2021. augusztus 30., hétfő

PS3 - Battlefield 3 - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

Battlefield 3
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Az Electronic Arts nem kisebb dolgot határozott el, mint hogy megalkotják a tökéletes FPS-t. Az előző Battlefield-játékok összes eleme jelentős felújításon, átalakításon esett át, így bátran állíthatjuk, hogy elérték céljukat. Minden eddiginél nagyobb pályákon harcolhatunk multiplayer módban, de ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az izgalmas egyjátékos mód kidolgozása is.
Az egyjátékos kampány során három különböző hadszíntéren harcolhatsz, így bejárhatod többek közt Párizs, New York és Omán városát is. A terroristák mindenhol ott vannak, így folyamatosan ébernek kell lenned: mesterlövészek a háztetőkön, állig felfegyverzett merénylők a szűk sikátorokban, páncélozott járművek az utakon...
A fő játékmód azonban most is a multiplayer mód, ahol hatalmas, teljesen rombolható pályákon csaphat össze akár 24 játékos egymással. Négy eltérő karakterosztály közülválaszthatsz, tapasztalati pontok szerzésével pedig új fegyvereket és tárgyakat nyithatsz meg. Különleges játékelemként pedig visszatértek a vezethető vadászgépek is.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 2 160 Ft
Az aukció vége: 2021-08-31 10:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése