2019. június 15., szombat

Eladó Tokyoflash Kisai Rogue Touch Silicone különleges lcd, led óra - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Gyűjteményből eladó a címben szereplő lcd-led hibrid, érintő képernyős (de nem okos) óra. Japán belpiacos darab, az óra a képernyőről érintéssel vezérelhető, képe folyamatosan működő lcd, világítása kék led. Szilikon szíjjal egybe épített tokban van maga a rozsdamentes acél ház. Elem cseréléséhez egyszerűen kivehető. Állapota abszolút újszerű, párszor hordott. Viselés nyomai nem látszanak rajta. A gyűjteményemet inkább a mechanikus órák irányába szeretném fordítani, ezért kínálom eladásra ezt az igazán egyedi darabot. Kijelző leolvasása egyébként egyszerű: külső harmadokban a másodperc ketyeg 20 egységenként osztva, a 12 osztású külső gyűrű az óra (ahol sötét éppen annyi), a belső 60 osztású gyűrű (ötös csoportokban) a perc. Az első fotón 5 óra 16 perc, 41 mp van éppen.  
A belső kör kijelző a második időzóna mutatására alkalmas. 3 óra körül a pötty a képernyőzár jelölése. 9 óránál vlágítás kapcsolható, 3 óránál (keresztbe húzással feloldott képernyőnél) lehet beállítani (ujjal körbe-körbe kell mozogni a kijelzőn). 12 óránál dátum kijelzés és 6 óránál ébresztő kapcsolható érintéssel.
További infó és kezelési útmutató a gyártó honlapján található.
Doboza, papírja sajnos nincs meg, a gyártó honlapjáról pdf kézikönyv letölthető. Tok 45 mm átmérőjű, nem óriási és kényelmes viselet.
Nagyon különleges darab akár gyűjteménybe, akár napi használatra. Megszokása után az idő könnyen leolvasható, napfényben is szépen látszik.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-06 16:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése