2019. július 30., kedd

1 ft-ról Hajerősítő BIO sampon, 500 ml! - Jelenlegi ára: 1 Ft

//A kínálatomban sok-sok life care terméket (is) találsz. Az egészségtudatos magyarok 70%-a már ismeri és szereti a life care-t.
Ha Te is a bio termékeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a life care készítményelet. Szupermarketekkel versenyképes áron szerezheted be. A termékek bio minősítésűek, parabén- és színezékmentesek, nem tartalmaznak kőolaj- és alumíniumszármazékokat. Ha választottál terméket de nem látod nálam, írj üzenetet! Megnézem mikorra tudom megrendelni.
A szállítási díjak több termék vásárlása esetén sem változnak. Az esetleges különbözetet én állom. Nézz szét nálam ; )
Sokfelé járok Szabolcs, Borsod és Heves megyében. Kérdezz rá hogy feléd leszek-e a közeljövőben, hátha megspórolhatjuk a postaköltséget : ) //
Ha bármilyen kérdésed van, írj bátran!
Jelen aukció tárgya:
Krä uter® hajerősítő sampon, BIO rozmaringgal
Krä uter® hajerősítő samponban található BIO rozmaring szerves vegyületei, serkentő hatással vannak a hajszálakra és a fejbőrre. Erősítik a hajgyökeret, ápolják és hidratálják a fejbőrt, valamint az ősz hajszálak megjelenését is késleltetik. Finoman habzik, és közben a hajat puhává, selymessé varázsolja. Segít korpásodás ellen, regenerálja a hajat, és a hajhullást is enyhíti. A rozmaringban található karnozin, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik..
KÉSZLETEN!
Katalógus ára 2300. -


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-12 20:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése