2015. augusztus 29., szombat

Piros divatos baba együttes overál téli kabát - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eladó egy szép hibátlan piros téli overál együttes. Mivel van rajta az alján nyílás beköthető babakocsiba, autóülésbe is. Könnyen leválasztható a kabáttól(tépőzáras), ezáltal a kabát külün is hordható. Belül csíkos mintázatú. Baby one márka. A Kabát végén kesztyü.
Méret címkén: 74-80 méret.
Megbízható eladó vagyok, láthatja az értékeléseimböl, csak is kizárólag saját lányom ruháit, játékait adom el. Sokszor nem tudok ékezettel írni (nem azért mert nem tudok helyesen), mert német billentyüzetes gépet szoktam használni). Sokat vagyok Németországban, sok ruha játék onnan is való. (2000).
 
Ha minimum 10000 Ft felett rendel akkor a postaköltséget 1000Ft-ig vállalom.
Postaköltség:  , ajánlott levélként 525 Ft (a jelenlegi adatoknál) MPL (postán maradó csomagként:  790 Ft 2kg-ig, házhozszállításnál: 950Ft 2kg-ig Mivel van nyomtatóm otthon, megtudom o! ldani bármelyik szállítási módot (mivel az MPL-es nekem kell nyomtatnom a feladási papírt) . A szállítás pontos értéke eltérhet a csomagolásnál.!! Az összeg beérkezése után 2-3 napon belül fel tudom adni, valamikor már másnap.
Minél többet rendel, annál jobban éri meg a postaköltség. Mivel egy MPL szállításnal 5 kg-ig (jelenlegi hirdetésnél)csak 950 FT a szállítás!!!!
Postázás is így megoldható, de természetesen csak elöre utalással. Köszönöm megértését!!!
À tvétel:  Tököl, Szigetszentmiklóson is lehetséges és csak 5000 Ft felett , külön megbeszélés alapján a csepeli M0 Auchan. Köszööm megértését.
Nézzen szét a további termékeim között, mert folyamatosan töltök fel lényegében mindent!!! Pl. HP Laptopopot!! Németországban vásárolt babakocsit!!!: )
 
 

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2015-09-19 11:00 . Piros divatos baba együttes overál téli kabát - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése