2018. május 24., csütörtök

Motoros chopper krómvázas oldaltáska, nyeregtáska, túratáska vastag marhabőrből - Jelenlegi ára: 34 990 Ft


Motor chopper fémvázas oldaltáska
Típusváltás miatt feleslegessé vált a fotókon szereplő chopper motor oldaltáska. A legtöbb típusra felszerelhető a króm szerelvények segítségével.
Vastag marhabőrből készült, igen jó állapotúnak mondanám
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
Cseretárgyként szinte bármi szóba jöhet. Ami legfőképpen érdekel: építő- és szigetelőanyag, minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
100 %-os vásárlói elégedettségre törekszem, melynek mutatója Partnereim visszajelzési statisztikája, amely az alábbi "Értékeléseim" linkre kattintva megtekinthető.
Zömében használt ingóságokat kínálok eladásra, amelyek nem minden esetben kifogástalan állapotúak. Az esetleges hiányosságokra MINDIG felhívom a figyelmet a termékleírásban, továbbá nagy hangsúlyt fektetek a jó minőségű fotók, termékvideók készítésére annak érdekében, hogy azok a vásárlóim akik nem a személyes átvételt választják, ne csalódjanak az átvételkor.
Tisztelettel kérek minden kedves érdeklődőt, szíveskedjék a licit megtétele előtt alaposan tájékozódjon, tekintse meg webalbumaim részletgazdagabb fotóit!
Aki bizonytalan, kérdezzen üzenetben, rövid időn belül válaszolok!
Kérem komolyan venni a virtuális piactér sajátos szabályait, mert a VATERA NEM WEBÁRUHÁZ! Az itt megvásárolt termékeket az eladónak NEM KÖTELESSÉGE VISSZAVÁSÁROLNI! Természetesen, indokolt esetben megteszem, volt már rá példa. A Tisztelt Licitálót FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉG terheli amennyiben ajánlatot tesz egy adott termékre.
Megkérem, CSAK ABBAN AZ ESETBEN LICITÁLJON, ha alaposan megfontolta vételi szándékát és elfogadja az átvételre vonatkozó kritériumokat!
Személyes átvétel Barnagon, Veszprém megyében történik.
Az aukció lezárását követően - kb. fél órán belül - minden vásárlóm kap egy vásárlási értesítő email-t, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket.
Az aukció nyertese vállalja, hogy
3 napon belül ÍRÁSBAN,
az értesítőben szereplő email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
Vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybevételével is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. szállítási díjaknak megfelelően. A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL-on keresztül, vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni.
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-13 20:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése