2017. október 26., csütörtök

MICHAEL KORS SMARTWATCH NŐI ÓRA KÉT SZÍNŰ FÉM CSAT (ROSE ARANY ÉS PÚDER SZÍNŰ) - Jelenlegi ára: 175 000 Ft

Michael Kors Access Smartwatch Rose arany és blush Bradshaw MKT5013 óra! (Pro-Forma számlával 10 munkanapra! )
A MAGYARORSZÁGI HIVATALOS FORGALMAZÁS NYITÁNYAKÉNT!
A luxus divatcikkeket forgalmazó globális márka, a Michael Kors (NYSE: Kors) nagy örömmel mutatja be a viselhető technológiai kiegészítők kategóriájába tartozó termékcsaládjának új tagját, a Michael Kors Access okosórát.
Az egyéni stílust innovatív technológiával ötvöző termékcsaládját a luxusdivat vezető márkája a legújabb divatot követő fogyasztóknak szánja.
A Google Android Wear okosóra platformját alkalmazó, csúcstechnológiát képviselő Michael Kors Access okosórát, amely Androidos telefonokkal és iphone-okkal egyaránt kompatibilis, a Google-lal együttműködve fejlesztette ki a cég.
A technológiai újdonságok és a közösségi médiumok zökkenőmentes együttes használatát biztosítani hivatott, aktivitásmérőket is magában foglaló Michael Kors Access termékcsalád kiváló példája annak, hogyan kombinálható a konnektivitást biztosító okoseszközök esetében az egyszerű kezelhetőség a vonzó külsővel.
"A vevőink szeretik a divatot, és a hét minden napján, a nap 24 órájában igénylik az internetes kapcsolatot" - fejtette ki Michael Kors. "
Úgy gondolom, értékelni fogják ezt a divatos kiegészítőt, amely a közösségi médiumok elérhetőségének biztosítása mellett az egészségi paraméterek ellenőrzését és az aktivitás mérését egyaránt lehetővé teszi. "
A Michael Kors Access okosórák megjelenését a márka kedvelői tetszésük szerint szabhatják testre:
- Exkluzív Michael Kors óraképek állnak rendelkezésükre, amelyek egyszerű legyintéssel (swipe) váltogathatók-a konditeremben használt digitális órakép az esti programhoz csillogó gyémántberakásos animált számlappal cserélhető fel
- Több száz különféle órakép-kombináció, ezernyi szín és számos kiegészítő paraméter jeleníthető meg
- Az Android Wear alapú, érintőkijelzővel rendelkező okosórák az alábbi funkciókkal rendelkeznek:
o Értesítés közösségi oldalak frissítéseiről, SMS és e-mail üzenetek érkezéséről
o Alkalmazásértesítések
o Smart súgó a Google-től
o Beépített fitneszteljesítmény-mérő
- Cserélhető bőr és szilikon óraszíjak
- Aranyszínű, elegáns verzió a nők és sportos dizájn a férfiak számára
- Mágneses töltés
- A Qualcomm Snapdragon Wear 2100, egy rendkívül interaktív érintőkijelző-kezelést lehetővé tévő egylapkás rendszer (SoC)
"Ezeket a trendi okosórákat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy segítsék vevőinket a mai felgyorsult életritmusból adódó feladatok megoldásában, és ugyanakkor tulajdonosuk úgy alakíthassa őket, hogy tükrözzék saját, egyéni stílusát" - magyarázta John Idol, a Michael Kors elnök-vezérigazgatója.
A Michael Kors termékek vásárlói rendkívül elfoglaltak, hiszen minden nap rengeteg tennivalójuk van - a Michael Kors Access kollekció segítségével azonban hatékonyan szervezhetik életüket. "A Google böngészőtől az okosórákig terjedő termékeivel a Google arra törekszik, hogy biztosítsa ügyfelei számára azokat az információkat, amelyekre mindennapjaikhoz szükségük van, és amelyek révén folyamatosan tájékozódhatnak azokról a dolgokról, amelyek fontosak számukra" - mondta el David Singleton, az Android Wear Engineering divíziójának elnökhelyettese. "Az Android Wear alapú termékcsalád új színt visz a viselhető kiegészítők kategóriájába: a gyönyörű Michael Kors Access okosórák viselői saját, egyéni stílusukat kifejező, divatos eszköz segítségével szervezhetik könnyedén és kényelmesen mindennapjaikat. "

Jelenlegi ára: 175 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 13:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése