2016. április 19., kedd

Huawei TalkBand 2 Okos karkötő / óra / okosóra - Jelenlegi ára: 29 000 Ft


HUAWEI TalkBand 2 Okosóra
Beszélgetés. Nyomon követés.
Okos mindennapok.
Bontott csomagolás, egyszer kipróbált. Mintha új lenne!
Lenyűgöző hibrid Smart Band
A Huawei TalkBand B2 olyan nagy teljesítményű, új generációs viselhető eszköz, amellyel a hívásokat kristálytiszta hangminőségben fogadhatod, nyomon követheted az alvási szokásaidat és a mindennapi tevékenységeidet. Intelligens hangátirányítás: a hangátvitelt irányítsd mobiltelefonodra vagy a headset-re attól függően, hogy hol viseled a készüléket.
Minőségi kivitel
A komfortra, a stílusra és a mindennapos eleganciára összpontosító, minőségi kivitelű TalkBand B2 megbízható társ az élet minden pillanatában, akár otthon vagy, akár úton vagy vagy fitneszgyakorlatokat végzel.
Minden karnyújtásnyira
A TalkBand B2 intuitív, érintéssel és simítással működő felhasználói felülete friss! információkkal lát el, bármerre is jársz, és bármit is csinálsz: a képernyőn megjelenő értesítések, emlékeztetők, riasztások, nyomonkövetési és felügyeleti információk révén mindig szemmel tarthatod a fontos dolgokat a mindennapokban.
Intelligens egészségiállapot-nyomonkövetés
Innovatív, 6 tengelyes mozgásérzékelőjének köszönhetően a TalkBand B2 automatikusan azonosítani tudja, hogy milyen gyakorlatokat végzel, és így azokat a lényeges adatokat jeleníti meg, amelyekre fitneszteljesítményed figyelemmel kíséréséhez és javításához szükséged van.
Csere semmilyen formában nem érdekel, ilyen irányú kérdésekre nem válaszolok.  

Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2016-05-10 12:02 . Huawei TalkBand 2 Okos karkötő / óra / okosóra - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése