2020. október 7., szerda

2 db Judit Mitchael család regény nagyon jók :) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

A három könyv hibátlan állapotú csak a borítója sérült enyhén
1. Judith Michael: Elrabolt élet Szerelem, hatalomvágy, szenvedély, kapzsiság, vagyon, tündöklés és bukás. Valerie Sterling, a születésétől fogva tejben-vajban fürösztött úrilány egyik pillanattól a másikra gyanús körülmények között elveszíti férjét és egész vagyonát. Miután kiheveri a megrázkódtatást és a saját lábára áll, lángra lobban a régi szenvedély közte és a jelentős tévétársaság elnöke, Nicholas Fielding között. Miközben Valerie nem is sejti, milyen veszélyes indulatok dúlnak gyermekkori barátnőjében Sybille Enderbyben, akinek az édesanyja varrónő a Sterling birodalom egyik üzemében. Sybille foggal-körömmel kapaszkodik fölfelé a média világában, de arra vágyik, hogy Valerie-hoz hasonlóan neki is mindene meglegyen. Még a siker, a házasság„ a csillogás és a társasági életben elfoglalt előkelő helye sem enyhíti mardosó irigységét, mely idővel teljesen a rögeszméjévé válik. Senki és semmi nem állíthatja meg, míg el nem éri titkos célját, azt hogy tönkretegye és elpusztítsa Valerie-t.
2. Judith Michael: Fájó igazságok A fényűző életet élő, elvált Sabrina és az ő csendes, háziasszony testvére, Stephanie nem is sejti, hogy tréfás kalandnak induló, egyhetes szerepcseréjük milyen szenvedélyes szerelmet és tragédiákat fog elindítani. Sabrina beleszeret testvére férjébe, a sajátjaként dédelgeti gyermekeit, miközben Stephanie könnyelmű románcba keveredik a londoni társasági élet egyik befolyásos tagjával, akinek a jachtján halálos kimenetelű halesetet szenved. Sabrina megtörve a veszteségtől, de elkötelezve magát új családjának, elhatározza, hogy tovább alakítja ikertestvére szerepét. Amikor a Fájó igazságok egy év múlva elkezdődik, csupán Garth, a férj ismeri Sabrina igazi kilétét. Szívből szereti és megbocsátja kegyes hazugságait. Egy telefonhívás kapcsán azonban kiderül, hogy valaki látta Európában Stephanie-t. Sabrina úgy érzi, a múlt és a jelen egymásba olvad, s frissen megtalált boldogságát fenyegeti. Valóban meghalt a testvére? Vagy hazugságok még mélyebb és sötétebb titkokhoz vezetnek mint gondolta? A Fájó igazságok önmagában is felejthetetlen olvasmány arról, hogy miért olyan nehéz elfogadni az életet olyannak, amilyen, kik vagyunk és hová tartozunk.
3. Judith Michael: A szeretet levelei Judith Michael eddig megjelent összes regénye a NEW YORK TIMES bestseller-listájának vezetője volt. Kedveltek a gazdag érzelmi töltésű, életről és szerelemről szóló történetei. A titkos levelekkel teli ládikó megtalálásával kezdetét veszi a szívek odisszeája. A leveleket Lucas Cameron nagyanyja pártfogoltja, egy fiatalabb színésznő, Jessica Fontaine írta. A fiatal színésznő egy tragikus vasúti baleset után eltűnt a színpadokról. Luké a leveleket olvasva beleszeret Jessicába. Elindul, hogy megkeresse a levelekből megismert szenvedélyes és tehetséges asszonyt, de csak egy magányos nőre bukkan. Később levelezés kezdődik közöttük. Ennek a „ segélyvonalnak" hála, Jessica önbizalma megerősödik, ebből nyer erőt és ez a szeretet és szerelem segíti őt ahhoz, hogy visszatérjen a pályához, amelyről eltérítették a tragikus események és ahhoz a férfihoz, aki kitartóan szerette őt és hitt benne. Jessica apró, tétova lépésekkel elindul az úton, amely visszavezeti őt a művészethez és egy olyan élethez, amelyben minden lehetséges, még a szerelem is.
A 2. könyv, A fájó igazságok már nincs meg. !!!!! !!
Bocs de csere nem érdekel, és személyes átadásra sincsen lehetőségem.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-10-08 05:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése