2016. január 4., hétfő

Digitális ajtókitekintő 3,5inches képernyővel - Jelenlegi ára: 21 390 Ft

DIGITÁLIS AJTÓKITEKINTŐ (TB022)
A TERMÉK EREDETI ÁRA: 25, 490Ft
Kedvezményes ár: 21, 390Ft (-17%)
A RENDELÉSE ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A LENT LÉVŐ TÁJÉKOZTATÓ! KIFEJEZETTEN A SZÁLLÍTÁSI IDŐRE!
3, 5 hüvelykes TFT színes kijelző.
6 nyelv: angol, német, francia, spanyol, kínai, holland.
0, 3 megapixeles nagy felbontású
Széles látószöge 150 fokos.
"Ne zavarjanak" funkció (alvó módban).
A csengő gomb megnyomásakor automatikusan fotózza a látogatókat.
Beépített memória tárolásra képes, több mint 100 Fotót tárolhat.
Alacsony akkumulátor figyelmeztetés.
Könnyű DIY telepítés, powered by 3 * AAA elem, nincs szükség vezeték szükséges.
Kényelmes megtekintése annak, aki az ajtó másik oldalán van.  
Képernyő
3, 5 hüvelykes LCD-képernyő
Érzékelő
0, 3 megapixeles
Látószög
150 fok
Idő beállít! ás
Support
Belső kukucskáló hordó (hossz)
17. 8 mm / 0. 7in
Külső kukucskáló hordó (hossz)
35mm / 1. 4in
Fit ajtó vastagsága
35 ~ 104 mm / 1. 4 ~ 4. 1
Teljesítmény
3 * AAA elem (nem tartozék)
Nyelvek
kínai / angol / német / francia / holland / spanyol
Kültéri kamera átmérő
5. 8cm / 2. 3in
Kültéri kamera súly
26g / 0. 9oz
Beltéri monitor mérete
13. 0 * 7. 0 * 2. 0cm / 5. 1 * 2. 8 * 0. 8in
Beltéri monitor súlya
146 g / 5. 1oz
Csomag súlya
271g / 9. 5oz
Csomag méret
16, 4 * 10, 8 * 10, 2 cm / 6, 5 * 4, 3 * 4. 0in
Cégünk a külföldi viszonteladók és gyártók dropshipping szerű kereskedelmi szolgáltatását üzemelteti.  
 
A dropshipping szolgáltatás során mi állunk közvetlen kapcsolatban a külföldi viszonteladókkal és gyártókkal. Az általuk forgalmazott termékek nem szerepelnek nálunk raktá! rozáson, azok kizárólag közvetett megrendelés során ál! talunk megrendelve és továbbítva érkezik a Végfelhasználóhoz.
 
Ennek előnyei
- olcsóbban értékesíthetjük a terméket
- a Vásárlónak nem kell a vámmal és az áfával foglalkoznia
- a termék garanciáját mi vállaljuk, annak meg nem érkezése vagy hibás termék esetén 
    mi vesszük fel a kapcsolatot a Viszonteladóval/Gyártóval és rendezzük, a termék árát visszautaljuk a Vásárlónak.  
 
Hátrányai
- a szállítási idő maximálisan 60 nap is lehet.
- a termékek külföldi utazása során előfordulhatnak vis maior esetek, melyek kellemetlenséget okozhatnak. Pénzvisszafizetés itt is megtalálható.
A vásárlások még mindig hosszadalmasak és kétségesek egyes részeken. Törekszünk arra, hogy lenyomozott, és nagy múltú cég ajánlataival dolgozzunk. Ennek megfelelően minimálissá csökkenthetjük a problémás ügyeket és a visszárukat. Szeretnénk ! csak olyan terméket továbbadni ami biztosan kell a Megrendelőnek.
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Rendelési idő: az általunk küldött elektronikus levéltől számított 24 órán belül kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk. A termék külföldi akciók keretében tudjuk ilyen áron értékesiteni, és amennyiben az akció idejéből kifut, úgy nem tudjuk ezen az áron értékesíteni. Ennek megfelelően üsse le a terméket. Amennyiben nem kapna levelet, úgy jelezze azt. A leütéstől számított maximum 12 órán belül minden esetben emailt küldünk.  
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció: minden esetben! kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
Hibás termék! : visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott címre.
A szállítási idő: 20-25 munkanap, de a postától függően előfordul a 30-60 nap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos!  Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás:  Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín ! csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft, minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 390Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel:  azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a pos! taköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illet! ve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Garancia:  3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot es kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
A termék visszaküldése:
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.  FONTOS!  Fehérnemű, fürdőruha és Erotius eszközök esetében higiéniai okokból csak rendeltetésszerűen használatba nem vett, sérülésmentes, eredeti csomagolású terméket tudunk visszavenni, cserélni. Szóval olyan állapotban küldd vissza a terméket, amilyen állapotban megkaptad.  Az Ügyfél kérésére és költségére gondosk! odunk a visszaszállítás bonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket e-mailben jelezze.
Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt nem teljesítünk. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.   Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű hasz! nálatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog a! lapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti F! ogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.
Számlázás:  A számlát magyar cégünk állítja ki, utalás számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön  üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés:  Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
 Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 21 390 Ft
Az aukció vége: 2016-01-25 20:49 . Digitális ajtókitekintő 3,5inches képernyővel - Jelenlegi ára: 21 390 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése