2018. december 8., szombat

Tartalék fogkefe, Philips Sonicare HX9004/07 4 db-os csomag - Jelenlegi ára: 16 040 Ft

 HX9004/07 4 db InterCare fogkefe
A modern Tufting technológiával és a rendkívül hosszú sörtékkel az InterCar segít abban, hogy akár hatszor több lepedéket távolítsunk el a fogak közötti területekről, mint egy hagyományos fogkefe, és mindössze 2 hét alatt javítja a fogíny egészségét.
Könnyen feltűzhető fogkefe fej, különböző kézi egységekhez illik
Az InterCare fogkefe fej könnyen a fogkefe markolatra tűzhető így egyszerűvé teszi a cserét. Több Sonicare kézi egységhez alkalmas: DiamondClean, FlexCare Platinum, FlexCare+, FlexCare, HealthyWhite és EasyClean.
Akár hatszor több lepedéket távolít el a fogak közötti területekről a hagyományos fogkefékkel szemben
A rendkívül hosszú sörtéivel mélyen a fogközökbe és a fogíny peremig is elér. Az új interdentális fogkefe fej akár hatszor több lepedéket távolít el a fogak közötti területekről a kézi fogkefékkel szemben.
Klinikailag kimutatták, hogy a fogíny egészségét két héten belül javítja
Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy az új interdentális fogkefe segít a fogíny gyulladás és a fogíny vérzés csökkentésében. Ez megakadályozza a gingivitis tüneteket és az ínysorvadást. Így lehet a fogíny egészségét mindössze két hét alatt javítani.
A fogak közötti területek tisztítására, a fogíny ápolására és a fogak felületének tisztítására fejlesztve
Az InterCare egy innovatív sörte formatervezéssel rendelkezik a célzott fogápoláshoz: tisztítja a fogak közötti területeket és a fogak felületét és ápolja a fogínyt. A rendkívül hosszú, könnyű, zöld sörték mélyen a fogak közötti területekről távolítja el a lepedéket. A sötétzöld sörték a fogíny pereméről távolítják el a lepedéket és a fehér sörték a fogak felületéről távolítják el az elszíneződést, a természetesen fehér fogak érdekében.
A lehorgonyzás nélküli sörte befűzés tömörebb sörte köteget tesz lehetővé
Az InterCare modern, lehorgonyzás nélküli sörte befűzéssel rendelkezik, így 34 %-kal több sörtét tartalmaz mint a hagyományosan befűzött fogkefe fejek.
Az emlékeztető sörték tudatják, mikor kell használni egy InterCare-t.
A kék emlékeztető sörték fehérre váltják a színüket, ha eljött az idő a fogkefe fej cserére. A tisztítási hatékonyság pár hónap elteltével visszaesik. Ez a sörték látható és mikroszkopikusan kimutatható elhasználódásából adódik. Ezért három havonta kell cserélni a fogkefe fejet.
Műszaki adatok:
Szín: Fehér ? Típus: Feltűzhető fogkefe elektromos fogkeféhez
Szállítás tartalma:
négyes csomag
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 651992


Jelenlegi ára: 16 040 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése