2020. november 22., vasárnap

AIWA HV-FX990KH 4 fejes VHS videó magnó eladó távirányító nélkül - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható AIWA HV-FX990KH 4 fejes VHS videó, távirányító nélkül. Pár kisebb kopás van a házon (fényképen! ), de alapvetően szép állapotú. Bekapcsol rendesen, de képtelen voltam VHS kazettát szerezni, hogy kipróbáljam a lejátszást. Kérném, hogy ennek tudatában licitálj! Azt fel tudom ajánlani, hogy ha házhoz jössz átvenni, akkor kipróbálhatod egy hozott kazettával, és ha nem működik, nem viszed el. Posta esetén ez az út nem járható, és itt nem is szeretnék visszaküldéssel vesződni, nem ér annyit az egész.
TEHÁT MÉG EGYSZER: KIPRÓBÁLÁS NÉLKÜLI SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, VAGY POSTÁZÁS ESETÉN NEM VESZEM VISSZA, HA NEM JÁTSZA A KAZETTÁT! KÉREM, ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!!!
Postázás esetén, amennyiben 1-2 nap alatt megérkezik az utalás, azonnal feladom, hogy még az ünnep előtt megérkezzen. Posta lehet MPL, Pick Pack és Foxpost is, az érvényes díjszabás szerint.
A Covid helyzett miatt személyes átvétel reggelente Budapesten a 19-20-21-23. kerületben megbeszélt helyen lehetséges, napközben és este csak a 20. kerületben fix helyen.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-11-22 21:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése