2018. szeptember 24., hétfő

Elegáns selyemfényű svájci ROTARY kézihúzós karóra az 1960as évekből aranyozott tokban ! 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 501 Ft

Privát gyűjteményem szűkítésének következő áldozata ez az egyszerű, de annál inkább elegánsabb ritkaság - Egy kellemes állapotú selyemfényű számlapos kézihúzós dátumos svájci ROTARY az 1960as évek végéről !
Korához képest jó állapotú, dátumos kézihúzós különlegesség – egy igazán szép darab a múltból, jelzett 17 köves svájci minőségi szerkezettel szerelve… az AS cal. 1950/51 MD – félgyorsváltós dátummal és centrálmásodperccel megspékelve !
A vastagon aranyozott tok szép állapotnak örvend, de sajnos van a tok szélén egy megpattogzás rajta 10 óra magasságában. A jelzett csavarmenetes acél hátlap kifogástalan állapotú. A magával ragadó selyemfényű ROTARY jelzett számlap is nagyon szép állapotú; a markáns és exkluzív szerelt indexek pedig magáért beszélnek…. : ) Karcmentes plexi és gyönyörű gyári mutatók !
! A ritkaság tökéletesen működő állapotban, de az utolsó szerviz dátumának ismerete nélkül kerül új gazdájához !
Átmérő: 34, 7mm x 39, 6mm ! Koronával: 37, 1mm !
 
A szépség a képen látható és a leírásnak megfelelő állapotban kerül új tulajdonosához egy fekete 18mm-es teljesen új bőrszíjjal.
Igazi vérbeli gyűjtői darab a múltból, de alkalmas akár a mindennapokra is !
 
1Ft-ról NINCS MINIMÁLÁR !
!   CSERE NEM ÉRDEKEL – KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST  !
 
FONTOS !
! Felhívnám a kedves licitálók és érdeklődők figyelmét, hogy a személyes átadás-átvételre csak és kizárólag Budapesten a XI. kerületben a Budafoki úti TESCO környékén van lehetőség munkanapokon munkaidőben !
! A ’ portéka’ átvétele után – ahogy az normális és megszokott – semmilyen utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni !
Köszönöm !

Jelenlegi ára: 501 Ft
Az aukció vége: 2018-09-30 20:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése