2016. április 2., szombat

Iphone 6S Gold - KLÓN! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft


iPhone 6s klón / replika 
!!! A TELEFON NEM EREDETI iPhone 6s !!!
Kinézetre szinte tökéletes másolat, arany (gold) / fehér színű, fémházas, kártyafüggetlen, MAGYAR NYELVŰ MENÜVEL!
Android rendszer, IOS kinézettel.
Mivel másolat, valószínű hogy nem sok a belső tárhely (a fotón látható adat szerintem nem valós! ), ezért azoknak a felhasználóknak ajánlom, akiknek elegendőek a telefonon gyárilag megtalálható, jelenlegi alkalmazások.
A telefon új, csak kipróbáltam, hívást, SMS-t indít és fogad,  WIFI-hez csatlakozik.
Fotókat készít, de a fotók mappába való belépéskor az "A(z) Fotók alkalmazás sajnos leállt" üzenetet írja ki. A képeket a telefonon kicsiben meg lehet nézni, de a fotót nem jeleníti meg nagyban.
 A telefon elméletileg sd kártyát is fogad (l. d.: fotó! ), kívülről beletenni nem lehetséges. Több youtube videón látható, hogy bizony! os típusokba lehet sd kártyát tenni, de ehhez szét kell szedni a készüléket, mert belül van az sd kártya fogadó. Mivel nem próbálkoztam a készülék szétszerelésével, nem tudom hogy erre a típusra érvényes-e a fent említett lehetőség, és nem tudom hogy ezzel megoldódik-e a fotók mappa problémája...
Magánszemélyként a készülékre és tartozékaira SEMMILYEN GARANCIÁT NEM VÁLLALOK, a telefonnal kapcsolatos minden tudomásomban lévő információt leírtam, és fotókkal dokumentáltam! - megkérek mindenkit, hogy ennek tudatában licitáljon!
Komolytalan érdeklődők kíméljenek - köszönöm!
 TARTOZÉKOK: doboz, töltő, usb kábel, headset, SIM tű.
AJÁNDÉK: egy fekete, és egy átlátszó tok.


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2016-04-16 11:16 . Iphone 6S Gold - KLÓN! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése