2016. november 26., szombat

Twilight (Alkonyat) - Teljes gyűjtemény - Jelenlegi ára: 4 089 Ft

Alkonyat
Bella Swan (Kristen Stewart Pánikszoba) nem számít túl sok izgalomra, amikor a hegyek közt megbúvó Forks városkába költözik, míg meg nem ismerkedik a titokzatos és jóképű Edward Cullennel (Robert Pattinson Harry Potter és a Tűz Serlege), aki sötét titkot rejteget a fiú ugyanis vámpír. A két világ és a két szív találkozása komoly megpróbáltatás elé állítja Edwardot: nem csupán a benne tomboló vérszomjas ösztönnel, de a környéken megjelenő, Bellára vadászó ellenséges vámpírokkal is meg kell küzdenie. A Stephenie Meyer világsikerű könyvéből készült film sötéten varázslatos módon meséli el a tiltott szerelem örök történetét.
Újhold
Stephenie Meyer világsikerű Twilight-sorozatának második fejezetében tovább szövődik a románc a halandó Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen (Robert Pattinson) között. Mindeközben olyan ősi titkok törnek a felszínre, a melyek könnyen el is pusztíthatják őket. Amikor Edward önkéntes száműzetésbe vonul Bella biztonsága érdekében, a lány egyre-másra hívja ki a sorsot maga ellen, csak hogy újra láthassa szerelmét. Barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) megmenti a biztos halálból. Ezt követően azonban Bellának a természetfeletti világ olyan rejtélyeivel kell szembenéznie, amelyek minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorják.
Napfogyatkozás
Stephenie Meyer világsikerű Twilight-sorozatának harmadik fejezetében Bella Swannak (Kristen Stewart) ismét veszélyben az élete. Seattle-t gyilkosságsorozat tartja rettegésben, és egy kegyetlen vámpír bosszúra szomjazik. Mindeközben Bella nehéz választás előtt áll: végérvényesen döntenie kell élete nagy szerelme, Edward Cullen (Robert Pattinson) és a hűséges barát, Jacob Black (Taylor Lautner) között. Ám ha ezt nem kellő elővigyázatossággal teszi, az a vámpírok és vérfark asok közötti több évszázados viszály k! iújulását okozhatja...
Hajnalhasadás I.  
Az Alkonyat-sorozat várva várt negyedik részében egy házasság, egy nászút és egy gyermek születése váratlan és drámai fordulatokat hoz Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) és szeretteik számára, valamint új bonyodalmakat a vérfarkas Jacob Blackkel (Taylor Lautner).
Hajnalhasadás II.
Az Alkonyat-sorozat utolsó részében Bella és Edward gyermekének születése viszályt hoz Bella és régi barátja, Jacob kapcsolatába, és mindent eldönto˝ csatához vezet Cullenék és a Volturik között.
Hang: magyar 5. 1, angol 
Felirat: magyar, angol
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!


Jelenlegi ára: 4 089 Ft
Az aukció vége: 2016-11-30 08:32 . Twilight (Alkonyat) - Teljes gyűjtemény - Jelenlegi ára: 4 089 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése