkerülése végett!

Jelenlegi ára: 27 170 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 17:21 .

PELIKAN grafitceruza - HB - Jelenlegi ára: 70 Ft

1 darab Herlitz PELIKAN márkájú grafitceruza HB erősséggel. Kényelmes, háromszög testű grafitceruza. Lakkozott fa. Kiváló minőségű. Ajánljuk íráshoz, rajzoláshoz.

Jelenlegi ára: 70 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 16:08 .

Állatkás polár baba nadrág - Jelenlegi ára: 990 Ft

Á llatká s polá r baba nadrá g, gumrozott derekú, varrott mintá val ellá tott
Cikkszám: 0132000247
Anyaga: 80% pamut, 20% polyester
Márka: Petit Cadeau
Teljes hossz: 28 cm
Derék: 16 cm
Terméken rögzített méret: 0 hó, 56
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 14:50 .

Technics SL-220 lemezjátszó tű nélkül. - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

A készülék úgy tűnik hibátlan működésü. A fordulatszámokat stabilan tartja.   A hangszedő mérhető ellenállása az RCA dugókon 2x400 ohm.  
A lemez végénél kikapcsol , karlift működik.    Képek szerinti állapotban.    TŰ  HIÁNYZIK !!!!

Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 13:32 .

FISHER CR-W915 magnódeck - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Eladó FISHER CR-W915 magnódeck hibátlan. megkímélt állapotban.
Nem postázom. Személyesen átvehető, kipróbálható, tesztelhető egy jól megközelíthető, könnyen parkolható helyen, hétköznap ált. 10: 00-16: 30-ig (csütörtökön 18-ig), és külön egyeztetéssel hétvégén is.

Jelenlegi ára: 21 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 12:18 .

2021. április 29., csütörtök

Toyota YARIS (2005-2011 ) MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG - Jelenlegi ára: 8 951 Ft

A leütés előtt kérjük minden esetben érdeklődjön az aktuális raktárkészletől, szállítási időről.
MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG SZETT
A méretpontos, után gyártott autószőnyegeink tökéletesen illeszkednek az adott típusú gépjárműbe. Minden típusra egyedi, kialakításuknál fogva praktikus, megvédi Önnek az eredeti kárpitot, hogy az sokáig tiszta és ép maradjon. A kifejezetten autószőnyegnek való alapanyagból készített szőnyegek alján levő gumi-granulátum megakadályozza a szőnyegek gyűrődését és elmozdulását. Mérsékelten vízálló!
Rendelés előtt egyeztetni kell az autó típusát, évjáratát. Az autók 90%-hoz van sablonunk!
Rendelhető többféle színben többféle, színű szegéllyel párosítva.
A rendelés menete:
Kérem válassza ki a szőnyeg anyagát (normál kárpit szövet, vagy extra plüss szövet lehet).
Következő lépésként válassza ki a szőnyeg színét:
Normál kárpit szövetnél lehet: (mix fekete-fehér, sötét szürke, sötét kék, fekete).
Extra plüss anyagnál lehet: (világos szürke, bézs, sötét szürke, fekete).
Harmadik lépésként adja meg az önnek tetsző szegélyek közül a kiválasztott szegélyszín mellett lévő számot.
A szőnyegekre egyedi hímzést is tudunk készíteni. A hímzés feláras , hímzésenként normál méretben (kb. 3cmx9cm) +700 Ft!
A hímzést a szőnyeg anyagával harmonizáló színű bőr anyagra tudjuk készíteni. A hímzést, szinte bármilyen színű cérnával lehet kérni. Gyári márka jelen kívül (márkavédett), szinte bármit meg tudunk valósítani.
A pedálok alatti résznél alapesetben szövet koptatóval erősítjük a hosszabb élettartamért (kérésre gumi koptatóval is tudjuk)!
Gyári rögzítési pontokhoz kapcsolódik (Nem minden típushoz. Kérem ezt minden esetben egyeztetni).
Nagyszerű akár ajándéknak is!
Legyártási idő általában 10 nap.
Szőnyeg árak:
Normál kárpit szövet: 7800 ft
Extra plüss szövet: 8800 ft


Jelenlegi ára: 8 951 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 11:02 .

140-es fehér judoruha, karateruha - Decathlon - Jelenlegi ára: 5 379 Ft

140-es fehér judoruha, karateruha - Decathlon 5379-os áron
140-es fehér judoruha, karateruha - Decathlon


Jelenlegi ára: 5 379 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 09:44 .

Édes élet / 2 DVD / / Fellini / - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 08:32 .

Hímzett vászonterítő - 80x40 cm. - 2 db. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

2 db. kézi hímzésű, használt, de jó állapotú,   retro vászonterítő.
- drapp 80 x 40 cm. (1-3. kép)
- piros 80 x 35 cm, (4-6 kép)


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 07:14 .

Rózsák, akvarell festmény, paszpartuzva, keretezve. - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

                    
                      Rózsák - akvarell festmény, 400 gr-os papíron,
                                          egyenesen a művésztől.
                                       Művész neve: Katona Anikó
               
                    Mérete: 37x45cm kerettel együtt, paszpartúzva, keretezve.
                                       
                             Világos és sötét falon egyaránt jól mutat.
                                        
                                   Kérdésekre szívesen válaszolok.
                            Fizetés előre utalással vagy a helyszínen.
                                        


Jelenlegi ára: 33 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 05:50 .

Gyerek Hátizsák MojiPops (33 cm) - Jelenlegi ára: 16 407 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Gyerek Hátizsák MojiPops (33 cm) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a MojiPops és más márkás termékeket és licenszeket a legjobb árakon!
Anyag: PoliészterKapacitás: 14 LRögzítés típusa: CipzárKivitelezés: GyermekTulajdonságok: Ergonomikus párnázatKiváló fogantyúAdaptable to backpack trolleyFülkék: Elülső cipzáros zsebSide bottle pocketMéretei kb.: 33 cm


Jelenlegi ára: 16 407 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 04:44 .

Svédország 500 korona 2009 AUNC - Jelenlegi ára: 19 950 Ft


Tisztelt Gyűjtőtársak!
A fotókon az eladó bankjegy látható.
Kérem a nyertest, hogy három napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és legkésőbb hét napon belül rendezze a vételárat.
1000 forintnál kisebb értékű levelet kérésre sima küldeményként is postázok, 1000 forint felett csak ajánlott levelet küldök. Személyes átvétel előzetes egyeztetés után munkaidőben a Jászai Mari tér és a Nyugati környékén lehetséges.
Kérem, tekintse meg további termékeimet is!


Jelenlegi ára: 19 950 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 03:02 .

Lego Vasút 4541 - Vasúti szerelő autó !Nagyon szép állapot, Hiánytalan! NAGYON RITKA, AJÁNDÉK POSTA - Jelenlegi ára: 12


Kedves Vásárló!
A vásárlás mellé ajándék foxpost automata csomagküldést adok, illetve fél áron van a foxpost házhozszállítás!
Hiánytalanként hirdetett termékeim tényleg hiánytalanok (egyszer elemlista alapján ellenőrzöm, egyszer pedig minden esetben kirakom a fényképek elkészítéséhez! ), és egyébiránt is törekszem a termék precíz bemutatására. A termék részletes leírását a következő bekezdésben találjátok. Természetesen fenntartom magamnak a tévedés jogát, ezért kérlek nézd meg jól a képeket, minden esetben az eladó termékről készültek, és feladni is ezt fogom!
Eladó 4541 számú Lego Vasút szett. A szett teljes, tartalmazza az összes elemet és minifigurát. A Lego szép állapotú, azonban kisebb sérülések az elemeken előfordulhatnak. A minifigurák is szépek. Kérem, hogy az előzőekben leírtak tudatában licitálj! A csomag nem tartalmazza a dobozt és az összerakási útmutatót! Nagyon ritka vasúti készlet, nagyon szép állapotban! Magyarországon az egyetlen eladó!
A fényképek az eladó termékről készültek, a Lego a képen látható állapotban van.
A szállítás gondos csomagolásban történik. A termék vételárának és szállítási díjának utalását követően Foxpost automatába, illetve Foxpost házhozszállítással tudom küldeni az elnyert tételt, hetente 1 alkalommal, jellemzően a hét első felében. Személyes átvétel Budapest 22. kerületben lehetséges, a Campona bevásárlóközpontban, kizárólag 50. 000 huf vásárlási összeg felett, előzetes egyeztetést követően. 100. 00 huf vásárlási összeg felett a terméket díjmentesen házhozszállítom az M7-es autópálya Somogy, Fejér, Pest megyei szakaszának 20 km-es távolságán belül, illetve Budapesten.  Licitet nem áll módomba törölni, sajnálom!
Nézd meg további eladó termékeimet is! Sok Legot töltök fel gyűjteményem karcsúsítása okán, érdemes visszalátogatni hozzám!
Ha kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, igyekszem minél hamarabb válaszolni!
Kellemes vásárlást!


Jelenlegi ára: 12 499 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 01:50 .

Védőszemüveg víztiszta BARDEN - Jelenlegi ára: 1 160 Ft

Védőszemüveg álíltható szárral.
Polikarbonát lencse: karcálló bevonattal.
Három változatban: víztiszta, füstszínű napfény és kápráztató fény ellen, sárg UV sugárzás ellen védő szűrővel

Jelenlegi ára: 1 160 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 02:38 .

Eredeti Micimackó mese Malacka - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható termék ha bármi kérdésed lenne írj bátran. Sok szép játékot árulok gyűjteményből ha időd engedi nézt át a további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 23:38 .

Chiara Libero - London - A Világ legszebb helyei - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható jó állapotú könyv.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 22:14 .

Carlos Santana kottásfüzet - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Santana kottásfüzet
Carlos Santana dalai

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 21:08 .

Opel Vivaro 2000-2014 alumínium tetőcsomagtartó tetősín kereszttartóval L2 - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Opel Vivaro 2000-2014 aluminium tetőcsomagtartó tetősín kereszttartóval
L2 hosszú verzió, aluminium színben, új termék!
Gyári rögzítési pontokra szerelhető. Nem kell fúrni!
15 perc alatt felszerelhető. Nincs szélzaj. A csomag minden kiegészitöt tartalmaz a felszereléshez szükséges csavarokat  és szerelési útmutatot. Egyszerű gyors felszerelés.
2db tetősín+2db kereszttartó
Ár: 89. 900ft
Kapható hozzá kissebb és nagyobb teherbirású kereszttartó  zárható kivitelben
A termék az EU-ból érkezik.   Szállítási határidő: 5-15nap
Szállítás nemzetközi futárral : 29Euro Fizetés: Készpénzben utánvéttel a futárnak.
Más tipusú mikrobuszokra is tudunk ajánlani tetösíneket.
További információkért kérjük látogasson el weboldalunkra!
www. alucsomagtarto. hu

Jelenlegi ára: 89 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 19:50 .

Brigitte Freund: Hajtogatás, vágás, ragasztás (Színes ötletek) - Jelenlegi ára: 700 Ft


Kiadás:  Cser, Budapest, 2001
A képeken látható állapotban.

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 18:32 .

XTRONS DAB + USB 2.0 digitális DAB + rádió tuner vevő - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Eladó a képen látható XTRONS DAB + USB 2. 0 digitális DAB + rádió tuner vevő. A termék új.
CD minőségű hang, torzítás nélkül.
Többcsatornás választás: Egy frekvencia több csatornát takar, kényelmes és könnyű hozzáférést biztosítva kedvenc programjaihoz.
Gyorsabb rádióváltás
KÖNNYEN TELEPÍTÉS: Csatlakoztassa az USB-sticket az XTRONS Android fejegységet USB-portjához, és helyezze a DAB + antennát autóján belül bárhol.

Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 17:18 .

ÚJ Macskabútor kaparófa - hiányos - 130cm 2. - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


Új, kiegészítő-hiányos Leöpet macskabútor, kaparófa.
Az összeállítás fixálásához szükséges műanyag gyűrűk hiányoznak a szerkezetről!
A képen látható ősszeállításban, 50%-os kedvezménnyel eladó a hiányosság miatt!
Magassága 130cm!
2.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 16:02 .

"Sí" talpas üveg serleg - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó, "Sí" talpas üveg serleg. Méretei: 15, 5 cm magas. 8 cm széles. Hibátlan, szép állapotú.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 14:44 .

Ággyá alakítható kanapé eladó - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó a képen látható kinyithatjó, ággyá alakítható kanapé.
Nem sokat használt, csak tartalkékágyként funkcionált. Megkímélt állapotban.
Méretek:
- 174 cm széles
- 95 cm mély (a háttálma is benne van)
- kb. 70 cm mély (ülő rész)
- 60 cm magas (karfa magassága)
- 40 cm magas (ülő rész)
- kb. 85 cm magas (hátlap)
- kb. 115 cm hossz (fekső rész kihajtó résszel együtt)

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 13:32 .

Coccolle Benito babahám - Black - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Szállítási idő:
1 munkanap
Gyártó:
Coccolle
Coccolle Benito babahám: 6 hónapos kortól kb. 18 hónapos korigMaximális támogatott súly: 13 kgA hevederrel a gyermek képes megtenni az első lépéseket anélkül, hogy félnie kéne az eséstől. Puha, gyengéd és bőrbarát anyagból készült, amely megakadályozza a baba bőrirritációját. A baba magasságától és súlyától függően állítható, elkerülve ezzel a kellemetlenségeket.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 12:14 .

2021. április 28., szerda

Régi Gaz-21P Volga Taxi 1/43 nagy méret =K= - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... .

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 10:38 .

Rotolux régi fénymérő? - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

képek szerinti-működése nem ismert és nem is értek hozzá

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 09:44 .

ABBA ?? The Name Of The Game - Jelenlegi ára: 700 Ft

ABBA ?? The Name Of The Game
Label: Pepita ?? SPSK 70297 Format: Vinyl, 7", 45 RPM Country: Hungary Released: 1977 Genre: Pop Style: Europop

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 06:02 .

Valentin napi szív nyaklánc rózsaszín kristályos - Jelenlegi ára: 790 Ft

RÓZSASZÍN és FEHÉR kristályokkal díszített, szív alakú medál, 925 fémjelzett, ezüstözött láncon. A fémjelzés a bevonat minőségét jelzi.
Hossz: 40cm  medál méret: 2, 8x2, 5 cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN, AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 07:02 .

Építőjáték Kockákkal Track Maze 118056 (248 pcs) MOST 8824 HELYETT 4954 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 4 954 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Építőjáték Kockákkal Track Maze 118056 (248 pcs) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a BigBuy Fun a legjobb árakon! Ajánlott kor: 3+ ÉvDarabok: 248


Jelenlegi ára: 4 954 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 05:56 .

bauknecht / whirlpool inox keskeny A++ beépíthető mosogatógép - Jelenlegi ára: 59 000 Ft

Bauknecht/Whirlpool GCI826 típusú inox kezelőlapos 10 terítékes A++ beépíthető mosogatógép garanciával eladó.
A mosogatógép bevizsgálva, kipróbált, újszerű állapotban eladó.
jellemzők:
- nagyon alacsony vízfogyasztás 9 liter
- A++ energiaosztály
- A tisztítóhatékonyság
- A szárítás
- kijelző
- indításkésleltetés 1-24h
- multi zóna / fél adagos mosogatás opció
 - multi tabletta opció
- extra szárítási opció
- antibakteriális opció
- gyerekzár
- állítható magasságú felső kosár
- az alsó kosár tüskéi dönthetőek
- 3. fiók külön evőeszköztartó
- 8 program: előmosás- kímélő / üveg/ 40C- gyors 50C- eco 50C- napi 1h gyors 50C- éjszakai 50C- intenzív 65C- sensor automata
- elektronikus só- és öblítőszer hiány kijelzés
- nagyon csendes 42 dB, éjszakai programnál 39 dB
- elektronikus vízkifolyás elleni védelem
- elektronikus vízlágyító rendszer
- auto clean / öntisztító szűrőrendszer
- használati utasítás
- méret: magasság 82 cm, szélesség 45 cm- mélység 56 cm
kérlek csak akkor vásárold meg ha komolyan is gondolod, valamint az aukció zárását követően 3 napon belül fel is veszed velem a kapcsolatot és a termék árát is rendezed.
köszönöm, hogy elolvastad

Jelenlegi ára: 59 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 04:38 .

Volver - DVD Spanyol film, Penélope Cruz - Jelenlegi ára: 870 Ft

Eredeti DVD, jó állapotban. Spanyol film(2006). 2. 0DD eredeti hanggal,  2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  1 óra 59 perc+előzetes. Kép: 16/9. További info a képeken.
Szereplők:
Penélope Cruz
Raimunda
Lola Duenas
Sole
Carmen Maura
Abuela Irene
Yohana Cobo
Paula
Blanca Portillo
Agustina
Díjak:
Európai Filmdíj
2006
Legjobb filmzene: Alberto Iglesias
Cannes-i fesztivál
2006
Legjobb női alakítás: Chus Lampreave
Cannes-i fesztivál
2006
Legjobb forgatókönyv: Pedro Almodóvar
Cannes-i fesztivál
2006
Legjobb női alakítás: Penélope Cruz
Európai Filmdíj
2006
Legjobb operatőr: José Luis Alcaine
Európai Filmdíj
2006
Legjobb rendező: Pedro Almodóvar
Európai Filmdíj
2006
Közönségdíj: Pedro Almodóvar
Európai Filmdíj
2006
Legjobb női alakítás: Penélope Cruz
Ismertető:
Raimunda egy fiatal, keményen dolgozó és igen vonzó édesanya, aki munkanélküli férjével neveli serdülőkorban lévő lányukat. Nővére, Sole viszont igen félénk nő, aki egy illegális fodrászszalonban keresi kenyerét. A férje faképnél hagyta és lelépett egyik ügyfelével. Sole azóta egyedül él. Egy tavaszi vasárnapon Sole felhívja Raimundát, hogy tájékoztassa őt Paula nénikéjük haláláról. Raimunda nagyon szerette nénikéjét, mégsem tud ott lenni a temetésen. Sole egyedül tér vissza szülővárosába, ahol a szomszédok közlik, édesanyja visszatért a túlvilágról, hogy Paula nénikéjének gondját viselje betegeskedő éveiben.

Jelenlegi ára: 870 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 03:21 .

Fujifilm Finepix A210 digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható Fujifilm digitális fényképezőgép már nem fiatal  szép az állapota, működik, de nem tökéletes.
Mivel régi típus, gyűjteménybe ajánlott. .

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 02:08 .

velencei jellegű csipkés flitteres tollas maszk álarc jelmez PIROS - Jelenlegi ára: 680 Ft

VELENCEI Szexy csipés, flitteres, tollas, szemmaszk, álarc, selyem szalag megkötővel. PIROS
Termékeim között van, ezüst, arany, és pink is.
A termék originált! Készleten van, azonnal elvihető!


Jelenlegi ára: 680 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 00:50 .

0W359 Akció vígjátékok DVD csomag 5 db - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

5 darab akció és kaland vígjáték film DVD-n, egy csomagban:
- Jean Reno, Patrick Bruel, Harrison Lowe, Patricia Velasquez, Danny Trejo: Jaguár
Játékidő: 102 perc
Hang: magyar, angol, francia
Felirat: magyar, angol, francia
- Teddy Chan, Jackie Chan, Vivian Hsu, Hsing-Kuo Wu, Alfred Cheung, Tony Jones, Eric Tsang: Kamukém
Játékidő: 84 perc
Hang: magyar, angol
Felirat: magyar, angol
- Sam Peckinpah, Kris Kristofferson, Ali MacGraw, Ernest Borgnine, Burt Young, Madge Sinclair, Cassie Yates, Seymour Cassel: Konvoj (Convoy)
Játékidő: 106 perc
Hang: magyar, angol
Felirat: magyar
- Gérard Depardieu, Johnny Halliday, Richard Bohringer, Harvey Keitel: Balhé
Játékidő: 98 perc
Hang: magyar, német, francia, eredeti: angol-francia
Felirat: magyar
- Josiane Balasko, Julien Courbey, Lorant Deutsch, Héléne de Fougerolles: Kretének, de extrémek
Játékidő: 94 perc
Hang: magyar, francia
Felirat: magyarSzélesség: 13. 5 cmHosszúság: 19 cmSúly: 0. 42 kg
Termékeim között több DVD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( vígjáték dvd akciófilm film komédia akció film kalandfilm kaland film )

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-21 06:21 .

Steve Cardenas: West Of Middle (USA) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

USA, CD, eredeti, bontatlan (tok gerinc kicsit bevágva), 2010 Sunnyside
1 Burt 5: 14
2 Roundup 4: 59
3 West Of Middle 5: 10
4 Blue Streak 4: 26
5 Spindle 5: 04
6 The Horse You Rode In On 3: 22
7 Drifter 3: 49
8 RR 3: 10
9 Backroad 5: 36
Bass – Ben Allison
Composed By – Keith Jarrett (tracks: 4), Steve Cardenas (tracks: 1-3, 5-9)
Drums – Rudy Royston
Guitar, Producer – Steve Cardenas


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 22:18 .

Szexi,egyedi,minőségi pántos tanga - Jelenlegi ára: 950 Ft

Köszöntelek!
Szexi, minőségi, egyedi, neon színű graffiti mintás dögös pántos  tanga.
Anyaga : spandex.
Méretek: Xs, S, M, L
Választható fazon:
klasszikus tanga fazon
Y-tanga
T-pántos
G-string (hátul kis háromszög)
A háromszög mérete: 12X17cm, hátul 8x8cm

Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 21:02 .

SZÍNES KÜLTÉRI ÚJ DIVAT SZÁJMASZK /2 - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Köszöntelek az aukciómon !
Minden temékem készleten van ezért vásárlás után azonnal tudom postázni !
Az eladás tárgya a képeken látható ÚJ SZÍNES KÜLTÉRI DIVATOS SZÁJMASZK készletről azonnali postával !   
Mosható többször használható kiváló minőségű puha kényelmes színes vidám szájmaszk .
Anyaga : 80 % pamut , 20 % poliészter , divatos nem orvosi maszk .
Kapcsolat felvételre kettő napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni !
A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elktronikus levélben .
AJÁNLOTT LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS ESETÉN EGY BORÍTÉKBAN EGY POSTAKÖLTSÉGGEL MAX. 2 DB. SZÁJMASZKOT TUDOK POSTÁZNI KIVÉVE A POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT KÜLDEMÉNY ! ! !  
UTÁNVÉTELLEL NEM POSTÁZOK ! ! !
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon , ha az itt leírt feltételeket el tudja  fogadni !
Köszönöm szépen !
ÖRÜLÖK, HOGY ITT JÁRTÁL BÍZOM BENNE LESZ SZERENCSÉNK MÁSKOR IS !


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 19:38 .

MOM régi folyadékcsillapítású tájoló bőr tokban eredeti dobozában, használati utasítással - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
Kérjük kedves partnereinket, hogy csak akkor licitáljanak termékeinkre, amennyiben tudják vállalni a személyes átvételt VII. kerületi üzletünkben. Sajnos nem áll móunkban a terméket postázni.
A sikeres licittel elnyert termékeket két héten belül kérjük átvenni, ellenkező esetben újra aukcióra bocsátjuk a tárgyat.
Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjök!
Szép, a képen látható állapotú, MOM régi folyadékcsillapítású tájoló bőr tokban eredeti dobozában, használati utasítással. A képen látható darab az aukcióra bocsátott termékkel azonos.  
Mérete:
Doboz: 10 x 11, 5 cm
Tok: ~ 8 x 10 cm
Tájoló (csukva) ~ 7x 9 cm

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 13:50 .

Helldivers: Super-Earth Ultimate Edition (használt Ps4 játék) p4.148 - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Oldalamon több száz tesztelt kedvező árú garanciás játék, kiegészítő, konzolgép... stb közül válogathat.
A meghirdetett termékek fotói saját készítésűek így garantáltan azt fogja kézhez kapni amit a fotón is lát.
A vásárlásról számlát állítok ki.
Személyes átvételre csakis a 17. ker-ben van lehetőség telefonos egyeztetés után álltalam megadott címen.
Postázás a szállítási fül alatt felsorolt lehetőségekkel.
Kérem hogy a rendelését 5 napon belül rendezze, ha ez elmarad akkor a terméket újra meghirdetem és a további aukcióimból kizárom.
Köszönöm hogy benézett hozzám.
További termékeim


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 17:14 .

Fekvő papírzsebkendő tartó,kozmetikai kendőtartó dekupázs technikával díszítve - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Fekvő papírzsebkendő tartó, kozmetikaikendő tartó dekupázs technikával díszítve. Mérete: 25x13x9 cm. Elkészítési idő kb. 4-5 nap. Más színben és mintával is kérhető. A többi termékem az oldalamon megtekinthető.

Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 15:50 .

Baba 2-részes plüss együttes Koala Monkey szürke-kék - Jelenlegi ára: 5 750 Ft


Méret:
62 (3-6 h)
Márka:
KOALA
Tömeg:
Nem:
Fiú
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap
Anyaga:
80% pamut 20% poliészter
ÁFA kulcs:
27%
Együttesek 2-részes
2-részes plüss együttes Koala Monkey. Az együttes rugdalózót és kabátkát tartalmaz. A rugdalózó majom képpel és felirattal Monkey díszítve. Vállnál és az ülepénél patentos. A kabátka egyszínű, teljes hosszában patentos. Anyaga: 80% pamut, 20% poliészter.

Jelenlegi ára: 5 750 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 14:44 .

Brawl Stars karkötő ÚJ KÉSZLETRŐL!!! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


 Ezen az aukción Brawl Stars állítható hosszúságú karkötőt vásárolhatsz Legkisebb mérete: 20 cm.  
KÉSZLETEN VAN, UTALÁS BEÉRKEZÉSE UTÁN AZONNAL POSTÁZOM!!!
 
FONTOS!!!
Leütés után kapsz egy automatikus értesítőt, abban megtalálod a szükséges adatokat, elérhetőségeket, ezt kapcsolatfelvételnek tekintem.
Kérlek az adásvételt max. 2 héten belül rendezzük le, vedd fel velem a kapcsolatot, igyekszem rugalmas lenni. Ellenkező esetben negatív értékelés mellett a terméket ujraindítom.
Megértésedet köszönöm.... )))
 
A sablont készítette


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 13:18 .

0T015 Isconar 1:4/135 mm teleobjektív - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Szép állapotú, bőr mintázatú objektív, kupakokkal, dobozzal.
Feliratok:
ISCONAR 1: 4/135 ISCO-GÖTTINGEN 4118178
RB TELE-OBJEKTIV
ISCO OPTISCHE WERKE GÖTTINGENSzélesség: 6 cmHosszúság: 13. 5 cmSúly: 0. 32 kg
Termékeim között több objektív található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több fényképezőgép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több fotós kellékek található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképező gép fényképezőgép analóg fényképezőgép analóg fényképező gép )

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 11:38 .

2021. április 27., kedd

Vaku-Minolta Program 2800 AF - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

MINOLTA Program 2800 AF,   hibátlan, újszerű.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 10:56 .

Majmok bolygója 1-5. rész ( 6 DVD Box ) - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Eredeti, nem másolt DVD.
A lemezek hibátlanok. A külső papírtok kicsit  kopott.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 09:38 .

RC távirányitású FERRARI - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Távirányítású FERRARI autó egy gumi hiányzik, távirányító NÉLKÜL !!!!!

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 08:21 .

Peppa malac Kalóz Zsoli George Plüss 30 cm - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Kalóz Zsoli a Peppa malac c. meséből
Mérete: 30 cm
Új!
Készleten van, azonnal tudom küldeni!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 07:08 .

Bukócső HEED - KTM 990 Adventure (2006-2012) - narancs - Jelenlegi ára: 54 650 Ft


Bukócsövek / bukócső HEED - KTM 990 Adventure (2006-2012)  -  narancs
Professzionális kivitelezés:
Anyaga: acél
Hajlítás: CNC
Vágás: lézeres
Hegesztés: TIG
Festés: porfestés
Szine:  narancs
Nincs szükség a motor szerkezetének megbontására
A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket
A szett tartalmaz csövek bal és jobb oldalán egy motorkerékpár.


Jelenlegi ára: 54 650 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 05:50 .

Narancs tekla gyöngy nyaklánc extra hosszú VAN - Jelenlegi ára: 750 Ft

Narancs szín tekla gyöngy, nyaklánc , extra hosszú. Darabonként csomózott.
8mm-es gyöngyök Lánc hossza: 140cm
KÉSZLETEN VAN, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
A termék leütése után a vaterától automatikusan megkapod az utalási adatokat!


Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 04:32 .

Játék Spaghetti (spagetti babás dobozok világítással gyűjtőknek - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Kompletten ami a képen látható minden. A szív megnyomásakor világítanak.
Üzenetben kérdés esetén mindent megbeszélhetünk, gyorsan válaszolok.
Átvehető Bp. XVIII-XIX. ker. Kolozsvár utcában, vagy bármilyen posta megoldható  a vevő választásának megfelelően (MPL, Foxpost, postán maradó, stb) a hozzá tartozó díjszabással bankszámlára történő utalás után.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 03:18 .

Pinokkió hegyező - Jelenlegi ára: 4 948 Ft

Pinokkió hegyező ceruzával. Csempéssz vidámságot az irodába ezzel a jópofa Pinokkió hegyezővel! 3 éves kor alatt nem ajánlott. Anyaga: műanyag Méret: átm. 6 cm Cikkszám: MB391 Gyártó: Monkey Business  

Jelenlegi ára: 4 948 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 02:02 .

XXS - S méretű ORSAY mintás csodaszép alkalmi egyberuha 3. - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

CSODASZÉP XXS -S - MÉRETŰ RUHA
ALKALOMRA, V. MUNKÁBA PL. IRODÁBA
Kérésre mérek.
Nézz szét nálam, költözés miatt több , mint 100 aukciót indítok.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 20:50 .

Fehér karperec U-betűvel - Jelenlegi ára: 390 Ft

Fehér karperec betűvel
Díszítés nagy U-betű
Hossza: 210 mm
Széles: 8 mm
Zár: tűskés
Állapot: új
Tekintse meg a többi termékemet is!
Jó vásárlás kívánok !


Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 23:32 .

Üvegfestmény - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Saját festmény egyedi kerettel. Az arany színű részek csillogóak.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 22:14 .

Új Mayo Chix M-es Szegecses Bikini, Fürdőruha - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Köszöntelek Aukciómon!
Egy új Mayo Chix Bikinire licitálhatsz!
Szegecses Nyomott mintás darab.
Mérete: M-es Melltartója : 75/B, 80/B-s
30. 000- ft, vagy 5 termék vásárlása esetén állom a postát. Az akció csak azokra a termékekre vonatkozik, ahol ez a mondat fel van tüntetve.
Köszönöm , hogy benéztél.
Jó licitálást, vásárlást.
 
 
Banki adatok: 11773212-08163527-00000000; 11773425-41506462-00000000

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 20:50 .

Kutyakabát XL úJ - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Kutyakabát
Új  XL-es méret. Hát: 42 cm, törzs 51 cm

Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 19:44 .

AVENT cumisüveg csomag tartozékokkal_ 1.kézből - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Avent cumisüveg csomag tartozékkal - van közet néhány új is

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 18:14 .

LPS Littlest Pet Shop Tündérkirálynő világító szárnyakkal ritkaság! - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Eladó a képeken látható ritka LPS tündérkirálynő világító szárnyakkal!
Szép állapotban, ahogyan a képeken is látható!
Ritka darab, ne hagyd ki!

Jelenlegi ára: 8 999 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 17:02 .

női blúz - Jelenlegi ára: 800 Ft

Nagyon vagány, sötétkék-világoskék-fehér kockás hosszúujjú női blúz. Nagyon puha, pamut anyag. Vállain pántokkal. Csuklórésze felhajtható, farmerszínű.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 15:56 .

Baba kantáros nadrág New Baby Cool grafit - Jelenlegi ára: 5 820 Ft


Méret:
86 (12-18 h)
Márka:
NEW BABY
Tömeg:
Nem:
Fiúknak
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap
Anyaga:
95% pamut, 5% elastán
ÁFA kulcs:
27%
Kantáros nadrágok
Pamut baba kantáros nadrág New Baby Cool. A kantáros nadrág elején két mély zseb található és rugalmas szegéllyel rendelkezik. Vállnál gombos és az ülepénél patentos. Kellemes, puha és minőségi anyag biztosítja a baba kényelmét. A New Baby számára a vevői elégedettség nagyon fontos, ezért kínáljuk Önnek az új, kiváló minőségű Cool kantáros nadrágot. Anyaga: 95% pamut, 5% elasztán.

Jelenlegi ára: 5 820 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 14:38 .

Új Zacskós Lego // Robot - Jelenlegi ára: 600 Ft


az ár a képen látható 1db. új legóra  vonatkozik  !
Személyesen a 17. kerületben tudom átadni !  
postázásnál mérek !  

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 13:21 .

IDEXE kislány simítható flitteres fehér póló - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Kislá ny simí tható flitteres fehé r pó ló, rugalmas anyagú, flitteres felirattal dí szí tett, alja fodros
Cikkszám: 9512044402-104
Anyaga: 100% pamut
Márka: Idexe
Szélesség: 30 cm
Hosszúság: 42 cm
Terméken rögzített méret: 3-4 év, 104
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 12:08 .

2021. április 26., hétfő

H&M ruha L-es méret - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

H&M ruha L-es méretben, csupán pár alkalommal hordtam, hibátlan állapotban.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 10:50 .

Action Man Xtreme motoros hálózsák gyerekeknek - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Használt hálózsák .
Állapotát lásd a fotón.  
Elöl egy szalhúzás, nem feltűnő.
Vatelinnel, nyári használatra.
Kb. 133X64

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 09:32 .

Digitális Fürdőszoba Mérleg Mx Onda MX-PB2362 - Jelenlegi ára: 5 144 Ft


EAN:
8413366464805
Gyártó:
Mx Onda
Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Digitális Fürdőszoba Mérleg Mx Onda MX-PB2362 és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát! Anyag: KristályKépernyő: LCDMax. súly: 180 kgTulajdonságok: Automatikus leállásElemmel működik: 2 x AAAMéretei kb.: 28 x 28 x 2, 2 cm

Jelenlegi ára: 5 144 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 08:18 .

Opel Corsa D 2006-2014 - féltengely, bal oldali, GKN/DELPHI, jelölés: UU/US - Jelenlegi ára: 33 198 Ft

féltengely, bal oldali, GKN/DELPHI, jelölés: UU/US (95518746)
95518746
13149830
 Opel 
 Opel Corsa D 2006. 09. 01-2011. 02. 28 (OPECor D1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 33 198 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 07:02 .

Villamosplakát: Részletek J.S Bach Máté passióból - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Dupla méretű villamosplakát:
Állapot: középen hajtásnyommal.
Méret: (kb. ) 33x23 cm.  
Személyesen átvehető: Budapesten.
Postázás csak ajánlott levélben a mindenkori postai díjszabás szerint, előzetes egyeztetés után.
Több db. tétel vásárlása esetén is egyben postázunk és csak többletsúly alapján számítunk fel pluszköltséget.
Felhívjuk a tisztelt licitálók figyelmét, hogy a freemail és citromail levelező rendszerek gyakran nem kapják meg leveleinket, illetve sokszor mi sem kapjuk meg a róluk küldött leveleket!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 05:44 .

Vadkamera - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Kitünő állapotban lévő tulajdon megvédésére vagy vad megfigyelésére is kiváló  vadkamera eladó.
Videók és fényképek egy időbeni felvétele is lehetséges.
3G GSM modul, SIM kártya szükséges hozzá adathordozóval, videót és fényképet küld e-mailre vagy telefonra.
Vadkamera 8db alkáli elemmel működik, javaslom a külső DC 12V-2A tápegységet.
("megeszi" az elemeket, bármilyet alkalmaz)
Súly elem nélkül: 330 gr, 100x135x60mm
20Mpx fénykép, rögzítő gyorsasága 0, 4mp - és valóban! - . PIR érzékelő, éjszakai látó, időzítő funkció, detekciós távolság: 20 m, éjszakai látótávolság 15m.


Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 04:32 .

Ruhacsipesz Szilikon (8 Darabok) - Jelenlegi ára: 1 055 Ft

Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Ruhacsipesz Szilikon (8 Darabok) és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!
Anyag: SzilikonFontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerintMéretei kb.: 4, 5 x 19, 5 x 7 cmDarabok: 8 Darabok


Jelenlegi ára: 1 055 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 03:14 .

Kozmetikai táska sminkszertartó neszesszer pipere táska 140 x 175 mm arany vagy ezüst színben - Jelenlegi ára: 495 Ft

Termék leírás:
Fényes, cipzáros kozmetikai táska, alkalmas lehet sminkeszközök, kisebb fésűk, rúzsok tárolására.  
2 színben arany vagy ezüst
Méret: 140 x 175 mm
Hirdetett termékeinket általában 1 napon belül szállítjuk, minden termék raktári készleten van!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 8: 00-16: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jelenlegi ára: 495 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 01:56 .

Quechua szőrmés, kapucnis outdoor kabát fiúnak, 134 - 140 - es - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó egy hibátlan Quechua outdoor / túra fiú kabát. Mérete: 134 - 140 - es.  
Csokoládébarna, kapucnis, sportos fazon. Két zsebes, belül műszőrmével bélelt, ezért nagyon sokáig hordható.  
Hőmegtartós technológia, beizzadás nélkül. Párás, esős időben is száraz hatás.
Hosszúság elől: 54 cm, hátul: 57 cm, mellbőség: 45 cm, ujja hossza nyaktól: 61 cm, váll: 45 cm, derékbőség. 44 cm.
A kabát hibátlan, újszerű állapotban van. Mosógépen mosható!  
Személyes átvétel Budapesten lehetséges (egyeztetünk) vagy kérésre postázom is.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további szép napot és jó egészséget kívánok nektek!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 00:02 .

ANTIK FÉNYKÉP MAGYARORSZÁG-HONGRIE GALAMBOK - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Állapota fotó szerint, méret 23. 5x29 cm
Személyes átadás Rákospalotán, később pontosítom, vagy szívesen postázom
Amennyiben más postázást szeretne, kérem írjon vásárlás előtt
KINT BC

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 23:14 .

Airsal 70cm3 hengerfej - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható Airsal 70cm3 hengerfej.
Keveset használt jó állapotú.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 21:50 .

BALATONI NÉPDALOK NAGYON RITKA VINYL HALÁSZLEGÉNY HÁLÓJÁVAL,BALATON KÖZEPE RITKA NÉPZENE - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

BALATONI NÉPDALOK NAGYON RITKA VINYL HALÁSZLEGÉNY HÁLÓJÁVAL, BALATON KÖZEPE, ÉN VAGYOK A HALÁSZLEGÉNY. JÓ ÁLLAPOTBAN

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 20:56 .

Peugeot 407 SW Tetőcsomagtartó Tetőkorlátra ÚJ - Jelenlegi ára: 25 969 Ft

Új, minőségi alumínium tetőcsomagtartó tetőkorlátra. + 5 500 ft-ért kulccsal zárható kivitelben.
A pontos típusról és évjáratról kérjük érdeklődjön!
Kerékpártartók (tetőcsomagtartóra, hátsó ajtóra, vonóhorogra), tetőboxok eladásával, bérbe adásával is állunk rendelkezésükre.


Jelenlegi ára: 25 969 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 19:38 .

3 db-os kristály női ékszerkészlet, ezüstbevonattal teljesenn strasszkövezve (készleten) - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

3 db-os kristály női ékszerkészlet,
ezüstbevonattal teljesen strasszkövezve
 
Anyag: cink ötvözet + kristály + strassz
Súly: 30g
Méret: 1. 4 x 1. 4cm
Szín: tó kék
Alak: Kerek
 
A Díszdoboz csomagolás nem része az árú eladási árának, ha abban szeretnéd megrendelni az ára + 450. - Ft
Tökéletes ajándék barátok, családok, szerelmesek részére.
Leütés előtt erről mindenféleképpen érdeklődj.
Nézz szét az oldalukon további termékeink között ahol műszaki cikkek, ruhaneműk, tunikák, felsők, nadrágok, ruhák, közül válogathatsz!
Licitálás leütés előtt mindenképpen érdeklődj a raktáron lévő készletünkről.
CSAK AKKOR VÁSÁROLJ, HA A VÉTELÁRAT MAXIMUM 2-3 NAPON BELÜL ÁTUTALOD A SZÁMLASZÁMUNKRA!!
Termékcsere csak hibátlan, nem használt, címkés termékre vonatkozik.
Elsősorban méretcsere, ha nincs méret, akkor más termékre, a vevő állja az oda-vissza postaköltséget!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 18:21 .

George újszerű alkalmi fehér felső 110/116 - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

  Újszerű George felső.
                                    
                                                         
     
                     
                                      
                                                     
                        
                                                               

Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 17:08 .

Opticaddy HDD/SSD caddy beépítőkeret+DVD ház eMachines D730Z D730ZG D732 D732G D732Z D732ZG E440 - Jelenlegi ára: 10 000

Opticaddy HDD/SSD caddy beépítőkeret+ külső DVD ház
Tökéletes bővítőszett a laptopodhoz!
Szett tartalma:
1) Opticaddy HDD/SSD caddy beépítőkeret
A keret segítségével az optikai meghajtó helyére helyére beépíthető egy SATA csatlakozós merevlemez vagy SSD. A caddy nem tartalmaz előlapot, viszont rászerelhető az optikai meghajtó eredeti előlapja.
A caddy SATA I, II, III csatlakozós 2, 5" laptopba való HDD vagy SSD meghajtókat fogad, 7mm vagy maximum 9. 5mm magasságban.
Új generációs masszív, de könnyű alumínium keret, beépített csavarokkal, hosszútávon is megbízható elektronikával.  
 
2) Külső USB-s ház a kiszerelt DVD írónak
A ház SATA-s Slim DVD írókat fogad.  
A csomagban:
- USB-s külső ház
- USB-s adatkábel
- USB-s tápkábel
- előlap 
Tulajdonságok:
- Az áramot USB portról veszi fel! (kábelek mellékelve)
- Bootolható
- USB 1. 1/2. 0/3. 0 kompatibilis
- Kompatibilis az összes SATA laptop DVD meghajtóval
- használatához nem szükséges driver.
A legtöbb slim DVD meghajtóknál az USB-s adatkábel elegendő feszültséget biztosít a működéshez, de ha szükséges a külön USB tápkábelt is használni kell.
A kiszererelt DVD íróról le kell szedni az eredeti előlapot, és rátenni a csomagban lévőt.
 
Számlával és 1 év garanciával. Raktáron. Ha 14 óráig megrendeled (és kifizeted), még aznap postázom.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 15:50 .

Shrek 2 Ps2 Playstation 2 eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Eladó a képen látható Shrek 2 Playstation 2 játék!
Tökéletesen működik!
Tok: 5/4
Lemez: 5/4
Füzet: 5/4
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 14:14 .

Kerekerdő meséi - Jelenlegi ára: 509 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1358220
Kerekerdő meséi
A Pöttöm mesék sorozat kedves, tanulságos, szórakoztató - színes rajzokkal illusztrált - történeteken keresztül ismerkedhetnek meg óvodás és kisiskolás korú olvasóink a távoli vidékek állataival, az erdő érdekes világával és még sok más érdekes, izgalmas élményt élhetnek át a történetek szereplőivel együtt.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 509 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 13:18 .

Szalag Csomagra 144280 - Jelenlegi ára: 531 Ft

Szereted a divatot és rajongsz a kiegészítőkért? Elhozzuk neked a Szalag Csomagra 144280 és trendi táskák és pénztárcák széles választékát! Anyag: PoliészterMéretei kb.: 34 x 2, 5 cmRögzítés típusa: clickÁllítható


Jelenlegi ára: 531 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 12:02 .

2021. április 25., vasárnap

Kerámia regeliző készlet 6sm - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Szép regeliző készlet 6sz három darab levan patanva a képen látható.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 10:44 .

North Chill kötött téli lány sapka - Jelenlegi ára: 190 Ft

Jó állapotú, elasztikus anyagú North Chill sapka.
                                                   
                                          

Jelenlegi ára: 190 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 09:32 .

COKIN P SZETT EGYBEN ELADÓ - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Újszerű Szűrőtartó, 58mm-es adaptergyűrű és P026 meleg lapszűrő egyben eladó!
Gyönyörűen megkímélt állapotban van, 20 éve vettem nagyon vigyáztam rá amikor használtam.
Kihasználatlanság miatt szeretnék megválni tőle.
Ha postai úton szeretnéd, kérlek előre írj, mert annak PLUSZ KÖLTSÉGE VAN!
Hivatalos szöveg a szűrőhöz:
A Cokin lapszűrő rendszer számos fotográfiai helyzetben kínál kreatív lehetőségeket, hogy képeit szebbé, érdekesebbé varázsolja. A Cokin lapszűrő rendszere azt általános szűrők mellett átmenetes, trükk és konverziós szűrőket kínál.
A lapszűrők szűrőtartó keretbe helyezhetőek, melyet egy adaptergyűrű segítségével lehet az objektívre helyezni.
A Cokin kreatív szűrőrendszer lehetőséget kínál a lapszűrők kombinálására, így az előtétek összevonásával még különlegesebb hatások érhetőek el.
Cokin P026 lapszűrő, meleg (81A) adatai:
Méret:  "P"
Típus:  Szín


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 08:14 .

H&M lányka felső 122-128-134-140? kis hiba - Jelenlegi ára: 400 Ft

beleírt méret nincs
kis hibája, hogy elöl a nyakrész alatt van 1 apró, gombostűfejnyi lyuk, de alig látszik, azért ilyen olcsó (fotó)
hossz 46, 5cm
szélesség 34cm
ujja 37cm
 
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.
1402
P6/3

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 06:56 .

Új bontatlan Bestway Coolerz Kingcool fotel matrac 161x84 fotelmatrac - Jelenlegi ára: 3 590 Ft

Új, bontatlan csomagolásban.
Bestway márkájú.
Mérete: 161 x 84 cm
Teherbírás: 90 kg
Biztonsági szelepes, erős vinil anyagból készült, 2 légkamrás, 1 db pohártartóval, kényelmes háttámlával.
Tartozékok: javító készlet
Átvétel személyesen, postával vagy futárral.
#43155

Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 05:44 .

Paul Davies: Az utolsó három perc - Feltevések a világegyetem végső sorsáról (*92) - Jelenlegi ára: 700 Ft

Paul Davies: Az utolsó három perc - Feltevések a világegyetem végső sorsáról
A megrendelt könyvek a rendelést követően átvehetők budapesti antikváriumunkban a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 04:18 .

ROBBIE WILLIAMS LIVE AT ROYAL ALBERT HALL DVD 2001 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

ELADÓ ROBBIE WILLIAMS ROYAL ALBERT HALLBAN RENDEZETT kONCERT DVDJE
ROBBIE WILLIAMS ÉS SWING RAJONGÓKNAK KÖTELEZŐ! EGYIK LEGJOBB KONCERTJE, NEM HIÁBA JÖTT KI DVD-N..
LÁTSZÓLAG NINCS JÓ ÁLLAPTBAN DE SIMÁN LEJÁTSZHATÓ, A DVDHEZ TARTOZIK EGY 10 OLDALAS FÜZET AMI BELE VAN KÖTVE A DVDBE.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 03:02 .

Opel Corsa D 2006-2014 - féltengely, bal oldali, GKN/DELPHI, jelölés: UU/US - Jelenlegi ára: 33 198 Ft

féltengely, bal oldali, GKN/DELPHI, jelölés: UU/US (95518746)
95518746
13149830
 Opel 
 Opel Corsa D 2006. 09. 01-2011. 02. 28 (OPECor D1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 33 198 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 01:50 .

next billentős markolós teher autós pulóver 12-18 hó (86-os) KH (0000) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció tárgya:
Különleges next teherautós hosszú ujjú pulóver
A pulóver
- világosszürke színű, kevertszálas( 50% cotton, 50% polyester) anyagú
- fonákán, tehát, belül, nagyon puha kissé szőrös az anyag - így még melegebb!
- ujjaira cm-es, nyakához  cm-es, aljára  cm-es világosszürke passzét varrtak
- elejét egy zöld színű markolós, billentős teherautó díszíti, mely fenyőfákat szállít
2014-es kollekció
A kép katalóguskép!
A termék állapota:
Keveset használt, Újszerű
A termék hibája:
A pulóver
- nyakánál mintha lenne egy halvány barnás folt - még nem folttisztítóztam, így nem tudom, hogy fogom-e látni utána is!
- elején lévő sötétkék rátét színe kopottas - lehet, hogy már eredetileg is ilyen volt!
- bolyhosodhat!
A termék + méretei:
Karöltője: cm
A termék súlya:
 g
A termék személyesen átvehető:
Debrecenben
Szállítási költség:
A Magyar Posta aktuális díjszabásának megfelelően.
Pontos postaköltséget a csomagolás után tudok megadni.
Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám!
ZsiFinext

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 00:38 .

Crocs papucs 36-37 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

 
Kérdezz bátran szívesen válaszolok!
Postát csomagoláskor pontosítok!
 

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 23:21 .

Férfi nyaklánc bőr zsinóros nyaklánc TÖLTÉNY medállal AZONNAL - Jelenlegi ára: 950 Ft

 
FÉRFI, fekete, valódi  bőr csúszókötéses nyaklánc medállal. TÖLTÉNY
méret: lánc 40-70cm-ig állítható, medál: 6x1cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!


Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 22:08 .

IKEA Lingo papír rendszerező iratrendező 2 db ÚJ - Jelenlegi ára: 400 Ft

Fotóknak megfelelő állapotban.
Nézd meg a többi dolgomat is és alkudj!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 20:50 .

Univerzális PDA/GSM autós tartó - EXTREME-V - Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Univerzális PDA/GSM autós tartó - EXTREME-V (EX-414)
* A szélessége állítható: 55-100 mm * Teljes hossza: 115 mm * Tapadókorong átmérő: 70 mm * Maximális terhelés: 3 kg * Súly: 149 g
Az átvételi és fizetési lehetőségekről bővebben: Kattintson ide!
Kompatibilis készülékek* Univerzális

Jelenlegi ára: 3 499 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 19:32 .

SLPD 31153 Operaház Zenekara - Bizet: Carmen szvit No. 1. & 2. - Jelenlegi ára: 350 Ft

nagylemez, 12", 30 cm, 33 rpm
Made in Hungary
A lemez állapotát szemrevételezéssel próbáltam megállapítani, minden lemezt végighallgatni nem áll módomban.
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történt:
https: //hu. wikipedia. org/wiki/Hanglemezek_%C3%A1llapot%C3%A1nak_oszt%C3%A1lyoz%C3%A1s%C3%A1ra_haszn%C3%A1lt_jel%C3%B6l%C3%A9sek_list%C3%A1ja
A lemezek, kazetták a legkülönbözőbb helyekről érkeznek hozzám, lakásból, padlásról, pincéből, spájzból. Lehet köztük dohos, dohányos, stb.
Az értékesebb lemezek esetében ezt megpróbálom feltüntetni, de kínálatomban igen ritkán fordul elő különösebben értékes lemez.
A borítókon szemmel látható elváltozások, foltok és firkák a feltöltött képeken láthatóak.
Kazetták minden esetben "teszteletlen"-ként kerülnek feltöltésre.
A termékek tisztításra szorulhatnak.
Postázás: az utalás beérkezését követő 1 héten belül.
Kérem, csak abban az esetben vásároljon tőlem, ha ezt elfogadja.
A vatera az aukció zárását követő 30. nap után a tranzakciót sikeresnek ítéli és a jutalékot levonja.
Amennyiben a 20. napig a vevő nem jelentkezik, negatív értékelést adok és az aukciót újraindítom.

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 18:18 .

Bburago kisautó - Jelenlegi ára: 850 Ft

Eladó a képen látható Bburago kiautó. A kisautó bontatlan. Ha bármi kérdése van szivesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 17:02 .

Eladó RÖMER KING TS Babaülés 9-15 Kg - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó újszerű állapotú, Römer King TS babaülés első tulajdonostól.
9-18 kg-ig használható
- több fokozatban, menet közben dönthető ülés,
- szellőző a háttámlában
- 5 pontos biztonsági övek, központi övfeszítő
- övmagasság egy mozdulattal 7 fokozatba állítható (átfűzögetés nélkül)
- övkiakasztó
- párnázott vállpárna
- huzata levehető, 30° -on mosható

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 15:44 .

Motoros védőfelszerelés - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Ez a motoros szett tartalmaz: -egy db motoros védőkabátot (3XL)
                                          - egy pár motoros védőkesztyűt ( XS)
                                          - egy pár motoros térdvédő
Továbbá még egy motoros sisak is eladó de külön.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 14:32 .

Szűrőfogó 49-58mm - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eladó párban egy új szűrőeltávolító (szűrőfogó).
A megfogók a megszorult szűrők leszedésére alkalmasak.
Az egyiket a szűrőre másikat mellé az objektívre kell helyezni.
Anyaga műanyag recézett nem sérti sem az obit sem a szűrőt.
méret:
49-58 mm

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 13:14 .

Playstation 1 gyári játék 007 Der Morgen stirbt nie - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható PS1 gyári játék, kis füzettel, eredeti dobozában.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 11:56 .

2021. április 24., szombat

LG 49" 49UN74003LB LED Smart 49UN74003LB.AEU - Jelenlegi ára: 143 000 Ft

LED, 49", 4K, 3840x2160, AV, Komponens, HDMI, USB 2. 0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, ThinQ AI

Jelenlegi ára: 143 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 10:44 .

Hímzett kalocsai futó terítő 80 x 35 cm - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Hímzett kalocsai futó terítő szép állapotban a fotók szerint. Vászon anyagon, mutatós darab.
Mérete: 80 x 35 cm.
x4980

Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 09:21 .

1B618 Régi 12 botcímkés görbebot sétabot túrabot - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Régi, nagyon masszív, hajlított, göcsörtös, erős görbebot, túrabot. A bot végén fém koptató található, rajta 12 darab bot címke:
- BERGSTADT SCHNEEBERG
- BEAURAING
- LA ROCHE EIA
- DINANT
- AACHEN
- DRIELANDENPUNT VAALS
- MONSCHAU EIFEL
- BRUGGE
- BRUXELLES
- VALKENBURG RUINE EN PANORAMA
- ANNABERG BUCHHOLZ ERZG. EB 602M
- ALTE SCHMIEDE ROTHENBURG OB DER TAUBER Hosszúság: 93 cmSúly: 0. 355 kg
Termékeim között több sétapálca található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több botcímke található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több túrabot található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( sétabot görbebot sétapálca séta bot séta pálca )

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 08:02 .

Just Mazzoni- szürkéskék hasítottbőr félcipő 43 ÚJ - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

Valódi hasítottbőrből készült, fehér gumitalpú, belül is bőr borítású, szürkéskék színű, díszes fejrészű, fűzős, nagyon mutatós félcipő.   Mérete 43-as, belső talphossza 28, 8cm. Új, hibátlan állapotú.
Kérlek olvasd el a "Saját oldam" információit, és annak tudomásául vételével licitálj. Köszönöm.
Kérem, hogy körültekintően válasszanak méretet, mert cserét-visszavásárlást nem tudok biztosítani.


Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 06:56 .

Byhome Vászonkép faliórával H653 NORMÁL - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Vászonkép faliórával H653 NORMÁL BH6665
A lakberendezés olyan mint a nagy műalkotás: soha nincs igazán kész, mindig tudsz új színt és új formákat vinni otthonodba. Most egy igazán exkluzív elemmel dobhatod fel nappalid, hálószobád, de akár irodád is. A  ByHome különleges, prémium minőségű faliórái modern vagy konzervatív stílusú berendezéshez egyaránt illenek, és bármilyen színösszeállításhoz passzíthatod őket.
Varázsoljon otthona falára egy különleges 3 elemeből álló nyomtatott vászonképet faliórával! Látványos lakásdekoráció azoknak, akiknek fontos a stílus és a design.   Képeink egy teljesen új irányzatot képviselnek, digitális nyomtatással készülnek képzőművészeti vászonra, UV állóak, egyedi elképzelések alapján készülnek limitált szériában , melyeket quartz falióra szerkezettel egészítjük ki!   A vásznakat fenyő vakráma keretre feszítjük és 2 cm-es keret  vastagság még fokozza a különleges hatást és egy csodálatos vizuális élménnyel ajándékozza meg otthonát.
Fantasztikusan élő színek, kiváló  minőség!  
Rendelhető  NORMAL és SWEEP azaz csendes járású, ketyegés nélküli  óraszerkezettel illetve egyedi elképzelések alapján akár saját fotóval is!
Kiváló lakásdekoráció és ajándék!
Képrészletek  30x30cm, teljes méret 90x30cm

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 05:38 .

Szódásszifon (7.) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Készletkisöprés, minden FIX áras termékre -50%! A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt (-50%-ot).
Szódásszifon (7. )
használt, foltos, karcos, tömítés nincs hozzá, működése nincs ellenőrizve ezért kizárólag csak dekorációs célra ajánlott,
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 04:18 .

Ránctalanító Kezelés Ultimune Concentrate Shiseido - Jelenlegi ára: 66 375 Ft


EAN:
0768614145356
Gyártó:
Shiseido
A Ránctalanító Kezelés Ultimune Concentrate Shiseido minőségi termék, igényes emberek számára, akik a legjobb kozmetikumokat keresik, szépségük fokozására. Ha te ezek közé tartozol, ezek a Shiseido 100 %- ban eredeti termékek neked valók. Ajánlott Használat: Tökéletes minden bőrtípushozHidratálóCsökkenti a ráncokatSminkelés előtt használdBőrgyógyászatilag tesztelt

Jelenlegi ára: 66 375 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 03:08 .

TEXAS INSTRUMENTS SR-50A régi tudományos LED számológép + német leírás+ tok! NÉZD MEG! - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Eladó a képen látható használt, de nagyon szép állapotban lévő, töltő hiányában teszteletlen TEXAS INSTRUMENTS SR-50A régi tudományos LED számológép + német nyelvű leírás + tok!
NÉZZ SZÉT A TÖBBI TERMÉKEM KÖZT IS!
------------------------------------------------------------------------------------------
FONTOS!
LICITET NEM TÖRLÖK!


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 01:50 .

LEGO Movie - 70803 - Cloud Cuckoo Palace - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Cloud Cuckoo Palace a képen látható nagyon szép állapotban.
leírást, dobozt sajnos nem tudok hozzá adni
(gyűjtemény felszámolásból)
 
Személyesen reggel hétfőtől csütörtökig 8. 45 vagy 17. 00 körül vehető át a Corvin negyednél, Kálvin téren, Bakáts és Boráros téren. Esetleg ebédidőben, 12-14 óra között ugyanezeken a helyeken. Előzetes egyeztetés után a XX kerületben egész héten megoldható. A küldést előre utalás után tudom megoldani a szállítási feltételek fül alatt található opciókkal. Kétféle házhozszállítás, illetve MPL automatába vagy postán maradóra.


Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 00:14 .

[DANUVIA / UNIVERZÁLIS] - GUMI FOGANTYÚ PÁR /FEKETE/ CSEPEL - Jelenlegi ára: 3 140 Ft


Márka:
DANUVIA
Típus:
UNIVERZÁLIS
Gyártmány:
Európai gyártmány
Címke:
Danuvia alkatrész
GUMI FOGANTYÚ PÁR /FEKETE/ CSEPEL ? A következő motorhoz, robogóhoz: DANUVIA UNIVERZÁLIS. Gyártmány: Európai gyártmány. A termék elérhetőségéről érdemes érdeklődni az esetleges készlethiány elkerülése végett!

Jelenlegi ára: 3 140 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 23:18 .

Kézműves fa faragás,dogó kupak,9 cm magas. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Képszerinti állapotban. Postázás a mindenkori érvénybenlévő díjtáblázat szerint. Figyelem készpénzbefizetés útján történő utalás csak pótdíj ellenében lehetséges!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 21:38 .

Siku vogel noot eke - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Mint a képen 
A termék minden adatáról a tényeknek megfelelően adok tájékoztatást. Nem tudom ki mit tart fontosnak, ezért kell a kérdéseket feltenni, és a felmerülő kérdésre őszintén válaszolok. SENKIT nem áll szándékomban félrevezetni, de vásárlás után reklamációt nem áll módomban elfogadni! Visszavásárlás nincs!  A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN.
Ha szeretnéd megvenni, akkor licitálj.
Ha ajánlatod van, tedd fel, vesztenivalód nincs, lehet, hogy megegyezünk!
A postát a mindenkori postai díjszabás szerint számítom! A pontos postaköltség csak a csomagolás után áll módomban megmondani, az oldalon szereplő összeg csak tájékoztató jellegű!
 
Utánvét kizárva!!
 
Helyszűke miatt eladó.
 

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 20:38 .

Alpengasthof Bidner Ausztria Kelet-Tirol alpesi álomnyaralás 8 nap 2 fő részére + félpanzió! - Jelenlegi ára: 139 990 Ft


A csomag tartalma:
Üdvözlőital a szobában,
7 éjszaka kétágyas szobában,
7x bőséges svédasztalos reggeli,
7x 4 fogásos vacsora menü,
Csomagolt ebéd a napi kiránduláshoz
Két délután kávé és sütemény.
3 év érvényesség!
A szobák foglalás a szállodával történő egyeztetéssel lehetséges.
Az utalvány június 10. és október 7. között használható fel és a vásárlás dátumától számított 3 évig érvényes. Az érkezés napja szombat.
8 napos fantasztikus nyaralás Lienzben, a kelet tiroli hegyek ölelésében!
Az Alpengasthof Bidner panzió csendes és napos helyen fekszik, a Lienz Dolomitok napfénytetőjén, körülbelül 1800 méter tengerszint feletti magasságban. Az érintetlen hegyek, a kristálytiszta hegyi tavak, a tiszta levegő, az idilli rétek és erdei ösvények jellemzik a Lienz Dolomitok lenyűgöző táját. Fedezze fel a hihetetlen túra- és síparadicsomot a Zettersfeld-hegyen, és hagyja hátra a mindennapi nyüzsgést.
Hagyja magát kényeztetni este a fogadóban vagy a napozóteraszon, és tekintse át egy sikeres napot, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a hegyekre.
Szobák:
A kényelmes, jól felszerelt szobák zuhannyal, WC-vel és műholdas TV-vel felszereltek, és minden kényelemmel ellátottak annak érdekében, hogy otthon érezze Magát.
Étkezés:
Kezdje a napot gazdag választékú, svédasztalos reggelivel!
Kényeztesse magát az étteremben változatos, házias ízekkel, házi készítésű süteményekkel és saját farmunk finomságaival, nyáron a barátságos személyzet örömmel kényezteti Önt a napozóteraszon kulináris élvezetekkel.
A vendéglő előtt játszótér várja a legfiatalabb vendégeket!
Környék:
Nyáron az Alpengasthof Bidner a Lienz közelében található, számos túra kiindulópontja. Varázslatos érintetlen hegyekkel,   kristálytiszta hegyi tavakkal, tiszta levegővel, idilli rétekkel és erdei ösvényekkel fedezze fel a Lienz Dolomitok lenyűgöző tájját.
A Zettersfeld síterület autóval elérhető egy gyönyörű panorámás úton. Itt a kezdők és a haladó síelők felejthetetlen síelési és snowboardozási tevékenységeket találnak. Két sífelvonó található közvetlenül a küszöbön, így közvetlenül a bejárati ajtóhoz síelhet. A felvonó felső állomása mindössze 200 méterre található.
Erkélyes szobák felára egyszer 10 EUR,
Kutyák 2 EUR / nap.
Gyermekek 6 éves korig a szülőkkel egy ágyban ingyenesen tartózkodhatnak.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.
A panziót díjköteles úton lehet elérni, melyért 19 EUR díjat számítanak fel.
A kupon német nyelven kerül kiállításra.
A szálloda elérhetősége:
Alpengasthof Bidner
Zettersfeld 24 in Gaimberg
AT 9900 Gaimberg-Lienz
Telefon:  +430485263645
E-Mail: office@alpengasthof-bidner. at


Jelenlegi ára: 139 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 19:32 .

Monster High School baba - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Monster High School baba a képen látható szép állapotban

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 18:14 .

Vana tulsi BAZSALIKOM - Ocimum gratissimum - magok (20+) - KIVÉTELES ÍZVILÁG! - Jelenlegi ára: 495 Ft

Név:  Vana tulsi bazsalikom
Tudományos név:  Ocimum gratissimum
 
A licit 20+ db magra vonatkozik.
 
Leírás:
Ez az évelő, de természetesen nem fagytűrő bazsalikomfajta az indiai szubkontinensen, Java-n és Kelet-Afrikában őshonos. Leveleit teának illetve fűszerként is használhatjuk, de Indiában spirituális szertartások fontos eleme is.
 
Feltételek:
 
A szállítás a vevő költségén postai úton oldható meg.
 
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
 
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
 
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
 
 
Kellemes vaterázást!


Jelenlegi ára: 495 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 16:56 .

Autós készségfejlesztő játék fából, formapuzzle, kirakó - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Eladó a képeken látható fából készült kirakó, készségfejlesztő játék, formapuzzle. Keveset használt, megkímélt állapotú. Méretei: 30x23 cm.

Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 15:44 .

Null modem kábel DB9 anya - DB9 anya 13.5m - Jelenlegi ára: 990 Ft

Null modem kábel DB9 anya - DB9 anya 13. 5m hosszban eladó.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 14:14 .

Németh László: Breviárium (szerk.: Kovács Zoltán), v6584 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

345 oldal. Ajándékozási bejegyzéssel. A gerinc kissé fakult.
---------------------
-személyes átvétel
hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként 12 és 18 óra között a földalatti Vörösmarty utcai megállójához közeli üzletünkben
-postázás
-posta csomagautomatába
-posta pontra
-házhoz
az aktuális postai díjszabás és a rendelt tétel (tételek) súlyának függvényében.
-fizetés
-az üzletben készpénzben vagy bankkártyával
-postázás esetén kizárólag banki előre utalással (utánvét, csekk nincs)

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 13:08 .

Levendulás baba díszítés - Jelenlegi ára: 500 Ft

Levendulával töltött baba dekoráció. Akár fel is akasztható.
Ruhásszekrénybe tehető vagy akár dekorációként is felhasználható!
Személyes átvétel Nagykanzsán vagy postázom.  

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 11:56 .

2021. április 23., péntek

Bury Tomorrow - The Union Of Crowns CD - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Eredeti ! Képen látható állapotban, cd hajszálkarcos.
Postaköltség : postai díjszabás szerint. Csak ajánlottan postázok, simán nem.
Utánvét nincs. Csere nem érdekel.
Személyes átvétel esetén a termék leütését követő 10 napon belül át kell venni a terméket.
Postai úton történő átvétel esetén a termék leütését követő 7 napon belül kell az utalást megtenni.
A pénz beérkezése után 3 napon belül postázom a terméket.
Ha ezek a feltételek nem felelnek meg, kérlek ne üsd le a terméket, ellenkező esetben negatív értékelést adok.
Kérdésekre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 10:38 .

LG GP60NB60 Slim DVD-Writer Black BOX - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Külső, USB2. 0, Slim, 14mm, BOX, Black

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 09:21 .

FIAT DUCATO Tetőcsomagtartó RHINO aluminium KOMPLETT RENDSZER - Jelenlegi ára: 289 900 Ft

FIAT DUCATO  Tetőcsomagtartó  mindegyik  modellre .
Több féle verzióban!
Bövebb információ a weboldalon!
289900ft-tól
www. alucsomagtarto. hu

Jelenlegi ára: 289 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 08:08 .

Villamosplakát: kiegészíti ruházatát a sertésbőr kesztyű - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Villamosplakát: kiegészíti ruházatát a sertésbőr kesztyű
Méret: (kb. ) 33x23 cm.  
Személyesen átvehető: Budapesten.
Postázás csak ajánlott levélben a mindenkori postai díjszabás szerint, előzetes egyeztetés után.
Több db. tétel vásárlása esetén is egyben postázunk és csak többletsúly alapján számítunk fel pluszköltséget.
Felhívjuk a tisztelt licitálók figyelmét, hogy a freemail és citromail levelező rendszerek gyakran nem kapják meg leveleinket, illetve sokszor mi sem kapjuk meg a róluk küldött leveleket!

Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 06:50 .

Kotyogós Kávéfőző Quid Alumínium - Jelenlegi ára: 10 180 Ft

Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Kotyogós Kávéfőző Quid Alumínium és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!
Anyag: AlumíniumMosható: Kézmosás


Jelenlegi ára: 10 180 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 05:32 .

Pronomic CLS-540 WH mennyezeti hangszóró 5,25" 2 utas 40W - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


2-utas high-end beépíthető hangszóró
Keret nélküli kivitel
Ragyogó és erőteljes hangzás
Teljesítmény: 40/80/160 watt (RMS / zenei teljesítmény / csúcs)
Frekvenciatartomány: 70 - 20 000 Hz
Impedancia: 8 ohm
Érzékenység: 90 dB
Mélynyomó: 5, 25" (133 mm) 
Tweeter: 0. 75" (19 mm)
Equalizer +3 dB / -3 dB
Csatlakozások: csavarozható póluscsatlakozók
Kiváló minőségű anyagok és kivitelezés
Mágneses rács
Méretek (D x D): 7, 5 x 19, 6 cm
Szerelési méretek (T x D): 8, 1 x 18 cm
A szerelési felület maximális vastagsága: 16 mm
Integrált gyorskioldó kötőelemek és csavarok
Súly: 1, 1 kg
Szín (rács): fehér
Tartozék a kör sablon felszereléshez
Az ár egy db. -ra értendő
Készleten jelenleg 2 db. van belőle


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 04:18 .

Farkas Éva: A születés újjászületése - Jelenlegi ára: 300 Ft

Farkas Éva: A születés újjászületése
Tíz évvel ezelőtt megnyílt a szülőszoba, általánossá vált a gyermek világrajövetelénél a család jelenléte. De szimbolikusan is kitárultak az ajtók: egy újfajta szemlélet honosodott meg, a régi, évtizedes rutin mellett egyre inkább teret kaptak a Leboyer megálmodta gyengéd születés velejárói: a szülő nőhöz való alkalmazkodás, a bensőséges intimitás, s egyre konfortosabb a kórházi környezet is – már-már az otthont idézi.

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 03:02 .

Minion, Minyon tolltartó, 1 cipzáros, üres - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Személyes átvétel: - Csepelen a hév végállomástól 5 percre.
Több termék vásárlása esetén természetesen 1x postaköltséget számolunk fel!
A számlát a csomaggal együtt kapja meg!
Minion, Minyon tolltartó, 1 cipzáros, üres
 a tolltartó külseje fényes karton.


Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 01:44 .

0Q785 Minikönyv tároló polc - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Négy polcos, minikönyv tároló vitrin. Szélesség: 33 cmMagasság: 30 cmSúly: 1. 225 kgMélysége: 7 cmA fakkok mérete: 6-7. 5 x 31. 5 x 6. 5 cm
Termékeim között több minikönyv tároló található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( minikönyv tároló minikönytároló mini könyv mini könyv tároló minikönyv polc mini könyv polc minikönyves polc mini könyves polc mini könyvespolc minivitrin mini vitrin )

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 00:32 .

Mercedes ML W163 bal hátsó ablaküveg - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Mercedes ML W163 bal hátsó ablaküveg

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 23:02 .

Koronás ezüst gyűrű - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Gyönyörű 925-ös ezüst gyűrű. Súlya: 2, 9 g 
Átmérője: 17, 2 cm
Mérete: 8, azaz 54-es méretnek felel meg.
Azonnali postázás, nem kell várni rá!
Kérlek, tekintsd meg a többi termékemet is! Minden nap postázok!
Kedves leendő vásárlóm!
Ha megvásárolod a terméket, kérlek 3 napon belül jelentkezz nálam e-mailben adategyeztetés céljából! Majd 5 napon belül utald el a megadott számlaszámra a vételárat! Ellenkező esetben negatív értékelés mellett újra meghirdetem a terméket.

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 21:56 .

EVGA NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB 256BIT G92 - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

EVGA NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB 256BIT 
G92-es csippel. Halk hűtésű, keveset használt vga . A doboza már sajnos nincs meg.
Szép állapotú, újeszerú, kevesett használt, akár gyűjteménybe is.  

Jelenlegi ára: 5 400 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 20:44 .

Áldott karácsonyt fa felirat 10cm * 5 cm - Jelenlegi ára: 250 Ft

Áldott Karácsonyt , natúr szín
Anyaga: rétegelt fa
Mérete: 10 cm * 5 cm
Színezni tudom arany, fehér és piros színben


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 19:14 .

Verdák gyerek karóra - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Gyerek bőrszíjas karórák, díszdobozban. Verdák. Hosz: 22cm. Szélesség: 17mm. Óralap átmérő: 33mm. A termék külföldről érkezik, a várható szállítás 2-3 hét. A postaköltség 1190ft. Postázást követően követési számot küldök.  

Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 17:50 .

MotoGP 3 ( Moto GP 3 ) Microsoft XBOX Classic eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eladó a képen látható MotoGP 3 ( Moto GP 3 ) XBOX játék!
Tökéletesen működik!
Német nyelvű!  
Tok: 5/4
Lemez: 5/4
Füzet: nincs
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 16:56 .

Cheer forgószék, piros - Jelenlegi ára: 22 400 Ft

Cheer forgószék, piros- Mindigbútor
Irodai szék műanyag karfákkal.  A háttámla hálós szövetből készül.  Az ülés kárpitozott szövet.  Az alap krómozott, PU görgőkkel.  Forgatható és állítható magasságú funkcióval rendelkezik.  Maximális súlya 90 kg.  Ülésmagasság 49-60 cm.  - Mindigbútor


Jelenlegi ára: 22 400 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 15:38 .

Casio NP-20 NP-20BDA utángyártott töltő - Jelenlegi ára: 3 700 Ft


Casio NP-20 NP-20BDA akkumulátorhoz való Töltő UTÁNGYÁRTOTT, új original csomagolásba ajándék szivargyújtó töltővel ez a töltő a legmegbízhatóbb utángyártott töltő ami kapható!
Kompatibilis termékek:
Casio Exilim Series
EX-M1, EX-M2, EX-M20, EX-M20U, EX-S1, EX-S1PM, EX-S2, EX-S2PW, EX-S20, EX-S20U, EX-S3, EX-Z3, EX-Z4, EX-Z4U, EX-Z5, EX-Z60, Zoom EX-Z70, EX-Z75, EX-S100, EX-S100WE, EX-S500, EX-S600D
Casio Exilim EX-S770 Series
EX-S770, EX-S770RD, EX-S770SR
Casio EX-S100 EX-S500 Series
EX-S100, EX-S500EO, EX-S500GY, EX-S500WE
Casio Exilim Card EX-S600 Series
EX-S600EO, EX-S600SR, EX-S600GD, EX-S600BE
Casio Exilim Zoom EX-Z60 EX-Z75 Series
EX-Z60, EX-Z60BK, EX-Z75, EX-Z770
A termék azonnal elvihető NEM kell rá várni!
A termékeim között található mindenféle fényképező tartozékok!
További fényképező tartozék (akkumulátor, töltő, kábel) beszerezését vállalom rendelésre! Ha más érdekelné kérem kérdezzen!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 3 700 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 14:21 .

ADIDAS gyerek foci cipő - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

29-es, fűzős alig használt, nagyon szép állapotú Adidas cipő

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 13:08 .

55-72 mm szűrőmenet átalakító gyűrűk (bővítő) - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Eladó adapter gyűrűk szűrőmenet bővítésére.
Mérete: 55-72 mm


Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 11:56 .

2021. április 22., csütörtök

Meg Meeker - Apa és lánya - Jelenlegi ára: 2 632 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1418950
Meg Meeker
Apa és lánya
Ki a legfontosabb egy lány életében?
Az édesapja.
Dr. Meg Meeker határozottan állítja, hogy az apák mindenki másnál jobban hatnak a lányaik életére, akik akkor válhatnak magabiztos, talpraesett nővé, ha ebben a folyamatban egy erős jellemű, határozott értékrenddel bíró édesapa segíti őket. Az apa feladata az, hogy megvédje a lányát a különféle evészavaroktól, az iskolai kudarcélményektől, a nemi betegségektől, a nem kívánt terhességtől, a túlzott alkoholfogyasztástól, illetve a kábítószer használatától, ugyanakkor rengeteget tehet annak érdekében is, hogy a lánya sikeres legyen a tanulmányaiban, kiegyensúlyozott házasságban éljen és boldognak érezze magát.
A gyermekorvosként praktizáló szerző időszerű, kulcsfontosságú témákat feszeget, amelyeket szívszorító igaz történetekkel illusztrál. Ha egy apa megfogadja Dr. Meeker jó tanácsait, nem marad el a bőséges jutalma.
"Egy lányra hihetetlenül fontos hatással van, hogy az édesapja mit mond, hogyan mosolyog rá és milyen szabályokat állít fel. Jó lenne, ha az apa a lánya szemén keresztül látná magát. Nem csak a lánya miatt lenne jó, hanem önmaga miatt is, hiszen ha csak tíz percig is a lánya szemével tekinthetne önmagára, megváltozna az egész élete. A gyermeknek a szülei jelentik az egész világot. Ha a gyerek édesanyja boldog, neki is jó a napja. Ha az édesapja feszült, a gyerek gyomra is összeszorul az iskolában. Egy kislány világa jóval kisebb, mint az édesapjáé, nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is. Az ő kis világa még törékeny és képlékeny, hiszen éppen úgy formálódik és alakul, mint a tészta, amelyet gondos kezek gyúrnak. Az édesapa minden áldott reggel a kezébe veszi ezt a "tésztát", a deszkára rakja, és nekiáll gyúrni. A kislány személyiségét nagyban meghatározza az, hogyan teszi az apa mindezt nap mint nap. "
„ Az édesanyák szerepe nélkülözhetetlen, hiszen ők jelentik a biztos pontot a férfivá válás rögös útján. ”
Meg Meeker amerikai gyermekorvos két és fél évtizedes praxisának tapasztalatát két könyvbe sűrítette. Az Apa és lánya és az Anya és fia arra fókuszál, hogy ellentétes nemű szülő hogyan tudja segíteni gyermeke boldogulását.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
„ Az édesanyák szerepe nélkülözhetetlen, hiszen ők jelentik a biztos pontot a férfivá válás rögös útján. ”
Meg Meeker amerikai gyermekorvos két és fél évtizedes praxisának tapasztalatát két könyvbe sűrítette. Az Apa és lánya és az Anya és fia arra fókuszál, hogy ellentétes nemű szülő hogyan tudja segíteni gyermeke boldogulását.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 632 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 10:38 .

M42 manuális közgyűrűsor - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

3 részes közgyűrűsor M42 menettel.
A gyűrűket külön és szabadon variálvatva lehet használni.
Csak manuálisa használható.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2021-04-23 09:18 .