2015. december 28., hétfő

A ponty horgászata I. rész DVD ráadás Győzike show - Jelenlegi ára: 590 Ft

EREDETI, nem másolt DVD A ponty horgászatáról:
Bajnoki praktikák a pontyozáshoz.
 1. Partról történő mederfeltérképezés Az olyan helyszíneken, ahol tilos a csónakhasználat, csak a partról lehet elvégezni a meder-feltérképezést. Persze a partról nem csak a medret tapogathatjuk le, hanem más egyéb hasznos dolgot is elvégezhetünk, pl. a dobótávolság pontos kimérését vagy akár a mélység pontos meghatározását. A filmben ezeket a tevékenységeket tökéletesen nyomon lehet követni.   
2. A maconkai horgászparadicsom bemutatása Az ország egyik leghíresebb és egyben legszínvonalasabb bojlis versenyeit Maconkán rendezik. Fantasztikus fogások, világcsúcs eredmények szoktak ezeken a versenyeken születni. Éppen ezért nem mindegy, hogy valaki mennyire ismeri a tavat, legyen szó akár a versenyekről vagy a hétköznapi horgászatokról. A filmben részletesen bemutatásra kerül a maconkai tároz�! � horgászati szempontból.   
3. A parti etetés segédeszközei A partról történő etetés két legfontosabb segédeszköze a dobócső és az etetőrakéta. Kezdő vagy akár a haladó horgászok is tökéletes útmutatást kapnak a filmben ezen horgászati eszközök használatához.   
4. Etetőhajók jelentősége és használata Sok tavon nem engedik a csónakhasználatot, de általában az etetőhajók nem esnek a tiltó rendelkezések alá. Hihetetlen praktikus az etetőhajó, roppant mértékben megnövelheti horgászataink eredményességét. A filmben bemutatásra kerül a BEHO etetőhajó működés közben. Praktikus tanácsokkal, ötletekkel kerülhetnek közelebb ehhez az újfajta etetései segédeszközhöz.
Ráadás: Győzike show a vízparton
Műsoridő: 75 perc
Kérdésekre szívesen válaszolok  - emailjeimet naponta nézem...
Személyes átvétel  a VI. ker-ben, a  Kodály Körönd
(András! sy út, ahol a nagy tűz volt)
környékén szinte egé! sz nap - persze előzetes egyeztetés után.
Postai feladásnál érdemes  több  terméket vásárolni, úgy kevésbé "fáj" a posta : -)))
Pl. még egy DVD belefér vagy egy vékonyabb könyv vásárlása esetén is ugyanannyi marad a posta
10. 000 ft feletti vásárlás esetén a postaköltség felét,
15. 000 ft felett a teljes postaköltséget átvállalom!
 


Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2016-01-18 18:41 . A ponty horgászata I. rész DVD ráadás Győzike show - Jelenlegi ára: 590 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése