2020. július 5., vasárnap

Született feleségek 1. évad - 5 DVD Újszerű, Amerikai sorozat - Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Eredeti 5 darabos DVD,   újszerű állapotban. Amerikai TV sorozat(2004). 5. 1DD eredeti hanggal, 2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  15 óra 56 perc. Kép: 16/9. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.
Szereplők:
Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Ricardo Chavira, Mark Moses, James Denton
Ismertető:
A Lila akác köz látszólag ugyanolyan, mint az összes békés külvárosi utca: gondozott előkertek, fehér léckerítés, jó kocsik és példás családanyák, amerre csak néz az ember. Aztán egy napon az egyik takaros házból pisztolylövés hangja töri meg a csendet és zavarja meg az álmosnak tűnő környék nyugalmát: egy példás családanya látszólag minden előzmény nélkül úgy döntött, hogy véget vet életének. Ez az esemény azonban csak a kezdete a történetnek, amelyben kiderül, hogy minden házban akad mosatlan szennyes, vagy éppen csontváz a szekrényben. Nem kivétel ez alól a tökéletes háziasszony képét minden helyzetben megőrizni képes Bree, a lányát egyedül nevelő, borzalmas konyhaművészetéről hírhedt Susan, a hiperaktív gyermekei miatt az idegösszeomlás szélén táncoló Lynette, a betegesen féltékeny férjét a kertészfiúval megcsaló Eva, a felesége öngyilkossága után titokzatosan viselkedő Paul, és a jóképű új szomszéd, Mike sem. Talán az egyetlen ember a Lila akác közben, akinek szándékait mindenki jól ismeri az nem más, mint Edie, a fehérmájú bombázó, aki minden jóképű szabad pasira ráhajt. A Született feleségek nem csak a közönség körében arat világszerte nagy sikert, de a szakma is díjazta az egyedi humorú sorozatot: 6 Emmy-díjjal, 9 Emmy-jelöléssel, valamint 3 Arany Glóbusz-díjjal (köztük a műfajában Legjobb sorozat díjával) büszkélkedhetnek a Lila akác köz asszonyai!

Jelenlegi ára: 1 440 Ft
Az aukció vége: 2020-07-06 07:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése