2016. április 1., péntek

HUNTER csizma ZOKNI csizmazokni ÚJ 39-42 Raktáron - Jelenlegi ára: 4 950 Ft


Raktáron lévő termék
LUXUS, CÍMKÉS TERMÉKEK NÁLUNK,
megbízható eladótól
Az eladó további termékei
Vadonatúj, sosem használt.  
KÉSZLETEN, nem kell rá heteket várni!!
Azonnal vihető!
A termékfotók az eladó termékről készültek, 100% valósághű.
Összetétele: polyester - polár
MÉRETE:  L - 39 40 41 42
- több kép fentebb, jobboldalt -
Postaköltsége: 540 Ft ajánlott postával / 399 Ft WEBOX, több termék egyidejű vásárlása esetén a postaköltség egységesen 950 Ft MPL futárral / 399 Ft WEBOX.
Nem tudsz a gép előtt lenni az aukció lezárultakor, vagy félsz, hogy lemaradsz véletlenül? Használd az automata licit funkciót!
Egyszerűen írd be a legmagasabb ajánlatod a termékre és azon összegig biztosítva vagy a többi licitálóval szemben.
MINDEN HÉTEN ÚJ FELTÖLTÉS!
Ha szeretnél kivételes áron hozzájutni a legjobb ! darabokhoz továbbra is, adj a termékfigyelődhöz:
Termékfigyelőt kérek mystyleonlinev árveréseiről »
Kérdezz bátran, szívesen segítek!
Gyakran ismételt kérdések: oldalunkon
Az ékszerek, esetleges kiegészítők (csak ha az aukcióban jelezve van) nem képezik az aukció részét, a licitálás tárgya csak az aukció tárgya.
LICITEDDEL ELFOGADOD AZ ITT és az I+ oldalon LEÍRTAKAT:
Postázni tudjuk MPL futárral vagy a Magyar Postával / WEBOX - maximum 2 munkanapon belül. Banki utalás, banki készpénzbefizetés vagy rózsaszín csekkes pénzküldés lehetséges, illetve MPL futár utánvét.
Ruhadarabok: a mért cm-es adatok kézzel lettek mérve, ezért kis százalékban, de pár cm eltérés előfordulhat, ezért vesd össze a ruha mért adatait a méretjelzéssel is! Ezért ilyen jellegű reklamációt nem tudunk elfogadni, az adatok tájékoztató jelleggel bírnak, legjobb tudásunk sz! erint - de az eltérő méretvételezési technikák is más a! datokat eredményeznek!
Egyéb esetben csere, elállás lehetséges - 14 napon belül, eredeti csomagolással, címkével, használatlan állapotban visszatérítve; mindennemű postaköltség a vevőt terheli. A postázási költségeket csere, esetleges visszavétel esetén sem tudjuk vállalni. A vevő a vásárlás után nyugtát kap, amely feltétele a reklamált termék visszavételének, cseréjének.
Aukciózárás vagy azonnali vásárlás után e-mailben küldünk tájékoztatót a fizetésről, szállításról, ekkor kapja meg a vevő elérhetőségeinket. Telefonon hívást nem mindig tudunk fogadni telefonos ügyfélszolgálat hiányában, így az e-mailes kontakt a preferált, bármilyen kérdés, kérés esetén e-mail útján érhetnek el minket.
A vevő licitjével elfogadja a fent feltüntetteket, amennyiben ezekkel szemben ellenvetése van, kérem, ne licitáljon!
Az eladó további termékei
A mystyleonlin! ev elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Újrahasznosított műanyag csomagolást használunk lehetőség szerint (teljesen tisztát), papírból szintén újrafeldolgozottat.


Jelenlegi ára: 4 950 Ft
Az aukció vége: 2016-04-22 13:13 . HUNTER csizma ZOKNI csizmazokni ÚJ 39-42 Raktáron - Jelenlegi ára: 4 950 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése