2021. január 28., csütörtök

Jade köves masszázságy - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

 
A Spa Pró Traditional Jade Massage Beds rendkívül hatékonyan, többrétű hatásával segíti a jó közérzet megőrzését, meglévő problémák esetén támogatja a legkülönbözőbb terápiákat.
A halogén lámpákkal átmelegített jáde kövek és a beépített karbonlapok által sugárzó infrahő, a gerinc mentén kialakított turmalin kövek együttes hatása, valamint a gerinc mentén finoman, csúszó mozgással haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását.
A Spa Pro Traditional Jade Massage Beds segít a szervezetet egyensúlyban tartani. Sokunkban ez az egyensúly egyfajta jó érzést eredményez, amit úgy hívunk: egészség!  
Jáde kőről:
A jáde egy olyan féldrágakő, amit a keleti gyógyászatban már évezredek óta használnak, így mára már jól ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása. A kő rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, bejutnak a test belsejébe az egészséges szerv rezgéseit sugározva a beteg testrè szek felé. Így javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Ennek következtében erősödik az immunrendszer, nő a vitalitás. Belső energia stimulálása pedig javítja fizikai, szellemi és lelki állapotunkat.
Eladó masszázságy kisebb esztétikai hibákkal ( kopott, szakadt bőrszövet, lásd a fotókon)! Az összes funkciója működik!
Új ára: 600ezer forint volt!

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 00:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése