2020. október 3., szombat

2 db-os, BONTATLAN Vileda Supermocio Soft gyorsfelmosó fej - MINDEN 1 FT-RÓL! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ezen az aukción egy bontatlan, 2 darab (duopack) teljesen új Vileda Supermocio soft felmosófejet tartalmazó csomagra licitálhatsz.
A licit 1 Ft-ról indul, nincsen minimálár, a legmagasabb ajánlat viszi.
A Vileda Supermocio soft felmosófej mikroperforált anyagú, összeszedi az apró szöszöket is, hatékony nedvszívó képességű. Pattintós Vileda nyelet vásároljon hozzá.
További jellemzők:
- kétszeres tisztítóhatású mikroszálas gyorsfelmosó: mikroszálas részével eltávolítja a makacs szennyeződéseket, külső "Collectex" anyagával felszedi a szöszöket, hajszálakat, morzsákat
- levél formájú fej, aminek köszönhetően a felmosó jobban hozzáfér a sarkokhoz és nagyobb felülete érintkezik a padlóval a jobb tisztítás érdekében
- mikroperforált anyagú felmosófej, nyél nélkül
Minden kérdésre szívesen válaszolok, de kérlek, licitálás ELŐTT kérdezz!
 
Kérem, hogy csak az licitáljon, aki tényleg meg szeretné venni!!!
Licitet nem törlök.
 
Postázni foxposttal, MPL csomag automatába, vatera futárral, illetve ahol lehet (postán maradó) ajánlott levélként, tudok, más szállítási módra sajnos nincsen lehetőségem. Kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
500 Ft összérték alatt NEM postázok, csak személyes átvételt tudok biztosítani, a lakcímünkön.  
 
Személyes átvétel csak előre egyeztetett időpontban, általam megadott IV. kerületi címen lehetséges, kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
 
A kapcsolatfelvételre 5 nap, az adásvétel lezárására 2 hét áll rendelkezésre, ha nem jelentkezel, vagy nem veszed át / fizeted ki a terméket, akkor automatikusan lezártnak tekintem az aukciót és újra hirdethetem a terméket. Kérlek, ez esetben ne sértődj meg, ha semleges vagy negatív értékelést kapsz, és ne használj bosszú negatívot.
 
Ha gyűjtögetni szeretnél, kérlek, a kapcsolatfelvételkor jelezd.
14 napon túli gyűjtögetés esetén pedig kérek részutalást az addig megnyert termékekre.
 
Ha licitálsz az aukciómon, akkor elfogadod a fenti feltételeket, ezért kérlek, tartsd is be őket, ne nekem kelljen telefonálgatnom, emlékeztetnem, sok-sok e-mailt írnom. Köszönöm a megértésedet és együttműködésedet!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-10-03 20:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése