2015. október 4., vasárnap

Allsport sárga, rövid ujjú sportpóló 36 S - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


Ezen az aukción egy hibátlan, újszerű állapotú, Allsport márkájú, sárga/szürke póló, sportpóló lehet a Tiéd. Pikéhez hasonló anyag, de nem pamut, gombjain márkafelirat.
hossza elöl: 55 cm
hossza hátul: 56 cm
hossza hónaljtól az aljáig: 38 cm
mellbőség: 47-55 cm
alul: 48-56 cm
karöltő: 18 cm
vállszélesség: 38 cm
ujjhossz válltól: 18 cm
Természetesen a szélesség-adatok duplán értendők.
Anyagösszetételét nem tudom megállapítani, tapintásra poliamid vagy kevertszálas lehet, de sportoláshoz kiválóan alkalmas, beleírt méret 36, de figyeld a mért adatokat és mérj Te is!
Postaköltsége ajánlott levélként 525. - Ft, Vaterafutárral postapontra 790, Vaterafutárral házhoz szállítva 950. - Ft.
12. 000. - Ft feletti vásárlás esetén állom a POSTAPONTRA, 16. 000. - Ft felett pedig a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS díját!
Kérlek, miel! őtt licitálsz, vedd figyelembe:
Csak akkor licitálj, ha komolyan meg szeretnéd vásárolni a terméket! Ha megnyerted az aukciót, két automatikus levelet fogsz kapni: az egyik a Vatera vásárlási értesítője, melyben szerepel, hogy mit és mennyiért nyertél meg,  a másikban pedig a banki adatok találhatók (Üzenet az eladótól), de a számlaszámot a lap aljára görgetve itt is megtalálod. Postaköltség a terméklapon és a Szállítási és garanciális feltételeknél is olvasható, csak ki kell választanod, ajánlott levélként, postapontra vagy házhoz szállítva szeretnéd megkapni.
Mindig a mért adatok alapján dönts!
Ha nem vagy biztos abban, hogy jó-e neked az itt látható darab, mérd le egy kényelmes ruhádat és hasonlítsd össze az adatokat.
A ruhákat kiterített állapotban mértem!
Cserélni, alkudozni nem szeretnék.
A kiegészítő nem része az aukciónak.
A baba 38-! as méret, az ettől nagyobb méretű ruhák általában öss! ze vannak fogva. A ruhák mosva-vasalva nincsenek, megértésed köszönöm.
A színek tekintetében a fotón árnyalatnyi különbség lehet az eredetihez képest!
A kapcsolatfelvételre 3 nap, a fizetésre 7 nap (5 munkanap) áll rendelkezésedre, melytől előzetes egyeztetés után eltérhetünk. Ha az idő eltelt, és nem történt fizetés, de kapcsolatfelvétel sem, a szabályok értelmében a terméket negatív értékelés mellett újra hirdetem.
A postaköltség megtalálható a terméklapon, a számlaszám az aukció végén küldött automata elektronikus levélben, de ennek a lapnak az alján is fel van tüntetve. Több termék vásárlása esetén természetesen egy csomagban, egy postaköltséggel kerül feladásra. Postázás a vételár és postaköltség számlámra érkezését követően, legkésőbb 3 munkanapon belül történik, melyhez pontos szállítási címet kérek. Jelentkezéskor és utaláskor is jelezd a fel! használóneved, hogy be tudjalak azonosítani.
Ha a csomagodat csak a pénz számlámra érkezését követő 3. munkanapon tudom feladni (mivel dolgozom, ezért ritkán, de előfordul), kérlek ne húzd le az értékelésnél a postázást, hiszen licitálásoddal ezt a tényt elfogadtad.  
A termékekre CSAK MINŐSÉGI garanciát tudok  biztosítani, ami a kézhezvételtől számított 1-2 nap. Hetekkel, hónapokkal későbbi reklamációt nem tudok kezelni, mert ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása.
A visszapostázást postafordultával kérem, az áru kézhezvétele után visszautalom a vételárat. A visszapostázás költsége minden esetben a vevőt terheli, az utánvéttel küldött csomagot nem tudom átvenni.
Postázás ajánlott levélként vagy csomagként történik, sima levélként és utánvéttel nem áll módomban feladni. Fizetni banki átutalással bankszámlára, személyes befizetéssel K&H! bankfiókban, vagy rózsaszín csekken lakcímre lehetséges.
D! ohányfüst és állatszőr mentes lakásból.
Márkás, krém minőségű használt ruhákat találsz az oldalamon, 36-64 méretig.
Számlaszámom: K&H 10402070-50526777-67721002


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2015-10-25 13:37 . Allsport sárga, rövid ujjú sportpóló 36 S - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése