2019. augusztus 17., szombat

MAKITA JET 1900 Sarokcsiszoló IPARI Nagyflex 1900 Watt Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! JAPAN - Jelenlegi ára: 1 F

Eladó Makita Sarokcsiszoló
Típus: JET 1900 9609NB
Bekapcsoláskor leoldja a biztosítékot, nem működik. Szét nem szedtem, szervízben sem volt, a hibáját nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok. Erőteljes, masszív konstrukció. Kézzel megforgatva a hajtása rendben, nem lóg, nem lötyög. Külsőre jó állapotban, pár használati nyom van rajta. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom. Jó minőségű új vágókoronggal, korongrögzítővel.  Eredeti Japán Makita, ipari kategória. Aki ismeri, annak nem kell bemutatni.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 1900 W
Fordulatszám: 6200 f/min
Max. korong átmérő: 230 mm
Made in JAPAN.
Új vágókoronggal valamint korongrögzítővel adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Az aukció 1 Ft-ról indul, nincs minimálár, a legmagasabb licit viszi. Emiatt licitet nem törlök, és korábban sem zárom, mint a meghirdetett időpont. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezek figyelembevételével licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral megoldható, ezen kívül PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL csomagautomatába is kérheti a csomagot. Amennyiben 25 ezer forint feletti értékben vásárol nálam, a szállítási díjat átvállalom.
További 1 Ft-os aukcióim, minimálár nélkül: gépek, szerszámok, érdemes megnézni!
IRATKOZZON FEL ezen a linken, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-25 19:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése