2015. október 28., szerda

ZADRAVEC CARP FANTASY BOJLI - Jelenlegi ára: 110 Ft

Az akció keretén belül tetszés szerinti mennyiségben és ízben összeállított csomagot küldök, így nem kell több ezer forintot költeni a bojlik próbálgatására.
1 csomag 10 db 20 mm-es  golyót tartalmaz.
Amennyi csomaggal szeretnél vásárolni azt a számot kell a mennyiség rovatba beírni.
Az ízesítést a rendelés leadása után tudjuk egyeztetni.
A Zadravec bojli család alacsonyabb árkategóriába tartozó szériája, ami forgalomba került. Már ennek a szériának is nagyon fontos szempontja gyártásuk során, hogy nem főzéssel, hanem párolással készülnek. Ezáltal a bojlik jobban megőrzik magas aminó, protein és aroma tartalmukat. Fogósságuk és hatékonyságuk kiemelkedő jelentőséggel bír a halak táplálkozására nézve. Gyors emészthetőségük és hasznosulásuk miatt folyton táplálkozásra késztetik a pontyokat. Gazdag aromatartalmuk révén főleg rövid távú horgászatokra ajánljuk,! gyors eredmények eléréséhez! Választékuknak köszönhetően egész évben kimagasló eredményeket érhetünk el, ha ezzel a családdal indulunk a vízpartra, pontyaink becserkészésére. Horgászaink ezzel a szériával az utóbbi években jelentős mennyiségű pontyot, köztük több kapitális példányt és amurt tereltek szákba. Két csoportjuk különíthető el egymástól, édes és büdös jellegűek.
Édes 12-féle különböző lisztféléből épül fel, aroma és hidegen préselt olaj hozzáadásával. Ez a csoport abszolút nem tartalmaz hallisztet, viszont a növényi liszteknek köszönhetően magas a növényi fehérje tartalmuk! Fogósságuk főleg az ősztől-tavaszig terjedő időszakig a legkiemelkedőbb, de a nyári meleg időszakok kapitális amurjainak becserkészésében is nagy szerepe lehet.
Fajtái: Eper; Ananász; Mangó; Szőlő; Szilva; Áfonya; Fokhagyma
Büdös 14-féle különböző lisztfélé! ből épül fel, szintén, mint az édes csoport, aroma és! hidegen préselt olaj hozzáadásával. Ez a csoport már tartalmaz hallisztet, ezáltal magas állati és növényi fehérje tartalommal rendelkezik. Amint a víz hőmérséklete eléri a 16 C-fokot és folyamatosan melegszik, ezek a bojlik ekkor fejtik ki igazán a hatásukat! Fogósságuk kiemelkedő!
Fajtái: Hal; Máj; Tintahal-polip; Monster Crab; Vörös fűszeres; Fűszeres paprikás; Fűszeres máj; Kagyló
Jelenleg kapható:
Red spice (paprikás fűszeres)
Fűszer-máj
Spice (fűszeres)
Eper
Szilva
Áfonya
Fokhagyma
Kagyló
Ananász
Mangó
Szőlő
Hal
Máj
Tintahal-polip
Monster Crab
A bojlikat felcimkézett, aromazáró csomagolásban küldöm.
Amennyiszer 10db 20 mm-eset kérsz, azt írd vásárláskor a darabszám mezőbe.
Előfordulhat hogy vásárláskor a vatera rendszere irreálisan magas szállítási költséget ír ki, de ne aggódj, ez a! zért van, mert minden csomagra külön szállítást számol. A valós postaköltség 3 csomagig 450 ft, 5 csomagig 550 ft, 15 csomagig 915 ft, efölött már csak pár forinttal növekszik.
Nézd meg a töbi termékem is!

Jelenlegi ára: 110 Ft
Az aukció vége: 2015-11-12 23:15 . ZADRAVEC CARP FANTASY BOJLI - Jelenlegi ára: 110 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése