2018. június 3., vasárnap

Baby Born-jakuzzi (pezsgőfürdő kád) igényes kivitelezésű kedvenc játékbabádnak-Akció! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Akció csak a hétvégén!!!
A Kis Hercegnőd kedvence lehet!!! Váltsd valóra álmát.
Baby Born vagy bármilyen fürdethető babád egyik legkülönlegesebb, legszórakoztatóbb kiegészítője ez a fantasztikus jakuzzi. Baby Born babád pezsgőfürdő kádja  Bruno maci és a bájos kis kacsa +  pálmafa dekorációval.
A Zapf Creation Baby Born játék pezsgőfürdő kádban akár a gyerekek is boldogan fürödnének, a játék fürdetés olyan vidám lehet, mint az igazi babák pancsolása.
Baby Born baba jakuzzi fürdőkádja a márkához hű, tökéletes kidolgozottságú, kiváló minőségű, vastag műanyagból! Garantáltan még több szórakozás! Kényeztesd kedvenc babádat! Baby Born babáddal nem csak a szobában játszhatsz, hanem akár a fürdőszobában, de a kertben együtt tudtok pancsolni a nyári melegben!
Működése:
-Pezsgőfürdő: Tölts a kádba vizet ültesd bele babácskádat a medence szélén bal oldalon helyet foglaló (Hawaii-i stílusban felöltöztetett) Maci barátunk mozgatásával (fel -le nyomkodásával pumpáljuk a vizet - levegő beáramlásával buborékok képződnek, melyet Te is láthatsz-így érhető el a pezsgő hatás.
-Kacsa barátunk hasának megnyomásával pedig, a csőrén keresztül spriccelhetjük ki a felpumpált vizet.
Elem nem szükséges a működéshez.
Kád mérete : Magassága: 24 cm Szélessége: 32 cm Mélysége: 34 cm 
Szép állapotú és tökéletesen működik. A baba nem az aukció tárgya!!!
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-23 23:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése