2020. augusztus 4., kedd

Comfortisse Posture tartásjavító HÁTPÁNT heveder, bézs szín L/XL méret - BONTATLAN FÉLÁRON - Jelenlegi ára: 3 450 Ft

Kiváló minőség.
Comfortisse Posture tartásjavító heveder, bézs színben, L/XL méret
A Comfortisse Posture, egy kényelmes és könnyed tartásjavító heveder, amely kiigazítja a helytelen tartást, és így megszüntetheti a fájdalmat. Csak csúsztassa a hevedert a vállára, majd rögzítse az övet a dereka körül. A Comfortisse Posture azonnal hátrahúzza a vállakat a megfelelő helyzetbe, megelőzve a helytelen testtartást. Amint felveszi, egyenesebben fog állni, a felsőteste pedig visszakerül az optimális pózba.
Napi 30-60 perc használat
A Comfortisse Posture-t tetszőleges gyakorisággal viselheti, de már napi 30-60 perc is elég lehet ahhoz, hogy hátizmai megerősödjenek, és helyes testtartást vehessen fel különösebb megerőltetés nélkül.
Szinte bárhol használható
A Comfortisse Posture állítható, így saját alkatához igazíthatja. Viselheti munka közben, otthon, az autóban, akár hosszabb utakon is, vagyis szinte bárhol. Természetesen ruha alatt is hordhatja anélkül, hogy bárkinek feltűnne.
Mérete: L-XL ( Mell alatti körfogat: 96-130)
Eredeti bontatlan csomagolásában.
Oldalamon most több hasonló gyógyászati segédeszközt,   pl: kompressziós fáslit,   harisnyát, sérvkötöt,   tartássegítőt  talál.   Főként bontatlan csomagolású vagy alig használt   darabok.
Előreutalást követően postával vagy foxposttal  48 órán belül küldöm.
Köszönöm megtisztelő figyelmét, üdvözlettel: dr Neuberger


Jelenlegi ára: 3 450 Ft
Az aukció vége: 2020-08-05 01:24 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése