2020. augusztus 24., hétfő

AJÁNLAT ? FESTETT SZÁMLAPOS M & SOHN KARSTEIN INGÁS FALÍÓRA, MŰKÖDŐKÉPES ÁLLAPOTBAN. - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

 
 
Ötven év gyűjteménye kerül előbb, utóbb „ kótyavetyére”. Ezért most ismét felteszek a gyűjteményemből egy pár darabot a Netre, annak reményében, hogy ezek a darabok is jó gyűjtői kézbe kerülnek. Mindig azt mondtam, hogy nem akarok faliórákat gyűjteni, mégis valahogy mára már összejött tizenegynéhány darab. Ez a darab, nagyon ritkának számít, a közel 60 éves gyűjtésem alatt többel nem találkoztam mint ezzel az egyel.  
Ez most egy Antik kisméretű festett számlapos, ingás falióra, megkímélt szépen működő állapotban. Kézzel festett számlapja virágmintás. Ez egy több mint 100 éves fémházas, felhúzós kis falióra, kipróbált  állapotban.   Az óra nálam hosszú éveken keresztül csak díszként szolgált, ennek ellenére szépen beindult. A láncon ingának tünő, Ferenc József érme csak dísz, felhúzós, kulcsa megvan.   A képek kívül belül jól tükrözik az állapotát.
Ezek az akkortályt olcsónak számító órák csak kb 20. 25 évre készültek, ezért az óra csak szobadíszként volt nálam használatban, nem lett komolyabban leellenőrizve, sem műszakilag, sem megbízhatóságilag, sem pontosságilag.
TÖBB MINT SZÁZ ÉVES KORÁRA VALÓ TEKINTETTEL REÁ SEMMI FÉLE GARANCIÁT ADNI NEM TUDOK. NAPI HASZNÁLATHOZ EGY SZERVIZELÉS AJÁNLOTT.
Utánvétellel az óra nem eladó.  


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-24 13:24 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése