2016. március 22., kedd

GV18 vízálló okosóra, NFC-s mobil utánvéttel is! - Jelenlegi ára: 8 900 Ft


Ez az exkluzív Aplus GV18 vízálló Bluetooth okosóra és kártyafüggetlen, kamerás, 4 sávos GSM telefon a népszerű forma és a legmodernebb technológia találkozása. De nem csupán önálló telefon a csuklóján, hanem mobiltelefonja tökéletes társa, partner a sportban, az egészséges életmódban és az élet sok egyéb területén.
Termék- és vételár-visszafizetési garancia!
Főbb tulajdonságok:
Telefon funkciók: Önálló GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MHz - es telefon, hívások rögzítése, telefonkönyv, hívások kihangosítása, kihangosított telefonhívások Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonnal.
Bluetooth funkció: az óra Bluetooth V3. 0, - at használ, így kiválóan együttműködik az okostelefonok 99 százalékával
SMS: SMS - ek fogadása és küldése az órával és a telefonra érkező SMS, Twitter, Facebook üzenetek szinkronizálása - így azok az órán is megnézhetőek ! és megválaszolhatók. Ez a szinkronizáló funkció csak androidos telefonokkal működik!
NFC: Az NFC funkció gyors kapcsolatot tesz lehetővé az óra és az NFC - vel rendelkező mobiltelefon, vagy más eszközök között.
Elvesztés elleni funkció: Csengéssel, vagy rezgéssel jelzi, ha a telefon 5 - 10 méternél távolabb kerül az órától, így nehezebb azt elveszíteni, illetve ellopni!
Telefonkeresési funkció: Ha nem találja a telefonját, ezzel könnyedén megkeresheti Ez a funkció csak androidos mobilokkal működik!
"Pihenési" funkció: Az óra figyelmezteti egy kis pihenésre, hogy ne fáradjon túlzottan el!
Távoli fényképezés funkció: Fényképeket készíthet nem csupán az óra 1. 3 megapixeles kamerájával, hanem vezérelheti arról mobilja kameráját is így akár az egész családról készíthet felvételeket mások segítsége nélkül. Ez a funkció csak androidos mobilokkal, működik! !
Értesítési funkció: Amikor a mobilja valamilyen ér! tesítést küld, az órája figyelmezteti Önt erre. Így soha nem fog egyet sem elmulasztani közülük még egy hangos partban sem! Ez a funkció csak androidos telefonokkal működik!
Szórakozás: Zene és videó - MP3MP4 - lejátszása Bluetooth kapcsolattal a telefonon.
Hívások jelzése csengéssel és vibrálással
idő kijelzése 3 választható módon.
Lépésszámláló, megtett távolság mérése és rögzítése, kalória számítás,
Alvásfigyelés, az adatok rögzítése az órában.
Ébresztőóra, naptár, a naptár eseményeinek szinkronizálása a telefonnal
Stopperóra, számológép, képnézegető, hangrögzítő
Vízállóság: Figyelem! Ez a funkció csak a mindennapi használatra vonatkozik. Lehet kezet mosni, mosogatni, sportolni az óra viselése közben, ellenáll egy heves zápornak, az izzadságnak, de nem lehet például úszni a viselése közben!  
Főbb technikai Jel! lemzők:
Márka: Aplus
Tipus: GV18
Hálózat: Négysávos GSM (850/900/1800/1900MHz ) 
Processzor: 533MHz, MTK6260A
Memória: 128MB ROM +64MB RAM
Memória bővíthetőség: TF kártyával legfeljebb 32GB -ig
Bluetooth: Ver. 3. 0
Kamera: 1. 3 megapixel
Kijelző: 1. 54" inch - 4 cm - átmérőjü 240X240 pixel felbontású TFT HD LCD kapacitív érintő kijelző
Szín: fekete, fehér
Tok anyaga: cink ötvözet 
Nettó súly: 65 gramm
Akkumulátor teljesítménye: 450mAh
Normál müködés ideje: 2 nap
Készenléti idő: 5 nap
A csomag tartalma:
1 X GV18 Bluetooth okosóra
1 X Kezelési Utasítás 
1 X USB kábel
A csomag mérete: 140 x 75 x 60mm
A csomag súlya: 200 gramm
Valamennyi felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, de kérdezzen a megrendelés ELŐTT !! Természetesen az esetleges problémák megoldásában is segítek!
An! nak érdekében, hogy ne kelljen negatív értékelést adnom kérek m! inden vásárolni szándékozót, CSAK AKKOR licitáljon, illetve vásároljon, ha elfogadja a szállítási és fizetési feltételeket és vállalja, hogy az aukció lezárását követően 3 napon belül jelentkezik, valamint 7 napon belül kifizeti a megvásárolt áru ellenértékét - természetesen csak akkor, ha más határidőben előzetesen nem állapodunk meg! Ha utánvétellel kíván vásárolni, ezt a szándékát előzetesen jelezze!


Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2016-03-25 20:18 . GV18 vízálló okosóra, NFC-s mobil utánvéttel is! - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése