2021. augusztus 31., kedd

Kudzu gyökér.............Pueraria lobata............../1mag/ .....AKCIÓ!!!! NÖV.-188 - Jelenlegi ára: 650 Ft


 
"Pueraria lobata"
  
 
 
 A Kudzu segít az alkoholfüggőségben szenvedőknek az ital utáni vágy csökkentésében és a függőségtől való megszabadulásban. Nikotinfüggőség esetén jelentősen csökkenti a cigaretta után vágyat, segít leszokni a dohányzásról és erősíti az idegrendszert. Májregeneráló és májméregtelenítő. Pozitívan befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ezáltal erősíti az idegrendszert és javítja a kedélyállapotot. A Kudzu izoflavon tartalmának köszönhetően fitoösztrogénnel látja el a szervezetet, így enyhítheti a változó kor (menopauza) tüneteit.
A termék leírása
A Kudzu elnevezésű növény egy Ázsiából származó babfajta (Pueraria Lobata), melyet évszázadok óta fogyasztanak.
Befolyásolja a függőségben szenvedő ember idegrendszerét. Felgyorsítja a mérgező anyagok távozását a szervezetből. A Kudzu készítmény hosszan tartó hatást fejt ki, segít megszabadulni a függőségtől, méregtelenítő hatása van, stabilizálja a vérnyomást és a szív működését. Befolyásolja az ember kedélyállapotát azáltal, hogy növeli a szerotonin- és dopaminszintet az agyban. Erősíti az idegrendszert és szabályozza az emésztési folyamatokat.
A Kudzu készítmény segíti regenerálni a szervezetet:
    méregteleníti a belső szerveket, különös tekintettel a májra
    szabályozza az emésztést, csökkenti a gyomorsavképződést és a hasmenést
    csökkenti az izomfájdalmakat és a fejfájást
    erősíti az idegrendszert (ami kiemelten fontos az elvonókúrák során)
    stabilizálja a vérnyomást és a szívműködést
    befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősíti az idegrendszert és pozitív hatással van a kedélyállapotra
    általánosan javítja a közérzetet, erőt ad.
A Kudzu készítmény hatása hosszú távú, az alkalmazás első pozitív eredményei már 1-2 hét után érzékelhetők.
1876-ban az Egyesült Államokba érkezett egy hajó, melynek fedélzetén japán kertészek utaztak. Philadelphia keleti partján egy kiállítást rendeztek az új ország keletkezésének százéves évfordulójának emlékére. Különböző országokból hívtak küldöttségeket, hogy azok bemutassák országuk kultúráját és szokásait. A Japán vezetés egy egzotikus keleti növényekkel teli kert megépítése mellett döntött.
A kertészek munkához láttak. A kiállítás fő motívumává a nagylevelű és csodálatos illatú virágokkal rendelkező kúszónövényt, a Kudzut (Pueraria lobata) választották, ami jó ötletnek bizonyult. A Kudzu liánok annyira megragadták az amerikaiak figyelmét, hogy elkezdték kertjeikbe ültetni őket. Ez a távol-keleti növény rendkívül hamar meghonosodott az Egyesült Államok dél-keleti területein – Észak- és Dél Karolinában, Alabamában és Georgiában – ahol ideális életkörülményei voltak. Azóta eltelt több, mint száz év, a Kudzu pedig egyszerű dísznövényből átalakult sokak reményévé a gyógyulásért folytatott küzdelemben szerte a világon.
A múlt század nyolcvanas éveinek végén kezdték az amerikai tudósok vizsgálni a Kudzut gyógyászati szemszögből. Ősi távol-keleti írások keltették fel a figyelmüket, melyekben a Kudzu-gyökér por használatáról írtak az alkoholizmussal kapcsolatban. Néhány évszázaddal ezelőtt is létező probléma volt már az alkoholizmus. Az akkori orvosok természetes készítményeket kerestek, melyek megmentenék az alkoholfüggő embereket. Észrevették, hogy a Kudzu mindennapi fogyasztása csökkentette az alkoholszükségletet, a Kudzunak köszönhetően könnyebb volt leküzdeni az erős alkoholszomjat. A régi leírások is említik, hogy a Kudzu segítette a függőség által tönkretett szervezet regenerálódását. A Kudzu értékét azóta a modernkori kutatási eredmények is bizonyítják.
KIS SEGÍTSÉG VIDEÓVAL:
1 ADAG 1 MAGOT TARTALMAZ!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
 
  
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2021-08-31 12:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése