2020. február 23., vasárnap

Forever Lycium Plus, Antioxidáns étrend-kiegészítő tabletta 100 db - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


A lyciumot (ördögcérna), ezt a kínai gyümölcsöt évszázadok óta használják. Javítja a külső megjelenést, energiát és jó állóképességet biztosít.  
A Forever Lycium Plus olyan táplálékkiegészítő, amely az antioxidánsok, édesgyökér flavonoid és más jótékony fitonutriensek forrása. Az ázsiai emberek évezredek óta használják a lycium növény gyümölcsét, valamint az édesgyökér-kivonatot a jó egészségi állapot megőrzésére. A Forever Lycium Plus a két táplálkozás-kiegészítő erejét egyetlen nagyhatású termékben egyesíti. Az Észak-Ázsiából származó lycium-kivonat, valamint az édesgyökér-flavonoid kivonat növényi tápanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, béta-karotinnal, poliszacharidokkal, aminosavakkal és bioflavonoidokkal kombinálva nyújt segítséget az egészség megőrzésében. Ezen kívül a Lycium Plus erős antioxidáns is, vagyis fegyver a szabad gyökök - melyek a daganatos betegségek okozói - elleni harc folytatásához!
Összetevők Közönséges ördögcérna (Lycium barbarum) extrakt por, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, cellulóz, karboxi-metil celluloz, magnézium sztearát), édesgyökér flavonoid extrakt por, fényezőanyag (sztearinsav), csomósodást gátló anyag (szilícium dioxid)
Édesgyökeret tartalmaz. Magas vérnyomásban szenvedőknek kerülni kell a termék túlzott fogyasztását.
A termék Budapesten a belvárosban is átvehető és nem kell kivárni a licit végét... mivel fix áras.
Mit tudok még segíteni?  Nézd meg a többi FOREVER termékeimet is.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2020-03-14 21:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése