2019. április 19., péntek

Mini hangszóró SSV NS-017U (fekete) - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Mini hangszóró SSV NS-017U (fekete)
Mini hangszóró SSV NS-017U (fekete)
Vidd magaddal a zenét!
? Könnyű, kompakt kivitelezés
? Bárhová magaddal viheted és feldobhatod az összejöveteleket
? Bármit hallgathatsz, SD kártyáról, pendrive-ról MP3 formátumban, vagy FM rádión keresztül
A zene az életed, ebből fakadóan te is úgy gondolod, hogy egy összejövetel sem működhet igazán nélküle? Legyen szó egy rögtönzött konyhában iszogatós, beszélgetésről, vagy csak egy szimpla főzésről, ami közben nem vinnéd be a nagy hangcuccot, vagy hallgatnád rossz minőségben a telefonodról a zenét, viszont anélkül nem az igazi.
Akkor itt a tökéletes, kompakt, kicsi ámbár tökéletes minőségű megoldás a számodra ennek a mini hangszórónak a személyében! Megfelelő szinten fogja kierősíteni a kedvenc zenéidet, amit csatlakoztathatsz akár pendrive-ról, vagy SD kártyán keresztül is MP3 formátumban. Ezen felül, ha csak a híreket szeretnéd meghallgatni, vagy egy kis rádiózenére vágynál, azt is megteheted az FM rádió funkcióval.
Örömteli ennek az új korszaknak a beköszöntése, miszerint már nem leszel áramhoz, konnektorhoz kötve, ha zenét szeretnél hallgatni, mondjuk a szabadba szervezett összejövetel során. Vele egyszerűen és könnyedén feldobhatod a hangulatot, és a hátad sem fog leszakadni a cipelésétől, kis és könnyű termetéből adódóan. Rendkívül kis fogyasztásának köszönhetően hosszú ideig képes szórakoztatni!
Tulajdonságok:
Anyag: műanyag
Akkumulátor: 1200 mAh
Súly: 625 g
Méret: 9, 8 x 5 x 13. 5 cm
FM rádió: (87. 5 ~ 108 Mhz)
USB/SD foglalat
AUX csatlakozó
MP3 lejátszás
 


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése